Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

sabin_zaimov
Регистриран: 03 май 2011, 20:40

Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

Мнение от sabin_zaimov » 27 дек 2021, 11:23

alexandrov1 написа:
27 дек 2021, 10:50
treyyy написа:
27 дек 2021, 10:26
alexandrov1 написа:
27 дек 2021, 09:08
Преобладаващо глуповата е съпротивата срещу минималното вдигане на плановете с по около левче/месец, което би било справедливо и незначително инфлационно разпределение между всички потребители.

Сега то ще бъде диспропорционално (вероятно и по-голямо) и много хора тук (и не само) ще реват като простреляни бизони, допускам, особено тези, в чиито джобчета дрънкат скъпи телефончета, а роптаят срещу дори незначителното реално необходимото увеличение от около, т.е. 0,03лв/ден.

Що за неадекватна икономическа логика и разбирания?

Скъпи съпотребители - по-добре е да си плащаме навреме справедливо и разсъдливо - това е естествена привилегия,
отколкото после да ни го ... накриво
- това е изкуствена простотия.

Поздрави!
Справедливо беше операторите да си коригират "инфлацията" с промяна на новите договори, а не с корекция на вече подписани. Как ще обясниш на потребители подписали договори преди месец, защо им правят корекция още преди да са "излезли от офиса".
Тук няма избирателна пропускливост.
Минималното разумно увеличение от м.02.2022г трябваше да е или за всички, или за никой.
Инфлацията е видим факт във всички продукти и услуги.
Да, операторите не са овчици, не бива и ние, потребителите, да ставаме такива.
Цените на мобилните услуги неминуемо ще се вдигнат, като не може с Добро - с Гошо.
Всичко останало е чист популизъм.
По голяма глупост скоро не бях чел. Пример при Виваком не много отдавна преди няколко години минималният план беше 5 лв а сега е 14 лв. Увеличението е около 200 %. Когато ти изтече договора винаги ти предлагат по висока тарифа. За да намаля цената на абонамента трябваше да прехвърля към А1. Правилното в случая при едностранно увеличение на цените е да можеш да прекратиш договора без неустойка и това трябва да им бъде вменено от държавата. Позовават се на две годишна инфлация, ми то утре може да се позоват на двадесет годишна.

zzziggy
Регистриран: 28 окт 2021, 18:47

Мнение от zzziggy » 27 дек 2021, 15:32

Rumm написа:
26 дек 2021, 22:41
BGMAMA0203 написа:
26 дек 2021, 22:15
Някой знаели какви са офертите на виваком тези скритите
:roll: Не се знае в момента дали все още дават скрити планове или вече само официално обявените.
Тук има няколко цитирани 'преференциални' оферти и на трите оператора. Но никой не казва има ли сигурна рецепта как да стигнеш до тях. Аз бих бил доволен на няколко от споделените в тази тема.. но така и не мога да стигна до служител/управител/оператор, който да ми предложи дори и близки до тези планове. А съм уж 'лоялен' клиент от 20+ години. Аджеба, вие как успявате?

Swabhav
Регистриран: 27 фев 2009, 17:19

Мнение от Swabhav » 28 дек 2021, 08:38

zzziggy написа:
27 дек 2021, 15:32
Rumm написа:
BGMAMA0203 написа:
26 дек 2021, 22:15
Някой знаели какви са офертите на виваком тези скритите
:roll: Не се знае в момента дали все още дават скрити планове или вече само официално обявените.
Тук има няколко цитирани 'преференциални' оферти и на трите оператора. Но никой не казва има ли сигурна рецепта как да стигнеш до тях. Аз бих бил доволен на няколко от споделените в тази тема.. но така и не мога да стигна до служител/управител/оператор, който да ми предложи дори и близки до тези планове. А съм уж 'лоялен' клиент от 20+ години. Аджеба, вие как успявате?
Ти па, искаш и да подпишеш на тези планове. ;) ;) Почваш да се пробваш по офиси и телефон, борба му е майката. Преди 2 години си прехвърлих боб- а на предплатена и стана във втория офис. 30-40 мин. борба с каката (в преносен смисъл), нея оставих да си поеме дъх, докато не сварши работа. ;) Колкото до това какво пише, имай едно наум, продуктовото позициониране е голямо.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 28 дек 2021, 08:43

Какви борби, какви чудеса, аз не помня от кога не съм стъпвал в офис. Счупват ми телефона няколко месеца преди да ми е изтекъл договора с оферти, които отхвърлям, ако не са ми интересни. Малко преди да изтече договора (1-2 месеца) - звъня на 123 и в зависимост от оператора искам да ме свържат с “Лоялни клиенти”(А1), или директно с който е отсреща на 123 (Виваком). Договорите ми идват по куриер и от години не ходя по офисите. :D
Samsung GALAXY S22 Ultra

Потребителски аватар
NSWDG
Регистриран: 03 май 2004, 19:02

Мнение от NSWDG » 28 дек 2021, 11:11

Ванката написа:
28 дек 2021, 08:43
Какви борби, какви чудеса, аз не помня от кога не съм стъпвал в офис. Счупват ми телефона няколко месеца преди да ми е изтекъл договора с оферти, които отхвърлям, ако не са ми интересни. Малко преди да изтече договора (1-2 месеца) - звъня на 123 и в зависимост от оператора искам да ме свържат с “Лоялни клиенти”(А1), или директно с който е отсреща на 123 (Виваком). Договорите ми идват по куриер и от години не ходя по офисите. :D
+1
==================
MPXV3RX/A

zzziggy
Регистриран: 28 окт 2021, 18:47

Мнение от zzziggy » 28 дек 2021, 19:57

Swabhav написа:
28 дек 2021, 08:38
zzziggy написа:
Rumm написа:

Ти па, искаш и да подпишеш на тези планове. ;) ;) Почваш да се пробваш по офиси и телефон, борба му е майката. Преди 2 години си прехвърлих боб- а на предплатена и стана във втория офис. 30-40 мин. борба с каката (в преносен смисъл), нея оставих да си поеме дъх, докато не сварши работа. ;) Колкото до това какво пише, имай едно наум, продуктовото позициониране е голямо.
Напротив, на мен ми е тръпка и неизменна част от мен да договарям и да се пазаря. При предните ми подписвания, процеса беше точно такъв - достигане до човека от който зависи, срещи и договорки. Сега при всяко мое влизане в офис, гледат бързо да ме изгонят.. Затова питам има ли нов ноу-хау, който не зная.. или пък трябва 'да имам човек'..
Чак прибягнах до отчаяния ход да търся мениджъра, с който преговарях предните си условия (е.. в майчинство била девойката)

Rumm
Регистриран: 15 окт 2006, 11:10

Мнение от Rumm » 29 дек 2021, 02:43

zzziggy написа:
28 дек 2021, 19:57
Swabhav написа:
28 дек 2021, 08:38
zzziggy написа:

Напротив, на мен ми е тръпка и неизменна част от мен да договарям и да се пазаря. При предните ми подписвания, процеса беше точно такъв - достигане до човека от който зависи, срещи и договорки. Сега при всяко мое влизане в офис, гледат бързо да ме изгонят.. Затова питам има ли нов ноу-хау, който не зная.. или пък трябва 'да имам човек'..
Чак прибягнах до отчаяния ход да търся мениджъра, с който преговарях предните си условия (е.. в майчинство била девойката)
:lol: С тези глупости само се излагаш, а не споделяш ценен опит!

markata88
Регистриран: 22 май 2016, 00:26

Мнение от markata88 » 29 дек 2021, 14:12

ноу-хауто при мен бе, че в началото на месеца го нямаше закачената оферта за ънлимитид 50 на виваком за 30лв.....

А се появи 10-14дни преди да ми изтече договора, как, кой и защо ги закача офертите не мога да кажа, но се появи след писане през май виваком/ посещения до офиси / и накрая - просто ей така от нищото ....

daweda
Регистриран: 19 апр 2020, 15:28

Мнение от daweda » 30 дек 2021, 02:02

Оферта от телебор - при прехвърляне на номер до края на годината 20,99 лв - неогр разговори, 15 гб нет + нет за социални мрежи face , viber. но от февруари честитка + 5% на цената!
Бягайте че има само 2 дни!

BGMAMA0203
Регистриран: 05 дек 2021, 14:52

Мнение от BGMAMA0203 » 30 дек 2021, 16:46

Имали оферти за пренос към виваком смятам да си пренасям номера във виваком

Отговори