Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
на А1 за 50лв мога ли да взема домашен оптичен интернет с тв и мобилен план 1000мин и 8000мб сега имам само мобилен план 40лв всичко неограничено, но не ми трябва и ще преподписвам за 2год. Идеята е за 50лв да взема 3в1 нет, тв и мобилен бюджетен план
Тия гадове от МенТел продължават да натискат жената с най-разнообразни "куци" планове и предполагам, че това е заради изтичащата година. Даже лицето от кол-центъра се зачудила какво толкова, че мобилния нет на максимална скорост е за 12 месеца - щяла да си куяи пакети за по 10на лева и готово.
много нагло звучи
Някой който е преподписал на офертата от а1 за 20лв на 4g на макс. Скорост правил ли е тест? Днес странно ми седи 5g горе и достига такава скорост.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Това е до края на годината за всички планове нищо ново
Странно ми се стори защото първите няколко дни след подписването седеше на 4g и достигаше до 230mbps.
На мен ми е около 100-120 мегабита, ама телефона е стар и няма 5g. Честно казано толкова ми е и домашния и не съм срещал абсолютно нищо да забива... Важното е връзката да е стабилна, а тя изглежда доста добре, затова дори на 100 мегабита не би имал каквито и да било проблеми. За 4k видео ти е достатъчно 25-50 мегабита, останалото си е бонус и маркетинг.
ПП: Не забравяйте, че можете да ползвате и безплатно Voyo, след като активирате безплатния Xplore TV Go mini...
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Някой с информация за мобилни планове за интернет извън официалните планове,към А1 сме по принцип.Досега се ползва на таблет 19500мб+5000 (подарък към мобилен номер) за 19.62лв+А1 explore.Вариант да се преподпише или да намаля таксата чрез смяна на физическото лице подписващо договора(имаме мобилни услуги към А1).Интернета трябва да е около 15-19гига+моб.телевизия задължително.
Има план за 10 лева с неограничен нет на макс скорост това си вземи