Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
В гр.варна офис в гранд Мол. Плана e същия само MB да повече
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
-
- Регистриран: 17 яну 2023, 22:21
На мен ми остават 27 дни до края на договора към виваком и в сайта няма оферти с по ниски абонаменти.Звънях и на 123.От там ми дават същите оферти като в сайта.В 2 офиса бях питай,когато ми ставаха 2 месеца.От там също нямаше оферти за по-евтини планове.Не знам,след като изтече договора може и да има нещо като оферта в офисите,но надали ще е 21лв на месец.Пък и с тези 10гб на ден от Виваком направо се подиграват с хората.defierofodds написа: ↑19 яну 2023, 10:03След няколко дни влизам в последния месец на вивата и ще видя излиза ли ми като опция за преподписване на по-нисък. Подозирам, че при тях не.shveppsa написа: ↑19 яну 2023, 09:58Фактите при мен са следните:thedriver123 написа: ↑18 яну 2023, 18:10
Днес говорих с Виваком на 123 и ми казаха ,че за да няма неустойки трябва да отида при другия оператор 1 седмица преди да изтече договора.Мисля,че бах чел това някъде,а сега го потвърдиха и от оператора.Ако някой го е правил по този начин нека пише.Благодаря.
Договор с Виваком изтичащ на 7-мо число от месеца;
Пренос към А1 на 30-то число предходния месец;
Последната издадена фактура от Виваком е с 4-5 лв. по-малко - връщат ми пари защото е предплатено и не съм ползвал услугите им последните няколко дни (върви се една такса напред);
При подписването с Виваком съм взел устройство(преди две години);
Не съм говорил с никой от виваком относно миграцията на номера.
Не виждам логика да има разлика в това дали една седмица или 29 дни преди да ти изтече договора ще се местиш - в най лошия случай губиш предплатената такса за абонаментния план който ,както казах си предплатил.
Доколкото ми е известно на мен в последните 30 дни от договора можеш да правиш всичко без неустойка,дори да минеш на по-евтин план при същия оператор.
За съжаление при всички оператори удобно премълчават и лъжат за много неща с цел да те "уловят" за две години.
-
Не става.С или без устройство,когато дадеш преподписване ти излизам само офертите,които са ти дали.defierofodds написа: ↑19 яну 2023, 13:08Специална оферта да, няма да има, но пробвай да отидеш дна стандартните планове и да избереш преподписване да видиш ще останат ли достъпни по-евтините.ex_bg написа: ↑19 яну 2023, 13:01Моя договор с виваком изтича на 16 февруари и нямам по-евтини оферти в сайта. Когато ми звъняха, ги попитах, могат ли да ми предложат по-евтина оферта и жената ми каза, че тя не може да ми предложи, но да отида да питам в магазин.defierofodds написа: ↑19 яну 2023, 10:03След няколко дни влизам в последния месец на вивата и ще видя излиза ли ми като опция за преподписване на по-нисък. Подозирам, че при тях не.
Единственото място където скритите планове за частни лица продължават да съществуват е тази тема, в този форум. И трите оператора се отказаха от тях преди години.
Някой анексирал ли е договор за нови 2 години при Виваком или Йетел ? За А1 знам че е възможно дори и през сайта ако откажат в магазин, както са споменавали назад в темата, но за другите 2 оператора ме интересува как стоят нещата. Има ли изобщо такава възможност при тях за анексиране към настоящ договор?
Последна промяна от retarded на 19 яну 2023, 22:08, променено общо 1 път.
При А1 може да се прави след плащане на поне 1 или 2 фактури, но изискват покупка на ново устройство. Правил съм го много пъти.
При Вивата е невъзможно от месец 1 до месец 21 на договора. Дори с покупка на най-скъп смартфон за 2500+ лева! Не ги искат тези пари и това е… Проверено през сайт и магазин.
При Yettel си нямам идея, но през сайта е невъзможно.
Нека и други споделят.
При Вивата е невъзможно от месец 1 до месец 21 на договора. Дори с покупка на най-скъп смартфон за 2500+ лева! Не ги искат тези пари и това е… Проверено през сайт и магазин.
При Yettel си нямам идея, но през сайта е невъзможно.
Нека и други споделят.
iPhone 16 Pro Max, White Titanium, 256 GB
Привет!
След обявената индексация на плана ми към Йетел, май ще ми излезе по-изгодно да преподпиша на неограничени от оферта за пренос при конкурент. Виждам че май мтел е единствената ми възможност. Виваком дали предлагат подобен план, или хората все още се чудят как да избягат от тях?
След обявената индексация на плана ми към Йетел, май ще ми излезе по-изгодно да преподпиша на неограничени от оферта за пренос при конкурент. Виждам че май мтел е единствената ми възможност. Виваком дали предлагат подобен план, или хората все още се чудят как да избягат от тях?
Да,неограничен интертет до 100мегабита,неограничени разговори-28лв при пренос към Виваком(в сайта им с услуга я предлагат за 32.99,unlimited 100).Имаше и някакъв по-евтин,май за 22лв беше(не съм сигурен),щото скоростта му беше само до 10мегабита и не ме интересуваше
-
Вчера бях в офис и ми казаха следното.Мога да премина на по-нисък абонаментен план,но на стандартна цена(без оферти).Казаха ми че след като изтече договора,няма да има съществени оферти за ниските планове.Питах и за прехвърлянето.Може по всяко време в последния месец на договора,но е най-добре 1 седмица преди края,за да не се плаща излишна такса.Без неустойка дефакто.Вярвам че това ще е доста полезна информация за много хора.
Става въпрос за Виваком.Въпросите в офиса задавах 25 дни преди края на договора.
Става въпрос за Виваком.Въпросите в офиса задавах 25 дни преди края на договора.