Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Значи ако не ползувам ЕОН , не ги плащам тия 5 лева на месец ?
Кои канали включва eon 40+, че и на мен ми ги предлагат за преподписване, но подозирам, че ще изгубя диемите и максовете?
Някой да дава някаква отстъпка за плановете с неограничена скорост при прехвърляне от друг оператор или при минаване от предплатена към договор?
Приятелка пита за пренос от Теленор във Виваком миналия месец и ѝ предложиха Unlimited 50 за 28,90 лв на месец при онлайн плащане.
Правилно ли разчитам пълните условия на А1?
Ако напр. се абонирам на плана Unlimited c такса 35.99
ще получа 3 месеца на пълна 5G скорост, след което 20 000 мб ще са ми на 5g скорост, а останалите на 50 мбит/сек.?
Ако напр. се абонирам на плана Unlimited c такса 35.99
ще получа 3 месеца на пълна 5G скорост, след което 20 000 мб ще са ми на 5g скорост, а останалите на 50 мбит/сек.?
Нещо в А1 за пренос от Теленор?
Не, за 3 месеца ще имаш неограничен интернет с неограничена скорост. От 4тия до 24тия месец на договора включително ще имаш неограничен интернет до 50 Mbps скорост. След изтичането на договора, ако не подновиш, цената скача от 35,99 лв без отстъпките на 41,99 лв без отстъпките и интернетът вече няма да е неограничен, а ще имаш само 20 000 МБ. Неясна е скоростта след изтичане на договора.
До 5G винаги ще имаш достъп, но то за какво ти е, като дори и в 5G мрежата скоростта ще ти е лимитирана до 50 Mbps.
При Виваком на Unlimited 50 забелязах, че понякога лимитира скоростта, но на n78 никога не е лимитирана. Доколкото видях от други, при А1 винаги е лимитирана до зададената (аз не знам, аз съм на Unlimited на А1 от април и нямам ограничение на скоростта).
Пак е нещо, при другите и това няма.ivobel721 написа: ↑23 ное 2021, 10:44Не, за 3 месеца ще имаш неограничен интернет с неограничена скорост. От 4тия до 24тия месец на договора включително ще имаш неограничен интернет до 50 Mbps скорост. След изтичането на договора, ако не подновиш, цената скача от 35,99 лв без отстъпките на 41,99 лв без отстъпките и интернетът вече няма да е неограничен, а ще имаш само 20 000 МБ. Неясна е скоростта след изтичане на договора.
До 5G винаги ще имаш достъп, но то за какво ти е, като дори и в 5G мрежата скоростта ще ти е лимитирана до 50 Mbps.
При Виваком на Unlimited 50 забелязах, че понякога лимитира скоростта, но на n78 никога не е лимитирана. Доколкото видях от други, при А1 винаги е лимитирана до зададената (аз не знам, аз съм на Unlimited на А1 от април и нямам ограничение на скоростта).