Това им е предплатената. И точно това е май-странното в момента- в предплатените има повече екстри за по-малко пари, отколкото в евтините договори от 10-12 лв. Не го проумявам
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Все пак имай предвид, че България е малка, без огромни планини, бързо и евтино се прави и поддържа покритие и скорост.mjoy383 написа: ↑03 дек 2021, 05:33Аз лично мисля, че Операторите хич не са зле ( като се има предвид цените на услугите, които предлагат). И ако трябва да съм честен, погледнете и тези назапад в Германия примерно....таксите са ненормално високи, а в тях нищо като услуга. Българските граждани са евтини на брашното и скъпи на триците. Защо го казвам това? Попадам на няколко мои колеги, които не искат да си "загубят" номера, но не го правят на предплатена карта, а на най-минималната такса. Ами няколко пъти се опитвах да обяснявам, че такси до 15 лева са безсмислени. Много по добре е предплатена услуга. Има само една такса която лично аз харесвам за 8 лева 6 гб и 400 мин на Виваком. За нормално говорещ човек и ползване на нет е прекрасна тази такса, но не те си искат 13 лева с 200 мин и 200 мгб.....еми всеки според съзнанието, кесията и потребостите си.
Никой няма да бяга да купува мобилни оператори в България, да плаща милиони за 5G лицензи и инвестиции, ако не си е сметнал добре сметката, че 3+3=10
Да, вероятно има служители, които не вземат високи заплати, но мениджъри, шефове на отдели и куп други си докарват повече от чудесни заплати, и ако някой ми каже, чо те операторите имат толкова много разходи, ще ме спука от смях.
Това да не са благотворителни дружества?!
Да, вероятно има служители, които не вземат високи заплати, но мениджъри, шефове на отдели и куп други си докарват повече от чудесни заплати, и ако някой ми каже, чо те операторите имат толкова много разходи, ще ме спука от смях.
Това да не са благотворителни дружества?!
Принципно на кой му пука кой колко печели от операторите? Защо не се вълнувате от некачествената храна за сметка на ненормалната цена за тях. Ама там може да плащаме за свръх некачествена храна или за ток който стана ненормално скъп, а всички битови потребители ги чака този вибратор от януари...ама никой не се замисля. Ами горивата ...протестОиращи имаше ама явно за богати за автомобили и цигари и боклуци по хранителните магазини, но тук с 3 лева повече такса и се започват с драмите и финансовите анализи за това кой колко печели....Ех.....европеецо, който си евтин на брашното и скъп на триците. Мисленето на българското общество ще си остане измекярско без значение на какво ниво е българина от мениджмънта на операторите до обикновения работник в хигиената. Това сме ние "българските сметкаджии и шумкари" вечно да изплющят някой през гащи и да е надалавера, схема и насметка.... това когато се изкорени като манталитет , тогава може да говорим за държава. Сега сме си просто селяндури скрити в миши дупки.
Пс. за тия който знаят за какво са на този свят , това не се отнася. И живота им не е просто една консумациия!
Пс. за тия който знаят за какво са на този свят , това не се отнася. И живота им не е просто една консумациия!
Щом, казваш можем ли да оспорим думите ти?!
Аз само ще ти дам следния пример:
https://www.orange.lu/en/mobile-offers/ плановете започват от 20 евро със 7ГБ интернет
Люкембург - минимална работна заплата - 2200 евро
Vivacom Smart L 6 ГБ 27 лв / около 14 евро
България - минимална работна заплата - 650 лв / около 330 евро
И сега ще добавя и твоя цитат
Аз само ще ти дам следния пример:
https://www.orange.lu/en/mobile-offers/ плановете започват от 20 евро със 7ГБ интернет
Люкембург - минимална работна заплата - 2200 евро
Vivacom Smart L 6 ГБ 27 лв / около 14 евро
България - минимална работна заплата - 650 лв / около 330 евро
И сега ще добавя и твоя цитат
Повече няма какво да добавя по тази тема.Това сме ние "българските сметкаджии и шумкари" вечно да изплющят някой през гащи и да е надалавера, схема и насметка.... това когато се изкорени като манталитет , тогава може да говорим за държава. Сега сме си просто селяндури скрити в миши дупки.
Установих, че ако взема телефон от оператора, ще има доказателства за покупка и ако закъсам с кредиторите, ЧСИ може да го вземе. Тъй че тоя вариант отпада. Ще си взема от човек от олх с лично предаване.
Досега съм на 23.38 лв : неограничени мин. и ч3 гб.
За преподписване с А1 ми предлагат офертата от прикачения файл. Има отстъпка 2 лв. при плащане онлайн, но май е валидна само 6 мес.
Не знам при Виваком дали дават нещо добро при пренос?
За преподписване с А1 ми предлагат офертата от прикачения файл. Има отстъпка 2 лв. при плащане онлайн, но май е валидна само 6 мес.
Не знам при Виваком дали дават нещо добро при пренос?
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Вариант за закъсване с кредитори, но пак мислим за нов телефон….?
“Hats off”….!
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Ако го купиш от някое от технотата и платиш в брой, покупката пак не може да бъде проследена.