По голяма глупост скоро не бях чел. Пример при Виваком не много отдавна преди няколко години минималният план беше 5 лв а сега е 14 лв. Увеличението е около 200 %. Когато ти изтече договора винаги ти предлагат по висока тарифа. За да намаля цената на абонамента трябваше да прехвърля към А1. Правилното в случая при едностранно увеличение на цените е да можеш да прекратиш договора без неустойка и това трябва да им бъде вменено от държавата. Позовават се на две годишна инфлация, ми то утре може да се позоват на двадесет годишна.alexandrov1 написа: ↑27 дек 2021, 10:50Тук няма избирателна пропускливост.treyyy написа: ↑27 дек 2021, 10:26Справедливо беше операторите да си коригират "инфлацията" с промяна на новите договори, а не с корекция на вече подписани. Как ще обясниш на потребители подписали договори преди месец, защо им правят корекция още преди да са "излезли от офиса".alexandrov1 написа: ↑27 дек 2021, 09:08Преобладаващо глуповата е съпротивата срещу минималното вдигане на плановете с по около левче/месец, което би било справедливо и незначително инфлационно разпределение между всички потребители.
Сега то ще бъде диспропорционално (вероятно и по-голямо) и много хора тук (и не само) ще реват като простреляни бизони, допускам, особено тези, в чиито джобчета дрънкат скъпи телефончета, а роптаят срещу дори незначителното реално необходимото увеличение от около, т.е. 0,03лв/ден.
Що за неадекватна икономическа логика и разбирания?
Скъпи съпотребители - по-добре е да си плащаме навреме справедливо и разсъдливо - това е естествена привилегия,
отколкото после да ни го ... накриво
- това е изкуствена простотия.
Поздрави!
Минималното разумно увеличение от м.02.2022г трябваше да е или за всички, или за никой.
Инфлацията е видим факт във всички продукти и услуги.
Да, операторите не са овчици, не бива и ние, потребителите, да ставаме такива.
Цените на мобилните услуги неминуемо ще се вдигнат, като не може с Добро - с Гошо.
Всичко останало е чист популизъм.
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 03 май 2011, 20:40
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Тук има няколко цитирани 'преференциални' оферти и на трите оператора. Но никой не казва има ли сигурна рецепта как да стигнеш до тях. Аз бих бил доволен на няколко от споделените в тази тема.. но така и не мога да стигна до служител/управител/оператор, който да ми предложи дори и близки до тези планове. А съм уж 'лоялен' клиент от 20+ години. Аджеба, вие как успявате?
Ти па, искаш и да подпишеш на тези планове. Почваш да се пробваш по офиси и телефон, борба му е майката. Преди 2 години си прехвърлих боб- а на предплатена и стана във втория офис. 30-40 мин. борба с каката (в преносен смисъл), нея оставих да си поеме дъх, докато не сварши работа. Колкото до това какво пише, имай едно наум, продуктовото позициониране е голямо.zzziggy написа: ↑27 дек 2021, 15:32Тук има няколко цитирани 'преференциални' оферти и на трите оператора. Но никой не казва има ли сигурна рецепта как да стигнеш до тях. Аз бих бил доволен на няколко от споделените в тази тема.. но така и не мога да стигна до служител/управител/оператор, който да ми предложи дори и близки до тези планове. А съм уж 'лоялен' клиент от 20+ години. Аджеба, вие как успявате?
Какви борби, какви чудеса, аз не помня от кога не съм стъпвал в офис. Счупват ми телефона няколко месеца преди да ми е изтекъл договора с оферти, които отхвърлям, ако не са ми интересни. Малко преди да изтече договора (1-2 месеца) - звъня на 123 и в зависимост от оператора искам да ме свържат с “Лоялни клиенти”(А1), или директно с който е отсреща на 123 (Виваком). Договорите ми идват по куриер и от години не ходя по офисите.
Samsung GALAXY S22 Ultra
+1Ванката написа: ↑28 дек 2021, 08:43Какви борби, какви чудеса, аз не помня от кога не съм стъпвал в офис. Счупват ми телефона няколко месеца преди да ми е изтекъл договора с оферти, които отхвърлям, ако не са ми интересни. Малко преди да изтече договора (1-2 месеца) - звъня на 123 и в зависимост от оператора искам да ме свържат с “Лоялни клиенти”(А1), или директно с който е отсреща на 123 (Виваком). Договорите ми идват по куриер и от години не ходя по офисите.
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
Напротив, на мен ми е тръпка и неизменна част от мен да договарям и да се пазаря. При предните ми подписвания, процеса беше точно такъв - достигане до човека от който зависи, срещи и договорки. Сега при всяко мое влизане в офис, гледат бързо да ме изгонят.. Затова питам има ли нов ноу-хау, който не зная.. или пък трябва 'да имам човек'..Swabhav написа: ↑28 дек 2021, 08:38Ти па, искаш и да подпишеш на тези планове. Почваш да се пробваш по офиси и телефон, борба му е майката. Преди 2 години си прехвърлих боб- а на предплатена и стана във втория офис. 30-40 мин. борба с каката (в преносен смисъл), нея оставих да си поеме дъх, докато не сварши работа. Колкото до това какво пише, имай едно наум, продуктовото позициониране е голямо.zzziggy написа: ↑27 дек 2021, 15:32Тук има няколко цитирани 'преференциални' оферти и на трите оператора. Но никой не казва има ли сигурна рецепта как да стигнеш до тях. Аз бих бил доволен на няколко от споделените в тази тема.. но така и не мога да стигна до служител/управител/оператор, който да ми предложи дори и близки до тези планове. А съм уж 'лоялен' клиент от 20+ години. Аджеба, вие как успявате?
Чак прибягнах до отчаяния ход да търся мениджъра, с който преговарях предните си условия (е.. в майчинство била девойката)
С тези глупости само се излагаш, а не споделяш ценен опит!zzziggy написа: ↑28 дек 2021, 19:57Напротив, на мен ми е тръпка и неизменна част от мен да договарям и да се пазаря. При предните ми подписвания, процеса беше точно такъв - достигане до човека от който зависи, срещи и договорки. Сега при всяко мое влизане в офис, гледат бързо да ме изгонят.. Затова питам има ли нов ноу-хау, който не зная.. или пък трябва 'да имам човек'..Swabhav написа: ↑28 дек 2021, 08:38Ти па, искаш и да подпишеш на тези планове. Почваш да се пробваш по офиси и телефон, борба му е майката. Преди 2 години си прехвърлих боб- а на предплатена и стана във втория офис. 30-40 мин. борба с каката (в преносен смисъл), нея оставих да си поеме дъх, докато не сварши работа. Колкото до това какво пише, имай едно наум, продуктовото позициониране е голямо.zzziggy написа: ↑27 дек 2021, 15:32
Тук има няколко цитирани 'преференциални' оферти и на трите оператора. Но никой не казва има ли сигурна рецепта как да стигнеш до тях. Аз бих бил доволен на няколко от споделените в тази тема.. но така и не мога да стигна до служител/управител/оператор, който да ми предложи дори и близки до тези планове. А съм уж 'лоялен' клиент от 20+ години. Аджеба, вие как успявате?
Чак прибягнах до отчаяния ход да търся мениджъра, с който преговарях предните си условия (е.. в майчинство била девойката)
ноу-хауто при мен бе, че в началото на месеца го нямаше закачената оферта за ънлимитид 50 на виваком за 30лв.....
А се появи 10-14дни преди да ми изтече договора, как, кой и защо ги закача офертите не мога да кажа, но се появи след писане през май виваком/ посещения до офиси / и накрая - просто ей така от нищото ....
А се появи 10-14дни преди да ми изтече договора, как, кой и защо ги закача офертите не мога да кажа, но се появи след писане през май виваком/ посещения до офиси / и накрая - просто ей така от нищото ....
Оферта от телебор - при прехвърляне на номер до края на годината 20,99 лв - неогр разговори, 15 гб нет + нет за социални мрежи face , viber. но от февруари честитка + 5% на цената!
Бягайте че има само 2 дни!
Бягайте че има само 2 дни!
-
- Регистриран: 05 дек 2021, 14:52
Имали оферти за пренос към виваком смятам да си пренасям номера във виваком