Никой друг не ползва предплатени от Йеттел. Цените са им ужасни и не си заслужава. По някое време тази година ще си взема предплатена на тях и ще видя дали има.nbamrvolte написа: ↑24 яну 2023, 09:41Интересно е, че само аз съм го написал и никой друг не потвърждава.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
А на А1 има ли VoLTE?
Всички оператори имат VoLTE VoWifi, но според зависи какъв договор сте подписали може да нямате достъп. Както каза колегата по-рано той има VoLTE на предплатена, но аз нямам достъп тъй като съм от старите планове и тогава не "влизаше в пакета" на офертата. Ако прочетете по страниците им все още са описани ограниченията.
За да се въползвате обаче ще трябва и телефона ви да поддържа услугата, което лесно може да бъде проверено в настройките. Ако в опцията на сим-картата имате поле с VoLTE най-вероятно телефона поддържа. Друг е въпросът дали са ви го пуснали от оператора. На сайта на виваком най-лесно е описано с смс CHECK ти показва имаш ли нямаш ли активирана услуга. Може да питате операторите си защо нямате услугата ако телефона ви го поддържа.
За да се въползвате обаче ще трябва и телефона ви да поддържа услугата, което лесно може да бъде проверено в настройките. Ако в опцията на сим-картата имате поле с VoLTE най-вероятно телефона поддържа. Друг е въпросът дали са ви го пуснали от оператора. На сайта на виваком най-лесно е описано с смс CHECK ти показва имаш ли нямаш ли активирана услуга. Може да питате операторите си защо нямате услугата ако телефона ви го поддържа.
-
На А1 не пише никъде такива подробности за примата, но иначе в инфото за VoLTE пише "Всички клиенти на мобилна услуга", така че те би трябвало да имат на актуалните карти/тарифи.
Малко размихме пак темата
В момента за пренос на номер от Йетел към Виваком:
Предлагат стандартните планове с 6 месеца по 1лв. като средна цена за unlimited 100 е около 27лв.
За пренос от йетел към А1 :
22лв. неограничени минути и мегабайти с ограничена скорост 10mbps.
5G план с неограничени минути и мегабайти и по-висока скорост 32лв.
Ако някой има нещо друго като инфо нека сподели.
Предлагат стандартните планове с 6 месеца по 1лв. като средна цена за unlimited 100 е около 27лв.
-
Този 22-тевовият 7.5ГБ ли е след изтичане?koftibe написа: ↑24 яну 2023, 15:05Малко размихме пак темата
След 24 месеца:
1000 минути
7500МБ
31лв.
Като не се споменава дали скоростта ще стане по-голяма от 10mbps.
На предната страница съм качил снимка на условията.
1000 минути
7500МБ
31лв.
Като не се споменава дали скоростта ще стане по-голяма от 10mbps.
На предната страница съм качил снимка на условията.
Оператор на А1 каза, че скоро се предвижда да се пусне Услугата VoLTE на предплатени карти!
-