Оф.. научил една нова думичка 'опорка' и вече големия разбирач.. Времето ще покаже.defierofodds написа: ↑13 яну 2022, 20:07Пак тази опорка Може ли образовани хора да се ловят на толкова елементарни манипулации? Не им дали да вдигнат с левче таксата и това е причината да порязват по всякакъв начин клиентите, ама ако бяха вдигнали с левче таксата, всичко друго щяло да си е като преди и по мед и масло.timoj написа: ↑13 яну 2022, 19:10Може просто след като другарката Нинова ги поряза за индексацията, да са решили да спрат с практиката за скрити оферти, лоялни клиенти и т.н.. Аз мисля да тествам с онлайн поръчка на някой евтин телефон и преподписване на сегашния план /всичко неограничено за 32.99/.
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 19 ное 2017, 10:18
Потвърждава се теорията, че българите масово са фунционално неграмотни и не разбират какво четат и слушат.
Другарката не е спирала нищо, просто по закон няма как да се направи индексация на цените за 2 години, а само за последната. Поради тази причина съдът "спря" индексацията на само А1 и Теленор.
Друг е въпросът, че инфлацията за 2021 ще се окаже толкова висока, че дори само с процента за 2021 телеком операторите ще постигнат първоначално обявените 0.50-1 лв увеличение. Всичко е останало е политически пиар и трикове.
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
И както виждаме индексацията съвсем не им пречи да вдигнат цените. Сега видях, че при Телепор най-евтиният неограничен вече е 40 лв на промоция и 50 на стандартна такса. Даже в момента май за пореден път (Както беше още със стъпването им у нас) са най-скъпият оператор (Но за сметка на това - с най-скапаната мрежа. Отново още от самото начало).monster789 написа: ↑14 яну 2022, 07:05Потвърждава се теорията, че българите масово са фунционално неграмотни и не разбират какво четат и слушат.
Другарката не е спирала нищо, просто по закон няма как да се направи индексация на цените за 2 години, а само за последната. Поради тази причина съдът "спря" индексацията на само А1 и Теленор.
Друг е въпросът, че инфлацията за 2021 ще се окаже толкова висока, че дори само с процента за 2021 телеком операторите ще постигнат първоначално обявените 0.50-1 лв увеличение. Всичко е останало е политически пиар и трикове.
Rumm написа: ↑11 яну 2022, 18:03Приятелю, знам изгодните условия на предплатената Free2Go. Това, което сега си написал съм го пробвал в повече от 4 офиса на Виваком и потвърждавам навсякъде откзаха да ме върнат на предплатена с предишния номер, въпреки, че съм бил преди коректен абонат. Не помогнаха никакви молби и увещания. Предлагаха нов номер за предплатена или договор от стандартните за стария номер. Нека не се самозалъгваме.
Някой знае ли дали А1 позволяват прехвърлянето на предплатена на номер, който преди това е бил на абонаментен план и после е прехвърлен на друг оператор?
Такива внушения си ги задръж за себе си. Скрити планове ще има, докато нормалните планове не станат с нормална цена. Всъщност това е просто търговски трик, за да си мислиш, че си специален спрямо другите и че си хванал далаверата.
Пиши после, за да кажеш дали минава номерътtimoj написа:Може просто след като другарката Нинова ги поряза за индексацията, да са решили да спрат с практиката за скрити оферти, лоялни клиенти и т.н.. Аз мисля да тествам с онлайн поръчка на някой евтин телефон и преподписване на сегашния план /всичко неограничено за 32.99/.
Здравейте, в понеделник (след 2 дни) ще подписвам договор с А1 за мобилен план. Тук видях, че има планове, различни от тези на сайта им. Не съм бил на такъв план от 5,6 години, до сега бях с военна карта и не съм наясно как стоят нещата. Какво можете да ми препоръчате, което не е на сайта им ако има такова? Нямам нищо друго на тях. Интересува ме главно интернета, много минути не ми трябват.
На 867 страница има в две мнения с два линка с офертите към А1 за лоялни клиенти
Това са оферти за настоящи абонати, не за нови. Колега не четеш ли? Човека е написал, че няма нищо на А1 и ще е нов абонат.
Щом ти трябва нет взимаш за 34 неограничен и това е. Ако искаш ги питай може и друго да предложат, но едва ли.
Щом ти трябва нет взимаш за 34 неограничен и това е. Ако искаш ги питай може и друго да предложат, но едва ли.