Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Човека не разбира от ирония :|
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
-
- Регистриран: 06 мар 2016, 14:45
[Quote]Чакам доказателство във вид на фактура от моб. оператор (мтел, теленор или виваком) издадена на физ. лице в която получаваш повече услуги за по-малко пари.[/Quote]
Ти верно си много мързелив и не обичаш да четеш, къде прочете че ползвам повече за по-малко пари ?
Аз мразя подяния за разлика от тебе и много други. Ако плащам 10 лева няма да го напиша защото ще ме е срам.
Не съм от Безпарко Комерс Лимитед.
Ти верно си много мързелив и не обичаш да четеш, къде прочете че ползвам повече за по-малко пари ?
Аз мразя подяния за разлика от тебе и много други. Ако плащам 10 лева няма да го напиша защото ще ме е срам.
Не съм от Безпарко Комерс Лимитед.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Аз мразя подяния за разлика от тебе и много други. Ако плащам 10 лева няма да го напиша защото ще ме е срам.
Не съм от Безпарко Комерс Лимитед. [/Quote]
Тогава плащай 100лв за нещо дето струва 10лв.
Понякога човек и да им пари, когато не става самият човек... Няма смисъл от парите му - да ще си купи приятели. Всичко на този свят обаче е временно.
Не се знае кога и как ще те извърти живота.
Не съм от Безпарко Комерс Лимитед. [/Quote]
Тогава плащай 100лв за нещо дето струва 10лв.
Понякога човек и да им пари, когато не става самият човек... Няма смисъл от парите му - да ще си купи приятели. Всичко на този свят обаче е временно.
Не се знае кога и как ще те извърти живота.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Тогава плащай 100лв за нещо дето струва 10лв.[/Quote]
Прикачил съм снимка на това което плащам а как ще ме завърти живота след 6 години в Карлуково не знам.
Прикачил съм снимка на това което плащам а как ще ме завърти живота след 6 години в Карлуково не знам.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Това на "пейнта" ли го прави?
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Да, изрязах го от шот на фактурата и го уголемих да можеш да го видиш.
Вчера ходих в Мтел , че ми трябваше Прима ... Та попитах ако си пренеса някой от Вивакомските номера при тях .... За 22 лв. 2 годишен договор ми предложиха 8 гб. нет 200 минути към всички 200 смс към всички и хубав телефон на доста добра цена ,,, Казах , че ще помисля (beer)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Откога са се стиснали така?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Далеч съм от идеята, че ТИ плащаш това за СВОЯ ЛИЧЕН телефон.
Това е по-скоро ФИРМЕНА СМЕТКА, която се заплаща за няколко карти на няколко служители, а не от теб и жена ти.
Тук говорим за личните карти, които ние ползваме какво плащаме. Щото примерно ако вземем военните карти дето имам И една такава като отнеса към нея картите на всички военнослужещи и техните семейства сумата може да надскочи милион, ама тия пари не ги плаща "един познат" от София, ами си ги заплащат военните.
А това "сканираното" по-скоро ми прилича на нищо сканирано на просто на един фон драснати едни измислени цифри.(woo)(woo)
В стила на заключенията на Mobilebulgaria ще напиша сигурно живееш при вашите и имаш Ауди А4 96-та година да изплащаш на банката.(whistle)
Това е по-скоро ФИРМЕНА СМЕТКА, която се заплаща за няколко карти на няколко служители, а не от теб и жена ти.
Тук говорим за личните карти, които ние ползваме какво плащаме. Щото примерно ако вземем военните карти дето имам И една такава като отнеса към нея картите на всички военнослужещи и техните семейства сумата може да надскочи милион, ама тия пари не ги плаща "един познат" от София, ами си ги заплащат военните.
А това "сканираното" по-скоро ми прилича на нищо сканирано на просто на един фон драснати едни измислени цифри.(woo)(woo)
В стила на заключенията на Mobilebulgaria ще напиша сигурно живееш при вашите и имаш Ауди А4 96-та година да изплащаш на банката.(whistle)
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Не е само към qwertyuiop99,а към всички:
Много хубави планове сте подписали всички, ама май малко се измести темата. Мисля, че ще е полезно за всички останали ако споделите подробности от типа:
Плановете за частни лица ли са или не (за военни примерно)
Как се води като наименование тарифата
Крайната цена с ДДС, а не само отстъпката - 50% остъпка ама от колко лв.? 50 или 100 ?
Кога сте подписали? Валидни ли са все още и до кога?
И т.н.
Темата е за взаимопомощ все пак и ако някой иска да сподели нещо полезно, ще съм благодарен. Предполагам и другите колеги от форума ...
Иначе казано аз съм от "загубеняците" или както там беше назад по мненията (yes)
С друи думи - планът на който съм в момента не е нищо особено. За сметка на това ако мога да го сменя с нещо по-хубаво е добре дошло.
Много хубави планове сте подписали всички, ама май малко се измести темата. Мисля, че ще е полезно за всички останали ако споделите подробности от типа:
Плановете за частни лица ли са или не (за военни примерно)
Как се води като наименование тарифата
Крайната цена с ДДС, а не само отстъпката - 50% остъпка ама от колко лв.? 50 или 100 ?
Кога сте подписали? Валидни ли са все още и до кога?
И т.н.
Темата е за взаимопомощ все пак и ако някой иска да сподели нещо полезно, ще съм благодарен. Предполагам и другите колеги от форума ...
Иначе казано аз съм от "загубеняците" или както там беше назад по мненията (yes)
С друи думи - планът на който съм в момента не е нищо особено. За сметка на това ако мога да го сменя с нещо по-хубаво е добре дошло.