Това нз от къде дойде. Важно е какво пише в договора им. А то е:
Максимално достижимата скорост за сваляне
(download) в мрежата на Оператора е до 20 Mbps за план Unlimited Special, след изтичане на промоционалната
неограничена скорост от 12 месеца;
Това нз от къде дойде. Важно е какво пише в договора им. А то е:
Максимално достижимата скорост за сваляне
(download) в мрежата на Оператора е до 20 Mbps за план Unlimited Special, след изтичане на промоционалната
неограничена скорост от 12 месеца;
Мисля, че там само изписва автоматично края на офертата. Не е релевантен. Тези дни ще мина през офис и ще питам по-подробно
Мислиш?! Ти мислиш? Какво има да мислиш? Кликаш и всичко си го пише без нужда да мислиш(предполагаш). Ех, че ме дразните такива!
Няма много логика, дори те не вярвам да са толкова нагли. Може би по-скоро имат предвид, че ще получиш неограничената скорост ако подпишеш до края на месеца. Но, разбира се, възможно е и даже аз да съм ги надценил и да са още по-големи измекяри отколкото си мисля.
Точно защото сайта ти го правят програмистите, а договорът ти го пишат юристите, се гледа договора.defierofodds написа: ↑22 сеп 2022, 11:03Няма много логика, дори те не вярвам да са толкова нагли. Може би по-скоро имат предвид, че ще получиш неограничената скорост ако подпишеш до края на месеца. Но, разбира се, възможно е и даже аз да съм ги надценил и да са още по-големи измекяри отколкото си мисля.
Твоят план е този, който е точно, както са написали, от април Unlimited Special 21 Plus, а те го промениха преди 3 дни да е само Unlimited Special. Сега си обяснявам и защо го направиха.
А кой мислиш, че е променил информацията и след чие нареждане? Замисли се!
Ще споделиш ли дали има отстъпка от 2 пв. за плащане онлайн в този договор.King Kong написа:Някой искаше снимка от договора.
Направих поръчката в понеделник и във вторник получих договора и след два часа беше активиран.
Наистина е променена информацията на главната страница на сайта,но не виждам логика в това.
Давам пример: правя поръчка на 27-и или 28-и септември и кво се оказва,че промоцията ми е от 1 ден(няма логика)По скоро ми се струва че дотогава ще е промоциятана тарифния план.
Разбира се най добре е някой който е направил поръчка вчера(сряда) утре като получи договра да каже какво пише в него.