Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 28 юли 2011, 11:56
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Аз плащам 30 лв към Теленор и не съм съгласен за същото да плащам повече. Ако плащах 18 или 20 лв нямаше да имам претенции. Но човек не живее само с мобилен план има и куп други неща за плащане. Пак се връщаме в каменната ера с ваучери и ограничения.
Днес в парк центъра на Арсеналски брата си прехвърли номера към теленор, като в началото му давали подобни на а1 планове, но после се включил мениджъра на магазина и са му предложили за 20.99лв: неограничени минути + 100 мин. роуминг, 15гб интернет (първия месец неограничен) + 20гб за вайбър и тн. + 2 услуги за по 12 месеца. (Планът се води тотал+ 33.99).D0N4T3LL0 написа: ↑20 дек 2021, 15:41Не мога да ги разбера А1 в момента какъв им е финта.
Днес пак брат ми е разговарял 10 минути по телефон с а1 и е ходил и до магазин - пълно дърво отвсякъде. В магазин освен някакви 2 куци плана от приложението нищо друго не може да подпише, а от a1.bg/drugi-mobilni-uslugi плановете може по телефон и то само от там изброените, които са по-лоши от сегашния му. Отново при настояване за преподписване не можело да става и дума - "не ги поддържали", "вече ги нямало в системата" и тн.
Преди време по телефон се искаше да те свържат с отдел "лоялни клиенти" и след записване, ти звънят след няколко дена. Сега на момента да пренасочват към отдел "продажби" и това е. Пазарлъка е нулев.
Явно пак се връща времето на краденето на клиенти.
Не е зле пак да започнат да си дърпат клиенти. Миналия път като имаше война за клиенти спечелихме ние. Явно уговорката им за калпави планове при прехвърляне е изтекла вече
Дано пак нИго изтрият -sickmind написа: ↑10 окт 2021, 14:26Здравейте,
Понеже ми писна от Виваком да ми предлагат само планове на по-висока такса, искам да се прехвърля от абонаментен план към предплатен. Те не позволяват това разбира се и се замислям да се прехвърля на Теленор на предплатена карта за няколко дни и след това обратно на виваком пак предплатена. Това което ме притеснява е, че ненамирам дали и двете условия за прехвърляне трябва да се покрият или само едното е необходимо:
- картата да е минимум 3 месеца при текущия оператор.
- картата да е заредена поне веднъж с минимум 10лв.
Някой правил ли е това упражнение?
да повдигна пак въпроса ?
Mod edit: Темата е за скрити планове, а не предплатени! Всеки следващ пост, който не е по темата, ще се трие!
Вероятно целта е да се трие всичко което някаква алтернатива на скъпите планове , вероятно се плаща и от мобилните оператори.
Има други теми, в които свободно можете да коментирате предплатените карти, например тази:
operatorite-obshta-diskusiya-f14/predpl ... 50700.html
Стига сте се вкарвали в такива дребнави предположения за вероятности.
Дреме им на операторите, че някъде в някой форум някой е публикувал как предплатена карта може да е по-изгодна.
operatorite-obshta-diskusiya-f14/predpl ... 50700.html
Стига сте се вкарвали в такива дребнави предположения за вероятности.
Дреме им на операторите, че някъде в някой форум някой е публикувал как предплатена карта може да е по-изгодна.
-
- Регистриран: 01 май 2021, 00:22
Дишайте спокойно, забранига на телекомите да вдигат таксите.
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Това е само временно, като ни изтекат договорите ще могат законно да го направят. А може да не искаме да подписваме нови, предвид, че се очертава наистина яка тесла с плановете.
Не знам дали е така, но все си мисля, че когато някой се бърка в бизнеса - бизнеса бърка в джоба на потребителя още по-дълбоко. Повечето хора забравиха, че това което ползват са скрити планове, доста под пазарната им стойност. Сега, ще си поправят грешката и единственото което ще виждаме, ще е отстъпка от 2-3лв на стандартен план. За съжаление сме в хиперинфлация и освен да си налягаме цървулите (да бачкаме по-упорито), друго не ни остава. Отдавна спрях да обвинявам другите за моите неуспехи, концентрирах се в това което правя и разбрах, че всичко е само и единствено в моите ръце! Спрете да гледате в паницата на другия, колко били печелели и т.н., това са търговски дружества, които ни предоставят качествени услуги, за които искат цена, която ние трябва да платим, ако се нуждаем от тези услуги. Повече усмивки, здраве и късмет желая на всички! Весела Коледа!!!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Пълни глупости , оператора никога не е бил на загуба.В плановете се пробутват една камара дигитални глупости които 90% от хората не ползват.Плановете са така ценообразувани че минавката е винаги в потребителя.Повечето хора забравиха, че това което ползват са скрити планове, доста под пазарната им стойност.