Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
теленор
21,90 лв неограничен нет/50мб/ и разговори в роуминг 17000мв
при пренос
21,90 лв неограничен нет/50мб/ и разговори в роуминг 17000мв
при пренос
ligaeuropa написа: ↑15 юли 2022, 13:40А1 HIT 1000 национални минути и 20000МВ интернет за 15лв презареждане
Също става, но човека е на А1, няма да му разрешат преминаване от план на предплатена. Спасението му е само пренос на предплатена към Виваком.
Генерално погледнато, с тази безумна инфлация и ръст на цените на всичко е добре да се ограничават разходите, защото идва страшна зима. Предплатените карти са разумна алтернатива. С 10 лв. на месец може да преживеете кризата.
Благодаря на всички за отговорите
А според вас имам ли някакъв шанс да се свържа с някой на *88 и да договоря индивидуален план за моя номер , който да не е от обявените в Приложението им или в официалния сайт
А според вас имам ли някакъв шанс да се свържа с някой на *88 и да договоря индивидуален план за моя номер , който да не е от обявените в Приложението им или в официалния сайт
Ако сте корпоративен клиен - може. Ако сте физическо лице (индивидуален потребител) - нямате шанс.
Здравейте , в този сайт има планове , които никъде не са показани. Знаете ли дали това са актуални планове , които се предлагат на индивидуални клиенти в частен разговор и мога ли да поискам аз такъв , тъй като този маркирания ме устройва.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Файлът не се отваря.. дава грешка 404JKRL написа: ↑16 юли 2022, 14:57На A1 тези планове ги има в PDF файла.
https://media.a1.bg/newsite2018/private ... imited.pdf
При мен също не се отваря pdf-a., явно са го премахнали вече.