Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
За подновяване на договора
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
За пренос към А1 вчера ми предложиха 20лв за неогр.разговори и неогр.интернет,не можах да разбера дали е с ддс,А в момента съм на Виваком ,но те сякаш нямат намерение да ме задържат
Това оферта само за пренос на номер ли е? Или е с допълнителни услуги като Интернет и тв?
Офертата е за пренос на номер може и без да преподписваш услуга, но мисля че трябва да имаш услуга. В момента най-готините оферти са в А1 ....
Мисля че трябва да имаш някаква тяхна услуга ,но не съм сигурен.Ще попитам и пак ще пиша
За да ползвате 20лв. план на А1 при прехвърляне от друг оператор трябва да имате абонамент в А1 с услуга, която задължително се преподписва за нови 24м.
Точно така е. В петък ми го предлагаха, но разбира се не ми трябват неограничени. За 10 лева се побирам идеално Мтел + Вива. Айде няма нужда да плащам и 3 неустойки за някакво прехвърляне.
Здравейте , аз съм на план Mtel Безкрай L , който не се предлага от вече около 6 години може би , 3 пъти съм преподписвал за период от по 2 години , като всеки път ме уверяват как не можело ,,, явно може! Сега съм в период на преподписване като аз съм титуляр на още 1 номер за който мога да преподпиша същия план , НО за моя нямало как вече , изрично пишело в техния сървър. Дори да приемем , че е така плановете, които ми предлагат са с по 10лв отгоре на моя (17 -> 27/8лв) , което мен не ме устройва тъй като се вмествам в 1000 мин и 8гб на месец (сегашния ми план) Запознати сте с техните планове в момента, и че за около 20лв предлагат 600 мин и 600мб , което е смешно ...
Какво мога да направя в такава ситуация !? Всякакви съвети ще са от полза
Какво мога да направя в такава ситуация !? Всякакви съвети ще са от полза
Пренос към виваком на предплатена карта. За 10 лв. на месец имате 800 национални минути , 50 смс-а и 12 000 MB интернет. Няма договор, няма повишение всяка година на таксата с процента на инфлация и т.н. https://www.vivacom.bg/bg/residential/c ... o#tab-ceni
-
- Регистриран: 11 авг 2021, 02:40
А1 HIT 1000 национални минути и 20000МВ интернет за 15лв презареждане