Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
Някои оператори правят оферти за служители на МВР и така излиза малко по-евтино от нормалното.
За студенти също изскачат интересни оферти, някои кабеларки предлагат и IPTV към плановете си (СКАТ).
Има такива, които дават безплатни месеци ако доведеш приятел, преди Близоо също даваха безплатни месеци ако доведеш приятел. Също така има безплатни месеци ако се доплати за 1 година. (Пример 7х20, = 5месеца безплатни- Интернет)
За студенти също изскачат интересни оферти, някои кабеларки предлагат и IPTV към плановете си (СКАТ).
Има такива, които дават безплатни месеци ако доведеш приятел, преди Близоо също даваха безплатни месеци ако доведеш приятел. Също така има безплатни месеци ако се доплати за 1 година. (Пример 7х20, = 5месеца безплатни- Интернет)
Мнението е изтрито.
[b]Модератор: [/b]Няма връзка с обсъжданата тема.
Re: Re: Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
Към момента има ли скрити оферти за Нет + ТВ на Виваком?
Здравейте,
да Ви кажа към момента на какво съм се натъкнал. Тъй като договора ми е от последните с Близу за тройната услуга, все още са останали магазини на Близу нищо, че пише Мтел. За съжаление здраво са ги отрязали и почти нищо не могат да предложат, но поне може при тях да си преподпишеш договора по старите условия... доколкото Мтел те карат по новите и отделно ако имаш телефон домашен искат 3 лв. допълнително за него, при близу е вкл. в таксата.... не че звъня от него, но ако на някой му се налага заради възрастни хора да го има предвид.
да Ви кажа към момента на какво съм се натъкнал. Тъй като договора ми е от последните с Близу за тройната услуга, все още са останали магазини на Близу нищо, че пише Мтел. За съжаление здраво са ги отрязали и почти нищо не могат да предложат, но поне може при тях да си преподпишеш договора по старите условия... доколкото Мтел те карат по новите и отделно ако имаш телефон домашен искат 3 лв. допълнително за него, при близу е вкл. в таксата.... не че звъня от него, но ако на някой му се налага заради възрастни хора да го има предвид.
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
Виваком за 37 лв:
Мобилен телефон: неограничени минути и 5ГБ нет
Домашен нет: 50 Mbps
Телевизия: Онзи пакет с 200 канала (XL или XXL)
Мобилен телефон: неограничени минути и 5ГБ нет
Домашен нет: 50 Mbps
Телевизия: Онзи пакет с 200 канала (XL или XXL)
Днес по случай ребрандинга Мтел -> А1 ми се обадиха от централата и ми казаха, че като лоялен клиент ми предлагат изгодна оферта.
75 мбт нет + 155 канала включващи Мтел Спорт за 14.99 лв. Естествено приех.
75 мбт нет + 155 канала включващи Мтел Спорт за 14.99 лв. Естествено приех.
Re: Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
Миналата седмица получих обаждане от Мтел със следната оферта:17лв такса и 21 000 МБ нет,и таблет Huawei Media Pad T2 за 20лв в брой.Съгласих се,но сега се премислям,утре чакам куриера.Мога ли да се откажа и да ги върна?
Може да. Докато не подпишеш не важи.
Можеш да се откажеш в 14-дневен срок след подписването като заявиш изричен отказ (писмен или по имейл). Това е отказ по реда на Закона за защита на потребителите за сключени договори от разстояние.
Re: Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
Как се води този план? Не виждам нищо близко до новите планове.