Някой успял ли е да преподпише с Йетел в "крайния случай"?
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Не, стиснали са кесията Snooky вече даде актуалните оферти на Йетел, оеднаквено и при трите оператора e 32/100MBit, всичко по-надолу е направено така, че да не си заслужава вниманието.
Аз познавам хора с такса на 21 в йеттел. Вивата не са качествени, ако гониш цена спрямо качество ходи във Виваком, но за 22 лева иди в А1
-
- Регистриран: 22 яну 2007, 10:50
Подписах договора за 22 лв. на А1 като прехвърлих карта от Йетел на този договор. По договор и в приложението А1 ми излиза, че нета е с неограничена скорост, като направих и няколко спийтеста, и наистина е така. Този договор е добър и си струва. Неограничени минути и нет за 22 лв. е добра оферта.
браво, според представители на А1 в София такъв договор не се предлага
Може, ако оператора прецени, точно на теб да го предложи.
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Не успях да се договоря с Йетел за плана при прехвърляне. Предложиха ми да си запазя същата такса (25 лв.) с "повече" интернет (12 ГБ). Не разбрах какво му е повечето, след като досега имах 10+10ГБ... Та реших да отидa до "конкуренцията". В А1 установих, че освен обсъждания тук план за 22 лв. с ограничение 10 мб/с, между 17-та и 19-та чакра съществува план за 20 лв. с неограничена скорост и трафик в 4Г мрежата. Това напълно ме устройва и макар да бях доволен от Йетел, ще се наложи за пореден път да се разделим.
Не разбирам това неистово желание на операторите да стрижат лоялните си клиенти все повече и повече при всяко преподписване, а на новите да им свалят звездите...
Не разбирам това неистово желание на операторите да стрижат лоялните си клиенти все повече и повече при всяко преподписване, а на новите да им свалят звездите...
@1nemo и аз съм в абсолютно същото положение. Досега ползвах скрита оферта на Йетел с 20ГБ + 2 пакета по 10ГБ към соц. мрежи и вайбър за 25лв след индексацията в цените. След края на договора ще съм на 10ГБ нет без пакети за 30лв. А новите им предложения са меко казано обидни и неадекватни спрямо конкуренцията. От друга страна, Йетел май също свалят гащите за пренос към тях от Вива или А1. Та картела си работи с пълна пара. От край време борбата е за нови абонати за статистиката, а настоящите ще ги стрижем колкото може. На А1 се бях зарекъл да не се върна никога след всичките им гафове през годините, но е факт че офертите им са без аналог.