Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
чак пък много изгодна
прегледа ли как е тарифирането на минута на байт
прегледа ли как е тарифирането на минута на байт
Малко е душманско, но зависи и колко и как се ползва:
Тарифирането е на минута. Минималната продължителност на разговор е 180 секунди.
Минималното първоначално таксуване на мобилни данни е 100 KB, след това на сесии от 1 KB.
Гадовете от Виваком взеха да клякат. Поправиха офертата. Сега ми предлагат Unlimited 50 за 21.99 лв.
Това само за първата година или за целия срок на договора? И колко други услуги ползваш към тях? Колега беше споменал по-напред, че има и домашен нет към тях и да му предложили същото -21.99 за първата година и 30.99 за втората.
Нямам никакви други услуги към тях освен четири карти. Най отдолу на офертата пише 24 месеца договор, но не се уточнява колко е първата и колко е втората година. Засега ще пасувам. Намислил съм да бягам в Йетел.
Йетел са доста некоректни ако питаш мен. И плановете им за преподписване малко куцат. Както бях писал по-горе чакам великият СМС, в който да ме известят на какъв план ще ме метнат. Междувременно ходих в А1 и Виваком офиси.
А1 - нищо по-различно от стандартното ако не преместиш интернет и ТВ при тях също, но уви нямат обхват на доста места.
Виваком - Предложиха ми да прехвърля номера на 18лв с 1500мин и 900 МБ, като след втора фактура ще ми отключат по-високи планове, но не ми дадоха оферта за преминаване от файбър нет към ЕОН.
Предложението беше да прехвърля номера сега и да изчакам 3-те месеца за ТВ и интернет за по-добри условия. Още се двоумя какво да направя. Дали с йетел и измислените планове или да рискувам Виваком какво ще ми дадат след 2-ра фактура като оферта за Unlimited 50.
Също така като "бонус" от Вива ми дадоха 3 месеца без такса ако сега се прехвърля на Unlimited 50 + EON Full на цена от 61лв (което май е стандартно).
Колегата, който ги е накарал да клекнат да сподели как е постигнал тази оферта, че и ние да натиснем
Ако имам друго инфо или някой ако може да сподели дали е правил тази врътка с нисък план и преподписване след 2 месеца да каже става ли и какви оферти долу горе дават.
А1 - нищо по-различно от стандартното ако не преместиш интернет и ТВ при тях също, но уви нямат обхват на доста места.
Виваком - Предложиха ми да прехвърля номера на 18лв с 1500мин и 900 МБ, като след втора фактура ще ми отключат по-високи планове, но не ми дадоха оферта за преминаване от файбър нет към ЕОН.
Предложението беше да прехвърля номера сега и да изчакам 3-те месеца за ТВ и интернет за по-добри условия. Още се двоумя какво да направя. Дали с йетел и измислените планове или да рискувам Виваком какво ще ми дадат след 2-ра фактура като оферта за Unlimited 50.
Също така като "бонус" от Вива ми дадоха 3 месеца без такса ако сега се прехвърля на Unlimited 50 + EON Full на цена от 61лв (което май е стандартно).
Колегата, който ги е накарал да клекнат да сподели как е постигнал тази оферта, че и ние да натиснем
Ако имам друго инфо или някой ако може да сподели дали е правил тази врътка с нисък план и преподписване след 2 месеца да каже става ли и какви оферти долу горе дават.
Виж в Моят Виваком. На мен ми дава това:
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Предвид разните проблеми и разправии със СМС-те за верификации и информационни такива след пренасянето, било то и за месец само, реших да преподпиша на Йеттел Макс 50mbit с неограничени разговори и трафик, 300 международни /тези ми бяха важни/ и 2 позиции с услуги като НВО, Дийзър, Капитал и т.н., само за 12 месеца. Дадоха ми плана за 29,99. Мисля, че е ок. Откъм скорост, не се усеща на телефона, като и хотспота се справя добре към компютър.
Седи едно усещане при мен, че йетел блафират с тези смс и промени по вече безсрочно договори. Чакам смс да видя дали бъркам.
В случая го знам от служител в централата, не от магазин, че тази смяна се подготвя от месеци. Дори не беше комуникирана към магазините тогава.
Иначе и аз скочих в магазина, че е блъф.
Иначе и аз скочих в магазина, че е блъф.