На сайта на А1, гледам още стой каталога за март но ако идеш там и просто замениш /2022/03/index.html там където е 3 с 4 и излиза каталога за Април. И там е всичко.
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Прав си. Сега пак погледнах и наистина има отново дребен шрифт за жалост...LyuboslavS написа: ↑01 апр 2022, 09:46Сега ги погледнах и всъщност не е за целия период на договора, а само за първите 5 месеца дават минути, мб и 5G неограничени.SAMOSVAL написа: ↑01 апр 2022, 02:24Айде честито. Най-накрая всички планове на А1 са с неограничена скорост и неограничен достъп до 5G мрежата им за целия период на договора. Поне едно читаво нещо. Други неща нови май не видях. Махнали са само минутите към ЕС включени в плановете освен 2 та най-скъпи.
A1 отново са в играта но за 5 месеца после мъка
-
- Регистриран: 20 фев 2021, 04:31
Истината е друга.
Истината е някъде там.
-
- Регистриран: 20 фев 2021, 04:31
вярвам само на един оператор
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Продължават да си насочват промоциите към немислещите, дето гледат само "неограничени" и нито подозират, нито им пука, че не са за постоянно. Но явно са прави, като гледам и колко "хора" още се мъкнат като някакви призраци с парцалите на устите.
Оф.. ти пък щото си големия мъж като не се мъкнеш с "парцал" на устата..defierofodds написа: ↑02 апр 2022, 11:35Продължават да си насочват промоциите към немислещите, дето гледат само "неограничени" и нито подозират, нито им пука, че не са за постоянно. Но явно са прави, като гледам и колко "хора" още се мъкнат като някакви призраци с парцалите на устите.
Аз преподписах за още две години за неограничения план на А1 от Април 2021, пуснах една онлайн поръчка за евтини слушалки със запазване на настоящия план.
Ма същевременно жена ти е с хиалурон в устатаdefierofodds написа: ↑02 апр 2022, 11:35Продължават да си насочват промоциите към немислещите, дето гледат само "неограничени" и нито подозират, нито им пука, че не са за постоянно. Но явно са прави, като гледам и колко "хора" още се мъкнат като някакви призраци с парцалите на устите.
На мен денс ми предлагат от Вивата за 21.99лв. 15000MB + 8900MB в роуминг и 100мин. в ЕС и 10000МВ отделно само към EON за целия срок на договора 24м. Дали е добра офертата?? Понеже ми предстои преподписване скоро.....