А защо го пише в условията че е само към виваком? Вие ползвате ли този предплатен план или просто го казвате? На кого да вярваме? В офис потвърдиха че минутите са само към оператора.
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 28 юни 2022, 07:23
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Ето скрийншот от приложението my vivacom. Картата е на тази тарифа
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Казва се Smart M и е 16.49, като включва 2000 минути и 4000мб + 4000мб за първите 12 месеца. После става 2000/4000.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Обадиха се от А1 да предложат преподписване с неограничен интернет на максимална скорост, неограничени минути, 500 минути в роуминг, 1000смс-а за 37лв и при плащане онлайн - 35лв.
Струва ли си според вас да преподписвам - сега този номер е на 34лв. план с 50гб интернет и неограничени минути.
Благодаря.
Струва ли си според вас да преподписвам - сега този номер е на 34лв. план с 50гб интернет и неограничени минути.
Благодаря.
Според мен са много пари. Но досега сте плащали почти толкова, така че от тази гледна точка си струва. Предвидете обаче повишение на таксата с 20 % от март догодина или във вашият случай + 7 лв. ( 37 лв. + 7= 44 лв.). Официалната инфлация вече гони 15-20 % и няма изгледи да намалява. И ново повишение на втората година, вече от по-високата база- 44 лв., с още поне 10-15 % официална инфлация. Тоест втората година ще плащате сума, близко до 50 лв.
A1 са пуснали официално всички планове unlimited с яки намаления,най ниския е 20лв .https://www.a1.bg/a1-one-unlimited с 3 месечни отстъпки.
Страшна прИмоция - най-ниския план след третия месец от 20 лева става на 39.99. За другите да не говорим. Да си я държат.choko77 написа: ↑01 юли 2022, 09:16A1 са пуснали официално всички планове unlimited с яки намаления,най ниския е 20лв .https://www.a1.bg/a1-one-unlimited с 3 месечни отстъпки.
Много щедро от тяхна страна - цели 3 месеца отстъпка Чакаме да видим какво ще дават "под масата" този месец...
Новите още по-дървени оферти на Yetel са тук!
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Мисля че се същите като преди. След мрънкане и тръшкане от моя страна по мейл и телефон, вече ми предлагат Unlimited Special plus 26. Досега навсякъде ме оферираха с 28. Ще поизчакам още малко и ако не дадат 21 или 23 им бия шута. За 21-22 лева си заслужава да имаш ограничения, но нагоре си е жива подигравка - ще имаш 5G, но само за три месеца; максимална скорост, но само за първата година, после те връщаме на 20 Mbps; ще ползваш Hbo, ама само за 6 месеца.