Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Здравейте. Договорът ми изтича с Теленор на 20ти декември. Дори днес получих SMS със текст, че след 1.2017 таксата ми става 99,99 лв. Реших да видя какво предлага конкуренцията.
Минах през офис на Мтел и ги попитах за оферти само ми казаха за 2:
1. 17,99 - неограничени минути към мобилни + 9ГБ;
2. 26,99 - неограничени минути към мобилни + 13ГБ;
Този план за 20,16 + 10ГБ не са го чували.
Виваком ми прегложиха по-горе казаните всички оферти от 13,99 до 24,99.
Изчаквам само да видя "специалната" оферта на Теленор към мен като лоялен клиент. Ако не ме устройва вдигам гълъбите.
Минах през офис на Мтел и ги попитах за оферти само ми казаха за 2:
1. 17,99 - неограничени минути към мобилни + 9ГБ;
2. 26,99 - неограничени минути към мобилни + 13ГБ;
Този план за 20,16 + 10ГБ не са го чували.
Виваком ми прегложиха по-горе казаните всички оферти от 13,99 до 24,99.
Изчаквам само да видя "специалната" оферта на Теленор към мен като лоялен клиент. Ако не ме устройва вдигам гълъбите.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
На мен също като на zrock вчера в Мтел ми предложиха 12GB и неограничени мобилни, явно е само за настоящи.
Не знам, защо обаче във всеки офис дават различни оферти, много е странно
Не знам, защо обаче във всеки офис дават различни оферти, много е странно
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Както казах на мен при запитване за скрити оферти ми казаха 20.40 - неогр към мобилни и 8ГБ и най-важното: тея оферти, където някой си ви ги е казал са абсурди. Само заради това ще им бия шута :D Няма смсисъл да се правим на луди :)
Лошото е, че всичите са такива. Не разбирам ккво толкова да има еди си ккви оферти и това. Като цало офертите за добри(за мен). Защо трябва да обикляме офиси кто цветарки не разбирам.
Лошото е, че всичите са такива. Не разбирам ккво толкова да има еди си ккви оферти и това. Като цало офертите за добри(за мен). Защо трябва да обикляме офиси кто цветарки не разбирам.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
След като изтече малоумното видео за надъхване на меринджеите им - всеки човек с IQ над 60 ще бяга далеч от Вивата...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]След като изтече малоумното видео за надъхване на меринджеите им - всеки човек с IQ над 60 ще бяга далеч от Вивата... [/Quote]
Да не си мислите че другите два оператора са нещо по различно , и при тях се работи по същият начин.
Да не си мислите че другите два оператора са нещо по различно , и при тях се работи по същият начин.
-
- Регистриран: 30 сеп 2007, 16:48
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]След като изтече малоумното видео[/Quote]
Ако едно видео ти е критерий за приоритетите при избор на мобилен оператор е ясно колко ти е IQ-то... :D
Ако едно видео ти е критерий за приоритетите при избор на мобилен оператор е ясно колко ти е IQ-то... :D
Нокия с фенерче.
А за тези като мен с 59 би ли обяснил, каква е причината за пренос ?
Интересно ми е, защото аз НЕ харесвам Виваком. Имал съм проблеми с тях (неможахме да се свържем с акаунт мениджъра си за промяна на договор след прехвърляне на фирмата, но това не касае физическите лица като клиент), с тези постоянни продажби също не ми харесва случващото се, НО офертите им ми допадат, цените на телефоните с тези оферти са прилични и приятелката ми ги използва и обхвата там, където ходим е повече от добър. За се интересувам от мнението, далеч съм от мисълта да го променям. (coffee)
ПП: всичките оператори са зле, търсим изгодното за всеки и съответно споделяне на конкретно недоволство към даден оператор.
Интересно ми е, защото аз НЕ харесвам Виваком. Имал съм проблеми с тях (неможахме да се свържем с акаунт мениджъра си за промяна на договор след прехвърляне на фирмата, но това не касае физическите лица като клиент), с тези постоянни продажби също не ми харесва случващото се, НО офертите им ми допадат, цените на телефоните с тези оферти са прилични и приятелката ми ги използва и обхвата там, където ходим е повече от добър. За се интересувам от мнението, далеч съм от мисълта да го променям. (coffee)
ПП: всичките оператори са зле, търсим изгодното за всеки и съответно споделяне на конкретно недоволство към даден оператор.
Как може да се впечатляваш от едно видео и това да определи избора ти, кой оператор да ползваш? Не съм гледал видеото (има цяла тема затова), а и не ме интересува. Ползвам този оператор и не съм имал никакви проблеми за тези две години. Нямам надписана ЕДНА сметка с дори ЕДНА стотинка, а получих отлична услуга, и затова поднових договора си за нови две години...при това доста изгодно. Дали си прост селяндур не определя това, кой оператор ползваш!!!
@Воден-дух, кажи ми (понеже ти си на същия план на който бях и аз), за тези две години някога да са ти надписали сметка? С нещо да са те ощетили? Ти изряден ли беше към тях? Качеството на услугите не те ли удовлетворяваше? Цените на телефоните не са ли по-ниски отколкото при другите два оператора?
Ти не си недоволен клиент, ти си човек с невъзможни изисквания/желания за безплатни айфони и мобилни услуги за без пари. Това вече е хейт!!!
И трите оператора ви дават оферти за преподписване/пренос, които са много повече от перфектни, както по качество, така и ценово. Не чакайте официални - подобни аб.планове, или пък по-добри. Най-много да сложат някой и друг мегабайт вповече, или отстъпка от таксите за една или две години. Такива ще са коледните оферти.
@Воден-дух, кажи ми (понеже ти си на същия план на който бях и аз), за тези две години някога да са ти надписали сметка? С нещо да са те ощетили? Ти изряден ли беше към тях? Качеството на услугите не те ли удовлетворяваше? Цените на телефоните не са ли по-ниски отколкото при другите два оператора?
Ти не си недоволен клиент, ти си човек с невъзможни изисквания/желания за безплатни айфони и мобилни услуги за без пари. Това вече е хейт!!!
И трите оператора ви дават оферти за преподписване/пренос, които са много повече от перфектни, както по качество, така и ценово. Не чакайте официални - подобни аб.планове, или пък по-добри. Най-много да сложат някой и друг мегабайт вповече, или отстъпка от таксите за една или две години. Такива ще са коледните оферти.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
То причината да искаме всичко за без пари е, защото сме плебеи както по възможности, така и по душа. Аз дори и да нямам много възможности, аз искам оператора да е коректен с клиента и услугата да е качествена и най-вече - условията да са благоприятни. Писна ми да се отегчавам от стиснати хора и ниски възможности, обаче нашата държава си е жалка. Каквото е населението, такава си е и държавата.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
И съм, и не съм съгласен. Имаш някакви възможности по една или друга причината - ползваш това, за което имаш. Ясно е, че по-скъпото има повече, но не става да получиш същото за n-пъти по-ниска цена.
Аз не харесвам хората, които (без да коментирам дали имат или нямат възможност и защо са в такова положение) искат за 10лв да имат неограничени разговори и 20ГБ интернет. На мен ми звучи абсурдна подобна тарифа. И нека не намесваме икономиката, защото темата отива във съвсем друга посока. Тука е така и според мен нещата са нетолкова лоши. Просто простотията в офисите и по мериджейските етажи трябва малко да се оправи и подводните камъни да излязат на яве. Когато потребителят знае, какво се крие ще си прецени дали да подписва на план намален от 100лв на 30лв и да си запише, че след определен период ще има необходимост от действия от негова страна за да си спести пари. Или ще подпише на 10лв и няма да се притеснява от предното.
За мен е по-полезно изказването на лично положително/отрицателно впечатление, НО само, когато и ние си сме се запознали с договорът. Ако мен утре Мтел ме таксуват със 100лв, защото не съм си чел договора няма защо да недоволствам. Ако обаче това е неправоморено си търсиш правата. (дали ще ги намериш... друга бира е това :D)
Ебаси поста. Предлагам да се поизчисти темата. (coffee)
Аз не харесвам хората, които (без да коментирам дали имат или нямат възможност и защо са в такова положение) искат за 10лв да имат неограничени разговори и 20ГБ интернет. На мен ми звучи абсурдна подобна тарифа. И нека не намесваме икономиката, защото темата отива във съвсем друга посока. Тука е така и според мен нещата са нетолкова лоши. Просто простотията в офисите и по мериджейските етажи трябва малко да се оправи и подводните камъни да излязат на яве. Когато потребителят знае, какво се крие ще си прецени дали да подписва на план намален от 100лв на 30лв и да си запише, че след определен период ще има необходимост от действия от негова страна за да си спести пари. Или ще подпише на 10лв и няма да се притеснява от предното.
За мен е по-полезно изказването на лично положително/отрицателно впечатление, НО само, когато и ние си сме се запознали с договорът. Ако мен утре Мтел ме таксуват със 100лв, защото не съм си чел договора няма защо да недоволствам. Ако обаче това е неправоморено си търсиш правата. (дали ще ги намериш... друга бира е това :D)
Ебаси поста. Предлагам да се поизчисти темата. (coffee)