Да,току-що ми го предложиха,забравих да питам колко става таксата след това.Някой запознат да каже,моля.Виваком при прехвърляне 100мегабита-28лв,10мегабита-22лв
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Аз минах на този план, преместих се от Виваком и мисля, че след като минат промоционалните 2 години ставаше 40лв на месец.
Благодаря,а вземане на устройство с какъв план се гледат,тази скорост я няма никъде в сайта им на Yettel(неограничени до 50 мегабита за 21лв)
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
А между другото дали има някой на плана с ТЕЛК на А1 (Това си е също скрит план отвсякъде)? Да го питам за допълнителните пакети за интернет, които излизат като опция за активиране - дали са обявените на сайта и за него, или някакви по-неактуални и орязани? Че преди май имаше разминаване.
-
- Регистриран: 28 дек 2018, 09:24
Аз съм на план с ТЕЛК - Без граници Специален, но е подписван през март 2020, вече е безсрочен на същите условия.
Не е съвсем скрит: Мобилни -> Гласови услуги -> Други -> Планове за хора в неравностойно положение.
В Моят А1 ми излизат за активиране
Уточнявам, че неограничените мегабайти са със срок на валидност 24 часа еднократно за месеца (предполагам се има предвид отчетния период... не знам):
Другите еднократни екстри са със срок на валидност 30 дни
Не е съвсем скрит: Мобилни -> Гласови услуги -> Други -> Планове за хора в неравностойно положение.
Уточнявам, че неограничените мегабайти са със срок на валидност 24 часа еднократно за месеца (предполагам се има предвид отчетния период... не знам):
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Мерси, значи би трябвало да си отговарят. А тези с абонамент/всеки месец излизат ли, или те по принцип само с смс се активират?lyulin9999 написа: ↑15 яну 2023, 21:35Аз съм на план с ТЕЛК - Без граници Специален, но е подписван през март 2020, вече е безсрочен на същите условия.
А иначе неограничените са еднократно за деня, после за следващ ден пак ще ги има, но по 3 лв. Поне според инфото.
-
- Регистриран: 28 дек 2018, 09:24
В My A1 ми излизат само тези еднократните от картинката.А тези с абонамент/всеки месец излизат ли, или те по принцип само с смс се активират?
Иначе не ми се е налагало да активирам допълнителни пакети, нямам преки наблюдения.
Някой има ли представа какви са условията на А1 за договора който предлагат за пренос от Виваком?
До колкото разбрах 20лв за целия период неограничени минути и МБ ,но скороста каква е?
До колкото разбрах 20лв за целия период неограничени минути и МБ ,но скороста каква е?
неограничена максимана в 4г мрежа