Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Какво включва този план за 21лв за пренос към А1? Неограничен интернет на неограничена скорост ли и как са разговори смс, международни и тн?
Планът по принцип включва неограничени минути към всички национални мрежи (след изтичане на договора са 1000 мин), няма безплатни смси.
Има неограничен нет с ограничена скорост до 20 mbps, но с добавката от 1лв, ограничението на скоростта отпада и също се получава достъп до 5G. След изтичане на договора обаче има ограничен нет от 5000 MB.
Има 100 мин международни разговори към мрежи в държави от ЕС.
Има около 9000 MB в роуминг.
За хора без претенции е страхотен план
Радвам се за теб мисля и аз да си взема една карта
Имам 3в1 на Виваком изтичащо на 3 Януари. Да речем преподпиша онлайн за 6 месеца с такса 1лв и после 33.90лв за EON FULL и 500Мбит. Мога ли да прехвърля само телефона си на А1 и как точно да го направя?
Кратко,точно и ясно!mjoy383 написа: ↑23 сеп 2022, 16:52Аз обясних ама никой не чете, скоростта си е 50мгбс на Вивата, а няма ограничение през спеедтеста (чист маркетингов трик) иначе през fast.com си показва реалната скорост, но трябва да не се пускал преди това спеедтеста защото още седи отворена мрежата и няма как да се засече реално, но след три - четири теста ще си покаже че е 50мгбс. Просто не вярвайте на спеедтеста, а сравнително точно е през данлоуда с колко макс кб/с сваляш и умножаваш по 8 и това е реалната скорост
Fast.com показва реалнaта скорост.
VIVACOM UNLIMITED 50:
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Залюбихме се с иетел
32лв
20000мб роуминг
300мин европа
Неограничен нет 100мбс
32лв
20000мб роуминг
300мин европа
Неограничен нет 100мбс
Според вас ще усетя ли разликата между 50 и 100 мбс при Йетел,ползвам за ютуб основно.