Не не , до Димитров ден ще е !
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 11 авг 2021, 02:40
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Този план на Йетел 200Mbps за 37лв е най-добрия от всички,които са по каталог и официален сайт като изключим скритите за по 20-25,които са за преподписване!
Да ако стоиш под клетки където да може да я достигнеш, а и като сметнеш ограничението за деня и излиза, че особена полза няма
Че тия ограничения ги има само във ВивакоН. Аз нито в А1 ги имам нито в Йеттел. Чакам с нетърпение януари и сбогом ВиваКон. Днес даже ми свалили предложенията за преподписване. Нещастници! Изпедерастиха се тия изроди а з акачество да не говорим
Здравейте, имам договор към Виваком който изтича на 26.12 т.е. Има още 20дни до края
Но, днес ми предложиха по изгоден договор към друг оператор със запазване на номера. И аз преподписах
Интересува ме ще ми се начислят ли някакви неустойки за тези 20дни оставащи до края на договора.
Да подчертая взел съм при предподписването в началото смартфон с намаление, който съм платил в кеш. Не съм давал предизвестие!
Но, днес ми предложиха по изгоден договор към друг оператор със запазване на номера. И аз преподписах
Интересува ме ще ми се начислят ли някакви неустойки за тези 20дни оставащи до края на договора.
Да подчертая взел съм при предподписването в началото смартфон с намаление, който съм платил в кеш. Не съм давал предизвестие!
няма да ти начислят споко
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
-
- Регистриран: 28 ное 2015, 12:22
И при мен на А1 бяха изчезнали специалните скрити оферти в приложението ,но след няколко дни пак се появиха.
И моите от Виваком изчезнаха а остава по-малко от месец. Май искат да изгонят всичките си клиенти към А1
Има ли някой, преподписъл договор от Април 2021 Unlimited към А1 с анекс. Защото аз преподписах и сега имам отново 4 позиции да ползвам от дигиталните услуги за 2 години.