Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Здравейте,
Майка ми е от сигурно 20 години на А1 и на 13.03 и изтича последния договор.
Искам да си взема AirPods Pro 2 при подновяването и имам няколко въпроса за плановете им.
Като се логна в сайта им, предлагам "персонални оферти" два плана:
1. Unlimited Special 30 Plus - 29.99/месец
2. Unlimited Special 28 Plus - 27.99/месец
И на двата плана, пише неограничени МБ, но е в червено и ме навява на мисълта, че това е края на годината, когато свършва и 5G достъпа? В документа пише че тези МБ са само първата година и след това няма детайли?
Въобще струват ли си тези планове и неограничен ли ще бъде интернета и на каква скорост?
Мога ли да взема по-добра оферта за преподписване от офис и същевременно слушалките (дават ги на 400 лева при 30 Plus плана)?
Трябват ни неограничени минути и интернет.
В момента е на A1 ONE Unlimited 24
Видях че Теленор имат добри оферти при пренасяне, но това трябва да се случи в последния месец на договора за да няма неустойки, което не ме устройва, нали така?
Майка ми е от сигурно 20 години на А1 и на 13.03 и изтича последния договор.
Искам да си взема AirPods Pro 2 при подновяването и имам няколко въпроса за плановете им.
Като се логна в сайта им, предлагам "персонални оферти" два плана:
1. Unlimited Special 30 Plus - 29.99/месец
2. Unlimited Special 28 Plus - 27.99/месец
И на двата плана, пише неограничени МБ, но е в червено и ме навява на мисълта, че това е края на годината, когато свършва и 5G достъпа? В документа пише че тези МБ са само първата година и след това няма детайли?
Въобще струват ли си тези планове и неограничен ли ще бъде интернета и на каква скорост?
Мога ли да взема по-добра оферта за преподписване от офис и същевременно слушалките (дават ги на 400 лева при 30 Plus плана)?
Трябват ни неограничени минути и интернет.
В момента е на A1 ONE Unlimited 24
Видях че Теленор имат добри оферти при пренасяне, но това трябва да се случи в последния месец на договора за да няма неустойки, което не ме устройва, нали така?
На *88 ще ви отговорят на всички въпроси.
Някой знае ли, дали след изтичане срока на договора при Йетел продължават да важат скритите планове? Или тогава може да се подпише само на стандартните планове?
Скритите планове важат само ако операторът прецени да ги предложи, иначе важат персоналните оферти + стандартните.
Явно не съм се изразил правилно. Под "скрити" имах предвид персоналните, които сега ми излизат в приложението.
Тези се променят всеки месец това е и причината да изчезват от 1во число
Потвърждавам, че А1 все още предлагат за 20лв неограничен интернет на максимална скорост в 4G мрежата и след изтичане става 24лв с 10ГБ трафик. Подписах в Парадайз, преди мен една жена също се възползва. И само за справка - качвам и неадекватните условия, които ми предложиха от Йетел в мола. “На максимално достижима скорост” ама си е написано точно въпросните максимуми до каква скорост са хаха . 20мбпс на 4G и 38мбпс на 5G - тотална подигравка. Ама не робувам на брандове, та очаквано ме загубиха.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Предложението на Вива с 2 Mbps
максимална скорост за неограничени мобилни данни е все едно ВиК да предложи евтина вода, но с дебит 2 капки в минута!
Върнаха ни в ерата на ранната 3G мрежа. Пълен регрес! Няма да коментирам тоталната деградация на маркетинг отдела…
максимална скорост за неограничени мобилни данни е все едно ВиК да предложи евтина вода, но с дебит 2 капки в минута!
Върнаха ни в ерата на ранната 3G мрежа. Пълен регрес! Няма да коментирам тоталната деградация на маркетинг отдела…
iPhone 16 Pro Max, White Titanium, 256 GB
Браво snooky в същия магазин в неделя казваха, че такъв план не съществува, лъжат та се късат
Благодаря, rem6o. Интересно, че въобще не съм се разправял или заяждал, човекът директно го предложи, но за всеки случай си бях отворил и снимката с условията от по-назад в темата и бяха идентични. Може да имат дневна квота за договори с тоя план, знам ли хаха. Сега чакам с нетърпение да видя как се държи 4G на А1, дано няма проблеми със сигнала и скоростта в големите градове.