Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Обадиха ми се от мтел за ми предложат мобилен нет за 9.90лв, едно към едно с това във сайта им и с подарък таблет дива 7" :S Попитах кога мога да преподпиша, защото нямам интерес към мобилен нет, декември към края можело да имам оферта....ако е като тази с нета директно се махам пък ако ще и да плащам неустойки.
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
На мен също ми се обадиха за да ми набутат мобилен нет. Същото ми предложиха 9.90 и таблет "ПОДАРЪК" само за 1 левче. Отказах им.
Но мой познат са го излъгали и подписал и сега си джътка с таблета хах
:D DIVA:D
Но мой познат са го излъгали и подписал и сега си джътка с таблета хах
:D DIVA:D
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Преди малко от Ментел.
неограничени моб. + 11gb 16,99 лв и неограничени + 18gb за 20,99 лв.
И ми казаха, нали знаете, че фиксираните, които Ви предлагат във Виваком важат само за фиксираните към тяхната мрежа,. някой абонат на Виваком, може ли да каже дали наистина е така или не е?
неограничени моб. + 11gb 16,99 лв и неограничени + 18gb за 20,99 лв.
И ми казаха, нали знаете, че фиксираните, които Ви предлагат във Виваком важат само за фиксираните към тяхната мрежа,. някой абонат на Виваком, може ли да каже дали наистина е така или не е?
Излъгали са те! Важат си към всякви стационарни, освен номера започващи с 0700. Мтелски номера...:D
Нормално, много хора се махнаха оттам и поеха към Теленор/Виваком.
Нормално, много хора се махнаха оттам и поеха към Теленор/Виваком.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Това за пренос към тях или преподписване?
Телефон към това дават ли. Като преференциални цени по-точно.
Плановете звучат точно каквото ми трябва
Телефон към това дават ли. Като преференциални цени по-точно.
Плановете звучат точно каквото ми трябва
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Малко не по темата, но - прекратявам договора с ментел, стационарен и-нет и си искат рутера. Някой знае ли дали точно техният рутер трябва да им върна или може и друг?
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
БОБ очаквате ли да пусне нещо след 01.12?Нещо като подобрена оферта на boombob+ 1000мин и 2000 мб!
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Точно техния трябва да върнеш,защото се води в системата,че е инсталиран при теб.При връщането му сканират серийния номер и отмятат от ситемата,че е върнат.Иначе трябва да заплатиш цената на устройството.
-
- Регистриран: 04 мар 2015, 17:58
Лъжат най–нагло!
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Това за прехвърляне ли е, защото питах на оператор и в офис ... такова чудо не искат да дадат .. Преди две години се раздадоха с големия черпак, сега нещо ..
Също питах за офертата на вива 13,99лв, неограничени мин. и 5гб нет, ама не давали за прехвърляне на номер, имало само 17,99 - неограничени и 9гб нет, както и 23,99 - неограничени и 16гб нет
Също питах за офертата на вива 13,99лв, неограничени мин. и 5гб нет, ама не давали за прехвърляне на номер, имало само 17,99 - неограничени и 9гб нет, както и 23,99 - неограничени и 16гб нет