Не , няма отстъпка при онлайн плащане
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Някой беше питал за виваком защо като прави спиид тест му дава макс. скорост а по план има ограничение на скоростта. Еми така е при тях даже да имате ограничение на скоростта например 2000 мбпс, ако правите тест през укла ще ви даде масималната скорост през 5g.
Маркетингов трик за да са най-бързата мрежа :DDDDDD
Аз питах, но не знам защо дава такива разлики. Моя договор е на Unlimited 50 от м Февруари т.г., където трябваше да има неограничена скорост до 30.06, но до скоро достигах на места над 1000 Mbps.В@НК0 написа: ↑22 сеп 2022, 23:11Някой беше питал за виваком защо като прави спиид тест му дава макс. скорост а по план има ограничение на скоростта. Еми така е при тях даже да имате ограничение на скоростта например 2000 мбпс, ако правите тест през укла ще ви даде масималната скорост през 5g.
Преди малко направи два теста, като че ли вече е ограничена скоростта.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
И много правилно, интернетът не е играчка - нека има капацитет за който има нужда от него, за да може да ползва за каквото си е платил.
Ами незнам. При тези новите планове, напр. 2000 мбпс няма ограничение на скоростта при тест. Друг е въпросът за покритието на вивата, което е траш. Аз вкъщи на 5г правя 50-60 мбпс, а съм на неограничена 5г скорост. Друг въпрос е и приоритетът в мрежата. Твоят план може да има нисък приоритет след промоцията и затова тези скорости.Ilian K написа:Аз питах, но не знам защо дава такива разлики. Моя договор е на Unlimited 50 от м Февруари т.г., където трябваше да има неограничена скорост до 30.06, но до скоро достигах на места над 1000 Mbps.В@НК0 написа: ↑22 сеп 2022, 23:11Някой беше питал за виваком защо като прави спиид тест му дава макс. скорост а по план има ограничение на скоростта. Еми така е при тях даже да имате ограничение на скоростта например 2000 мбпс, ако правите тест през укла ще ви даде масималната скорост през 5g.
Преди малко направи два теста, като че ли вече е ограничена скоростта.
Аз обясних ама никой не чете, скоростта си е 50мгбс на Вивата, а няма ограничение през спеедтеста (чист маркетингов трик) иначе през fast.com си показва реалната скорост, но трябва да не се пускал преди това спеедтеста защото още седи отворена мрежата и няма как да се засече реално, но след три - четири теста ще си покаже че е 50мгбс. Просто не вярвайте на спеедтеста, а сравнително точно е през данлоуда с колко макс кб/с сваляш и умножаваш по 8 и това е реалната скорост
Здравейте, прочетох предните 6-7 страници от мнения. Аз също, както и няколко други колеги, както видях, съм на Vivacom на план Smart M+ с 15GB нет с неограничена скорост и неограничени минути за 22лв, като преди индексирането беше 21лв. От Vivacom ми предложиха тези новите Unlimited планове, но според мен за цената си са меко казано смешни. Имам вариант също и през сайта да преподпиша за 24лв на същите условия, но за момента събирам мнения още.
Онзи ден бях в Yettel и казаха, че имат за 21лв неорганичен Интернет и минути, но без международни такива (не ми трябват) като условието беше да имаш активна и втора услуга. Днес си писах с един приятел, който работи там и каза, че от вчера са го премахнали като изискване за втората услуга, което е супер. Минусът остава единствено, че след изтичане на 24те месеца планът става 40лв на месец, което значи, че трябва задължително да преподпишеш на нещо друго (не, че в момента при мен е по-различно).
Та това ли за момента е най-доброто предложение цена/качество, или има и нещо друго което си струва?
Онзи ден бях в Yettel и казаха, че имат за 21лв неорганичен Интернет и минути, но без международни такива (не ми трябват) като условието беше да имаш активна и втора услуга. Днес си писах с един приятел, който работи там и каза, че от вчера са го премахнали като изискване за втората услуга, което е супер. Минусът остава единствено, че след изтичане на 24те месеца планът става 40лв на месец, което значи, че трябва задължително да преподпишеш на нещо друго (не, че в момента при мен е по-различно).
Та това ли за момента е най-доброто предложение цена/качество, или има и нещо друго което си струва?
Те вече всички предлагат неограничен нет (без Yettel официално) провери дали нямат ограничение на скоростта в плана, който ти предлагат, А1 за тия пари предлагат същия, но с ограничена скорост на интернета 20 мбт., при тях след изтичане цената става 22 лева, виж им офертата и сам прецени кое те устройва.
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
От миналия петък ми е договора на А1 unlimited special plus 21. Още не са ми пуснали 5g-то.
Сменях даже телефони. Помислих си апарата ли е повреден. А разрешението за 5g е до края на месеца. То една седмица вече мина.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Сменях даже телефони. Помислих си апарата ли е повреден. А разрешението за 5g е до края на месеца. То една седмица вече мина.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Моят човек уж каза, че Интернета е неограничен на скорост 50mbps в секунда за целия срок на договора, което звучи доста добре. Жена ми е на Виваком и по спомен е на Unlimited 50 за 33-34лв, което за над 10лв разлика при Yettel е много добре. Ако ми остане днес време ще отида да разпитам и ако са ок нещата мисля да се пускам.Mihail_ написа: ↑23 сеп 2022, 22:39Те вече всички предлагат неограничен нет (без Yettel официално) провери дали нямат ограничение на скоростта в плана, който ти предлагат, А1 за тия пари предлагат същия, но с ограничена скорост на интернета 20 мбт., при тях след изтичане цената става 22 лева, виж им офертата и сам прецени кое те устройва.
Нямам спомен точно от преди, но настоящият договор ми е до 19 октомври, тоест съм влезнал в последния месец и не би трябвало да дължа неустойки, нали така?