Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

kyakov
Регистриран: 19 ное 2018, 22:29

Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

Мнение от kyakov » 10 ное 2021, 00:16

peterbs,

напълно те подкрепям - няма какво да ги жалим операторите в БГ! Плащахме като попове огромни сметки (като процент от средната месечна заплата) толкова години наред, за да им платим мрежите и печалбите. Голямо стригане беше!
После ни вързваха с договори като крепостни селяни с неустойки за целия период на договора.
Та, ако искат и по 5 пъти да се ребрандират и преименуват, няма да им забравя номерата през годините!

Всеки човек иска да плаща по-малко, ако може. Затова и почти всичко се произвежда в Китай. Та, ако може да хванем най-изгодната моментна оферта - защо не?

Nik21
Регистриран: 25 дек 2018, 09:22

Мнение от Nik21 » 10 ное 2021, 20:47

mjoy383 написа:
09 ное 2021, 21:07
hahaha, южен поток ако беше малко повече чел ( а не да четеш статии от вестниците) ще разбереш какво ни крояха руснаците. А аз пък съжалявам хора като теб защото живота ви е осакатил да мислите....
Какво толкова са ти крояли руснаците, бе смешник. :D - давай тук доказателствата на масата. Путин просто искаше да заобиколи Украйна, която, изглежда че ти не знаеш - Украйна със зъби и нокти се стреми да запази транзита на "агресивния руски газ" през територията си, а пък ние като глупаци си изп@рдяхме късмета. Сега по половин милиард долара годишно за транзитни такси получаваме не ние, а Турция, а ние пак си се вързахме за същата руска тръба - чрез "Балкански поток", ама през задния проход, не като чорбаджии, а като ратаи. Значи за Германия може да има "Северен поток" 1 и 2, за Турция също два - "Син поток" и "Турски поток", а България никой не я бръсне за нищо.

mjoy383

Мнение от mjoy383 » 17 ное 2021, 13:41

Прекалено си ми елементарен, че да ти анализирам тъпизмите, но за амеба добре се представяш.

r3tr0
Регистриран: 03 дек 2009, 00:14

Мнение от r3tr0 » 19 ное 2021, 11:58

Nik21 написа:
10 ное 2021, 20:47
mjoy383 написа:
09 ное 2021, 21:07
hahaha, южен поток ако беше малко повече чел ( а не да четеш статии от вестниците) ще разбереш какво ни крояха руснаците. А аз пък съжалявам хора като теб защото живота ви е осакатил да мислите....
Какво толкова са ти крояли руснаците, бе смешник. :D - давай тук доказателствата на масата. Путин просто искаше да заобиколи Украйна, която, изглежда че ти не знаеш - Украйна със зъби и нокти се стреми да запази транзита на "агресивния руски газ" през територията си, а пък ние като глупаци си изп@рдяхме късмета. Сега по половин милиард долара годишно за транзитни такси получаваме не ние, а Турция, а ние пак си се вързахме за същата руска тръба - чрез "Балкански поток", ама през задния проход, не като чорбаджии, а като ратаи. Значи за Германия може да има "Северен поток" 1 и 2, за Турция също два - "Син поток" и "Турски поток", а България никой не я бръсне за нищо.
Руснаците не даваха никакви гаранции какви количества газ ще транзитираме - съответно приходите ни от транзит зависеха изключително и само от тяхната воля (първоначалният проект беше за 4 тръби - а сега май е една). В същото време трябваше да изградим мрежата с кредит предоставен от руска банка залогът, за който беше нашата газопреносна мрежа. От тук нататък можеш да се досетиш какво става ако ни намалят количествата газ и ние не получаваме обещаните стотици милиони. На кратко идеята изглеждаше много добра, но с такова изпълнение сме доста вътре.

Nik21
Регистриран: 25 дек 2018, 09:22

Мнение от Nik21 » 19 ное 2021, 16:42

Значи украинците, които воюват с Русия, турците и германците са глупави и искат транзит на руска газ през територията си и ние "умните" не искаме. Нали в края на краищата пак се вързахме за руската тръба, но сега сме след Турция. Къде е НАБУКО, дето ни го обещаха американците, вързаха ни тенекия и пихме една студена вода. Всеки ни подритва и ни се подиграва, слаба държава сме, с продажни политици. Добре поне, че Бате Бойко ни върза за турската тръба, та няма зимата да останем без руска газ.

P.S. Моля модераторите да пренесат политиката от тази тема, тук да пишем само за Скрити планове за частни лица.

r3tr0
Регистриран: 03 дек 2009, 00:14

Мнение от r3tr0 » 20 ное 2021, 13:07

За да съм релевантен по темата. Онзи ден ми звъннаха от Виваком да ми предлагат Смарт М намален на 11.99, като при плащане онлайн цената падала с 1 лв. и съм получавал 2000мб бонус. В момента съм на ваучер и имам по-добри условия и им отказах.

Nik21 май не вдяваш много къде е проблема? Важното е не чия е тръбата и каква е газта, а дали има икономическа изгода за нас. Руснаците, турците и германците са си извоювали къде по-добри условия, от тези които на нас ни бяха предложени.

mjoy383

Мнение от mjoy383 » 21 ное 2021, 08:35

Иначе на Виваком има една идея по -добро предложение за абонати ползващи предплатена карта. Срещу 8 лева имаш 400 мин. национални разговори и 6 гигабайта нет. За човек който не иска да плаща повече а и не говори като алтаф мисля е добре. В Теленор същото е за 9 лева и е 1000 мин с 200 нациоални, но със скромните 100 мгб нет. Ако някой зарежда предплатена карта всеки месец. Мисля, че това е много по-добро.

asss19
Регистриран: 14 авг 2021, 12:19

Мнение от asss19 » 21 ное 2021, 11:38

При ВивакоН в един от плановете за преподписване го има туй нещо -
" 5лв. с ДДС/месец за дигитални услуги в EON Mobile и 40+ TV канала "

Какво означава ? Ще си плащам ли допълнително тези 5 лева , освен сметката ?

Rumm
Регистриран: 15 окт 2006, 11:10

Мнение от Rumm » 21 ное 2021, 12:32

asss19 написа:
21 ное 2021, 11:38

:D Разбира се, допълнително.

peterbs
Регистриран: 12 юни 2020, 10:44

Мнение от peterbs » 21 ное 2021, 18:02

asss19 написа:
21 ное 2021, 11:38

Не, те ти дават 5 лв, от които можеш да си активираш дигитални услуги предлагани от тях:

EON Mobile 60+ - 5 лв
Arena Play - 4 лв
HBO On Demand - 8 лв
DiemaXtra - 12 лв
MAX Sport Plus - 7 лв
Пакет 7/8 - 0,78 лв
Disney English - 2 лв

В зависимост от плана, който ти предлагат бюджета е различен, в моя случай е 10 лв.

Отговори