Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Уловката е, че след 3-тия месец максималната скорост пада на 30 Mbps...
Това за 26 лева е супер,30 мбс не са малко.
-
- Регистриран: 29 юни 2012, 20:36
Скоростта ще е ограничена, това е ясно.snookybg написа: ↑20 дек 2021, 09:35
Оферта отпреди 2-3 седмици за пренос от изтичащ Теленор договор. Изглежда ми твърде добра, за да е истина.. Каква е уловката ? Скоростта 50МБ ли ще е според вас и какво друго?
Едит: Според тая брошура скроостта също е неограничена. Изглежда като страхотна оферта, някой получавал ли я е?
А1 са виртуозни офертаджии и винаги ще ти завъртят главата от изобилие и неустоими предложения.
Имат, обаче, многобройни технически и пъстри финансови условия, като повечето кукички са за период от само първите няколко месеца на договора.
По-важното е, в действителност, какво ще получите за целия срок на договора.
Поискайте всички сладки приказки и обещания - точно и ясно написани в договора/анекса, като, по възможност, консултирайте се с компетентно лице и/или юрист.
Разбира се, това важи за всички договори, но, при А1, препоръчват повишено внимание, поради различни практики и случаи на споделен опит от различни хора.
Т.е., проверката е висша форма на доверие.
(или, казано по народному - докато има балъци, ще има и тарикати)
Скоростта ще падне на 50 мбт, а не 30, което е доста добре, ако това е истинска оферта за 26 лв си е идеално.
Абе знаех си че има нещо скрито и не е за целия срок на договора.. Жалко че не съм бил на място в магазина да го разбера. То ако няма подводен камък, какъв е смисълът от по-скъпите планове щом за 26 получаваш такива условия. Ще звънна специално на Цвети и ще искам да ми потвърди дали и кога се променя скоростта и ще ви споделя.
-
- Регистриран: 29 юни 2012, 20:36
Казаното не е винаги напълно достоверно.snookybg написа: ↑20 дек 2021, 11:50Абе знаех си че има нещо скрито и не е за целия срок на договора.. Жалко че не съм бил на място в магазина да го разбера. То ако няма подводен камък, какъв е смисълът от по-скъпите планове щом за 26 получаваш такива условия. Ще звънна специално на Цвети и ще искам да ми потвърди дали и кога се променя скоростта и ще ви споделя.
Поискай офертата с подпис и печат.
Или направо поискай договора, за проверка, преди подписване.
"Три пъти мери, един път режи".
Който не го прави, моля, после да не се оплаква от договора си.
Поздрави и успешна седмица!
Може ли инфо как да се възползвам на цена 28.99 на Виваком Unlimited 50.SGM написа: ↑17 дек 2021, 09:44Здравейте,
след седмица ми изтича договорът на vivacom и започнах да проучвам офертите на конкуренцията.
A1 ми предложиха техния Unlimited 50 на цена 28,99 с онлайн плащане.
Същото ми предлагат и Виваком за техния Unlimited 50.
Имам и телевизия с домашен нет към Виваком, но там не е интересно...общо взето са им идентични офертите.
Не съм питал в Теленор, но се чудя дали има смисъл.
Изтича договора края на годината с Виваком - в офис, през 123 / my.vivacom.bg / Оператор го предлагат за 32.99
Тази оферта за 26лв и неограничение е супер и то дадена в магазин на място.
Не мога да ги разбера А1 в момента какъв им е финта.
Днес пак брат ми е разговарял 10 минути по телефон с а1 и е ходил и до магазин - пълно дърво отвсякъде. В магазин освен някакви 2 куци плана от приложението нищо друго не може да подпише, а от a1.bg/drugi-mobilni-uslugi плановете може по телефон и то само от там изброените, които са по-лоши от сегашния му. Отново при настояване за преподписване не можело да става и дума - "не ги поддържали", "вече ги нямало в системата" и тн.
Преди време по телефон се искаше да те свържат с отдел "лоялни клиенти" и след записване, ти звънят след няколко дена. Сега на момента да пренасочват към отдел "продажби" и това е. Пазарлъка е нулев.
Не мога да ги разбера А1 в момента какъв им е финта.
Днес пак брат ми е разговарял 10 минути по телефон с а1 и е ходил и до магазин - пълно дърво отвсякъде. В магазин освен някакви 2 куци плана от приложението нищо друго не може да подпише, а от a1.bg/drugi-mobilni-uslugi плановете може по телефон и то само от там изброените, които са по-лоши от сегашния му. Отново при настояване за преподписване не можело да става и дума - "не ги поддържали", "вече ги нямало в системата" и тн.
Преди време по телефон се искаше да те свържат с отдел "лоялни клиенти" и след записване, ти звънят след няколко дена. Сега на момента да пренасочват към отдел "продажби" и това е. Пазарлъка е нулев.
markata88 Писах им съобщение през my.vivacom и ми се обадиха да ме офертират.
Благодаря, мобилният ти план в комплект / комбинация ли е с друго ?
На мен 1во ми се обадиха да ми кажат, че го има за 29.99 и като тръгнах да е разпитвам какво се случва с иптв-то и ме задържаха , след което ме сюрпризираха, че било 32.99.
Ще си закрия иптв-то и ще видим как ще бъде тогава
На мен 1во ми се обадиха да ми кажат, че го има за 29.99 и като тръгнах да е разпитвам какво се случва с иптв-то и ме задържаха , след което ме сюрпризираха, че било 32.99.
Ще си закрия иптв-то и ще видим как ще бъде тогава