Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Този план Смарт U го ползвах и аз, но ме издразниха Вивата, че не активираха 5г защото сме били със стар план, в последствие го активираха, но аз си прехвърлих номера в А1 при много по-добри условия дори. Неограничените минути в чужбина не са ми драма, но има хора които си ги ползваха. И да, планът няма ограничение по скорост!
При какви условия се прехвърли? От А1 ми предложиха 28 лв. за плана с всичко неограничено от 68 лв. при пренос от виваком. Условието обаче е първо да подпиша на стандартен план за около 30+ лв. с 10000мb. След един месец да отида и щели да ме прехвърлят. Момчето даже предложи мениджъра на офиса да ми го потвърди устно. За жалост никакъв документ не дават, само на честна дума.mjoy383 написа:Този план Смарт U го ползвах и аз, но ме издразниха Вивата, че не активираха 5г защото сме били със стар план, в последствие го активираха, но аз си прехвърлих номера в А1 при много по-добри условия дори. Неограничените минути в чужбина не са ми драма, но има хора които си ги ползваха. И да, планът няма ограничение по скорост!
Този план без документ вероятността да ви излъжат е 100%- та.
Планът ми в А1 е : а1 ънлимитед, който пуснаха само за два месеца (април-май), в който има неограничен трафик на максимална скорост в България и ЕС, както и 200 мин. международни разговори с 4 позиции, както и неограничени смс-и и ммс-и. Този план е на базата на сегашната им Ултра, която има ограничен пакет от международни мегабайти. Иначе при пренос, планът беше 35 лева намален с 2 лева онлайн за целия период на плащане и още 5 лева за преноса. Така планът излизше 28 лева. Аз мисля преди да изтече договора да си купя някаква пръчка телефон за да преподпиша при същите условия живот и здраве.
П.С. Този план не знам дали ще ти го предоставят от магазин, до колкото знам вече не същестува.
П.С. Този план не знам дали ще ти го предоставят от магазин, до колкото знам вече не същестува.
Аз точно за този план пиша че ми го дават за 28 лв. в магазин за пренос от вива. Само дето преди това искат да съм един месец на стандартен план и после уж щели да ме прехвърлят на него.
Ти как се пренесе на този план ако не в магазин.
Ти как се пренесе на този план ако не в магазин.
Аз още март прехвърлих на един план с 50гб и после за по-малко от 15 дни се прехвърлих на ънлимитед
Някакъв шанс А1 да дадат лека отстъпка за плана с неограничена скорост при минаване от предплатена?
Отивай с предплатената във Виваком или Теленор, там за 29.90 имаш еднавки параметри, но при Вивата имаш и ммс и смс -и, но при Теленор е по-добра телефонията без значение с кой се свързваш. Изборът е твой!
Добре ми звучи 30 лв, но ми се искаше наистина неограничена скорост и да качвам тук 5g тестове по света и у нас.
Теленор дали биха намалили малко тотал Макс?
Тази година май няма да има коледни промоции от операторите.
В каталозите на А1 и Виваком няма нищо интересно.
В каталозите на А1 и Виваком няма нищо интересно.