На 2-ри се занулява сметката и фактурите идват 5-6 дена след това
Така че още не мога да дам информация какво щепише във фактурата
Да, може да се премине на Виваком, но трябва търпение, защото в много офиси лъжат, че не може (Аз го направих миналия месец). Не се пуска предизвестие, но е добре да се изчака договорът да изтече, за да е сигурно, че няма да има неустойки. Иначе този план special 15 ако е с по-ниска такса, няма да може да се премине към него.ivozet написа: ↑04 окт 2022, 10:05Имам питане относно изтичане на договори.
След месец изтичат два договора към А1, планове Оne A1 М и L. МАТ става съотвено 24 лв и 29 лв, което е много за нас като такса. Побираме се в 500 мин/месец и без интернет.
Погледнах специалните оферти в профила, които са около 30 лв, но реално няма да ползваме това потребление.
Тук след въпросите:
1. Трябва ли да пускам едномесечно предизвестие към А1 за прекратяване на договорите?
2. Мога ли да премина към Виваком на предплатена карта, запазвайки номерата, побирайки се в предлатената оферта Mix L+?
3. Как мога да подпиша на план One Special 15?
До А1 не съм ходим за оферта. Вероятно няма да има нещо различно. Виждам възможност за преподписване на тези промоционалните Ulimited Special за 20.99 лв. и неограничи минути, както и този на Виваком Unlimited 2 за 18.99 лв.
Благодаря
Смисъл, от Виваком ли се правят при преминаване към предлатена от А1 договор ?defierofodds написа: ↑04 окт 2022, 10:22
Да, може да се премине на Виваком, но трябва търпение, защото в много офиси лъжат, че не може (Аз го направих миналия месец). Не се пуска предизвестие, но е добре да се изчака договорът да изтече, за да е сигурно, че няма да има неустойки.
Да, не искат да прехвърлят на предплатена и лъжат, че не може.ivozet написа: ↑04 окт 2022, 10:34Смисъл, от Виваком ли се правят при преминаване към предлатена от А1 договор ?defierofodds написа: ↑04 окт 2022, 10:22
Да, може да се премине на Виваком, но трябва търпение, защото в много офиси лъжат, че не може (Аз го направих миналия месец). Не се пуска предизвестие, но е добре да се изчака договорът да изтече, за да е сигурно, че няма да има неустойки.
След като изтече договора може да се премине на по-ниска такса, пише го в договора. Понякога се съгласяват и в последните 3 месеца, но трябва да си настоятелен. Когато комуникацията е по и-мейл (черно на бяло) е по-лесно.defierofodds написа: ↑04 окт 2022, 10:22Да, може да се премине на Виваком, но трябва търпение, защото в много офиси лъжат, че не може (Аз го направих миналия месец). Не се пуска предизвестие, но е добре да се изчака договорът да изтече, за да е сигурно, че няма да има неустойки. Иначе този план special 15 ако е с по-ниска такса, няма да може да се премине към него.ivozet написа: ↑04 окт 2022, 10:05Имам питане относно изтичане на договори.
След месец изтичат два договора към А1, планове Оne A1 М и L. МАТ става съотвено 24 лв и 29 лв, което е много за нас като такса. Побираме се в 500 мин/месец и без интернет.
Погледнах специалните оферти в профила, които са около 30 лв, но реално няма да ползваме това потребление.
Тук след въпросите:
1. Трябва ли да пускам едномесечно предизвестие към А1 за прекратяване на договорите?
2. Мога ли да премина към Виваком на предплатена карта, запазвайки номерата, побирайки се в предлатената оферта Mix L+?
До А1 не съм ходим за оферта. Вероятно няма да има нещо различно. Виждам възможност за преподписване на тези промоционалните Ulimited Special за 20.99 лв. и неограничи минути, както и този на Виваком Unlimited 2 за 18.99 лв.
Благодаря
То може, но този нали е от скритите планове, за тях пак ли важи?stefandemirov написа: ↑04 окт 2022, 10:48След като изтече договора може да се премине на по-ниска такса, пише го в договора. Понякога се съгласяват и в последните 3 месеца, но трябва да си настоятелен. Когато комуникацията е по и-мейл (черно на бяло) е по-лесно.defierofodds написа: ↑04 окт 2022, 10:22Да, може да се премине на Виваком, но трябва търпение, защото в много офиси лъжат, че не може (Аз го направих миналия месец). Не се пуска предизвестие, но е добре да се изчака договорът да изтече, за да е сигурно, че няма да има неустойки. Иначе този план special 15 ако е с по-ниска такса, няма да може да се премине към него.ivozet написа: ↑04 окт 2022, 10:05Имам питане относно изтичане на договори.
Тук след въпросите:
Благодаря
И при мен беше подобно. Когато комуникацията премина писмено и ги помолих да ми отговорят на кое точно условие от описаните в сайта не отговарям, преразгледаха отказа.
Не откривам в договора може да се премине на по-ниска такса.stefandemirov написа: ↑04 окт 2022, 10:48
След като изтече договора може да се премине на по-ниска такса, пише го в договора.