Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

MaDV
Регистриран: 02 юни 2016, 20:30

Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от MaDV » 21 ное 2016, 19:50

Здравейте. Договорът ми изтича с Теленор на 20ти декември. Дори днес получих SMS със текст, че след 1.2017 таксата ми става 99,99 лв. Реших да видя какво предлага конкуренцията.
Минах през офис на Мтел и ги попитах за оферти само ми казаха за 2:
1. 17,99 - неограничени минути към мобилни + 9ГБ;
2. 26,99 - неограничени минути към мобилни + 13ГБ;
Този план за 20,16 + 10ГБ не са го чували.
Виваком ми прегложиха по-горе казаните всички оферти от 13,99 до 24,99.
Изчаквам само да видя "специалната" оферта на Теленор към мен като лоялен клиент. Ако не ме устройва вдигам гълъбите.

NickRey
Регистриран: 15 апр 2012, 16:16

Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от NickRey » 21 ное 2016, 20:26

На мен също като на zrock вчера в Мтел ми предложиха 12GB и неограничени мобилни, явно е само за настоящи.
Не знам, защо обаче във всеки офис дават различни оферти, много е странно

ivo___
Регистриран: 06 юли 2010, 10:30

Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от ivo___ » 21 ное 2016, 20:44

Както казах на мен при запитване за скрити оферти ми казаха 20.40 - неогр към мобилни и 8ГБ и най-важното: тея оферти, където някой си ви ги е казал са абсурди. Само заради това ще им бия шута :D Няма смсисъл да се правим на луди :)
Лошото е, че всичите са такива. Не разбирам ккво толкова да има еди си ккви оферти и това. Като цало офертите за добри(за мен). Защо трябва да обикляме офиси кто цветарки не разбирам.

Воден-дух
Регистриран: 01 дек 2010, 14:58

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Воден-дух » 22 ное 2016, 11:00

След като изтече малоумното видео за надъхване на меринджеите им - всеки човек с IQ над 60 ще бяга далеч от Вивата...

STE1
Регистриран: 14 окт 2006, 20:35

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от STE1 » 22 ное 2016, 11:39

[Quote]След като изтече малоумното видео за надъхване на меринджеите им - всеки човек с IQ над 60 ще бяга далеч от Вивата... [/Quote]
Да не си мислите че другите два оператора са нещо по различно , и при тях се работи по същият начин.

Rosen Petkov
Регистриран: 30 сеп 2007, 16:48

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Rosen Petkov » 22 ное 2016, 11:44

[Quote]След като изтече малоумното видео[/Quote]

Ако едно видео ти е критерий за приоритетите при избор на мобилен оператор е ясно колко ти е IQ-то... :D
Нокия с фенерче.

ivo___

Мнение от ivo___ » 22 ное 2016, 11:52

А за тези като мен с 59 би ли обяснил, каква е причината за пренос ?
Интересно ми е, защото аз НЕ харесвам Виваком. Имал съм проблеми с тях (неможахме да се свържем с акаунт мениджъра си за промяна на договор след прехвърляне на фирмата, но това не касае физическите лица като клиент), с тези постоянни продажби също не ми харесва случващото се, НО офертите им ми допадат, цените на телефоните с тези оферти са прилични и приятелката ми ги използва и обхвата там, където ходим е повече от добър. За се интересувам от мнението, далеч съм от мисълта да го променям. (coffee)

ПП: всичките оператори са зле, търсим изгодното за всеки и съответно споделяне на конкретно недоволство към даден оператор.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 22 ное 2016, 12:00

Как може да се впечатляваш от едно видео и това да определи избора ти, кой оператор да ползваш? Не съм гледал видеото (има цяла тема затова), а и не ме интересува. Ползвам този оператор и не съм имал никакви проблеми за тези две години. Нямам надписана ЕДНА сметка с дори ЕДНА стотинка, а получих отлична услуга, и затова поднових договора си за нови две години...при това доста изгодно. Дали си прост селяндур не определя това, кой оператор ползваш!!!

@Воден-дух, кажи ми (понеже ти си на същия план на който бях и аз), за тези две години някога да са ти надписали сметка? С нещо да са те ощетили? Ти изряден ли беше към тях? Качеството на услугите не те ли удовлетворяваше? Цените на телефоните не са ли по-ниски отколкото при другите два оператора?
Ти не си недоволен клиент, ти си човек с невъзможни изисквания/желания за безплатни айфони и мобилни услуги за без пари. Това вече е хейт!!!

И трите оператора ви дават оферти за преподписване/пренос, които са много повече от перфектни, както по качество, така и ценово. Не чакайте официални - подобни аб.планове, или пък по-добри. Най-много да сложат някой и друг мегабайт вповече, или отстъпка от таксите за една или две години. Такива ще са коледните оферти.
Samsung GALAXY S22 Ultra

Dubspace
Регистриран: 28 мар 2014, 19:21

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Dubspace » 22 ное 2016, 12:16

То причината да искаме всичко за без пари е, защото сме плебеи както по възможности, така и по душа. Аз дори и да нямам много възможности, аз искам оператора да е коректен с клиента и услугата да е качествена и най-вече - условията да са благоприятни. Писна ми да се отегчавам от стиснати хора и ниски възможности, обаче нашата държава си е жалка. Каквото е населението, такава си е и държавата.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black

ivo___

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от ivo___ » 22 ное 2016, 13:04

И съм, и не съм съгласен. Имаш някакви възможности по една или друга причината - ползваш това, за което имаш. Ясно е, че по-скъпото има повече, но не става да получиш същото за n-пъти по-ниска цена.
Аз не харесвам хората, които (без да коментирам дали имат или нямат възможност и защо са в такова положение) искат за 10лв да имат неограничени разговори и 20ГБ интернет. На мен ми звучи абсурдна подобна тарифа. И нека не намесваме икономиката, защото темата отива във съвсем друга посока. Тука е така и според мен нещата са нетолкова лоши. Просто простотията в офисите и по мериджейските етажи трябва малко да се оправи и подводните камъни да излязат на яве. Когато потребителят знае, какво се крие ще си прецени дали да подписва на план намален от 100лв на 30лв и да си запише, че след определен период ще има необходимост от действия от негова страна за да си спести пари. Или ще подпише на 10лв и няма да се притеснява от предното.
За мен е по-полезно изказването на лично положително/отрицателно впечатление, НО само, когато и ние си сме се запознали с договорът. Ако мен утре Мтел ме таксуват със 100лв, защото не съм си чел договора няма защо да недоволствам. Ако обаче това е неправоморено си търсиш правата. (дали ще ги намериш... друга бира е това :D)
Ебаси поста. Предлагам да се поизчисти темата. (coffee)

Отговори