Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
Живота е като палачинка. Ако искаш да си запазиш старите условия на план който вече не се предлага от скритите оферти, хората ти дават по-висока цена на апарата, ако пък искаш изгодна цена на апарата, ще трябва да плащаш повече за аб.план. Няма пълно щастие. Вече за фирмите е по-различно, но за простосмъртните (частни лица) това е положението. Разбира се има и други варианти, но на някои хора не им се занимава и ги устройва. Винаги можеш да си запазиш условията и да си купиш апарат нов от олх или от някой онлайн магазин. Рискът обаче не е малък.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
За преподписване е като влезеш в трите месеца и важи най-вече, ако ползваш нещо изгодно, което не се предлага сега. Иначе за атрактивни оферти е по-добре да звъннеш на оператор, и да ги накараш да те свържат с отдел лоялни клиенти.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
А1 в момента не предлгат комбинация мобилни и фиксирани услуги, но ако имате 2-3 моб. карти към тях, намалят цените на фикс. услуги. Не е комбинация точно, но определено гледат колко $ прибират от даден клиент, без значение по каква линия, и тогава са склонни и на оферти.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
В началото на тази седмица в офис на А1 в магазин "Кауфланд" на бул. "Пещерско шосе" в гр. Пловдив ми предложиха следния план за комбиниране на услуги:
Неограничени разговори към домашни и мобилни мрежи в България + 3000 МВ интернет;
170 канала с включено НВО, Диема Екстра и Макс Спорт;
75 mbps интернет;
Всичко за 45,90 лв. месечна такса за целия 2 годишен срок на договора.
Може към плана за допълнителни 3 лв. месечно да се включи и домашен телефон.
Ако някой от колегите е от Пловдив и има път към този офис, да търси служителката Миглена
Неограничени разговори към домашни и мобилни мрежи в България + 3000 МВ интернет;
170 канала с включено НВО, Диема Екстра и Макс Спорт;
75 mbps интернет;
Всичко за 45,90 лв. месечна такса за целия 2 годишен срок на договора.
Може към плана за допълнителни 3 лв. месечно да се включи и домашен телефон.
Ако някой от колегите е от Пловдив и има път към този офис, да търси служителката Миглена
Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
Това е името на плана ми за тв и нет. Явно е някакъв за служители, но пък ми го предложиха.
На мой близък пък за същите пари обаче и с hbo голяма оферта.
На мой близък пък за същите пари обаче и с hbo голяма оферта.
-
- Регистриран: 08 ное 2006, 15:27
Re: Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
Моят комбиниран план към момента е следния:
Мобилен+Домашен нет+ТВ=35 лв
- 2000 минути към всички
- 6500 МБ бърз интернет
(Плана се води "Безкрай XL")
- 90 ТВ канала + ХД
- 50 Мегабита домашен нет (истинска скорост, не максимално достижима!)
Гледам и невярвам на ушите се, но новите предложения са доста по-неизгодни?!
Лошото е, че и на тези условия не мога да остана, защото шмекерите от Мтел (а и всички други) водят тези цени промоционални за периода на договора (2 години), след изтичането му - цените са брутални...
Толкова относно 'скрити' и прочие оферти.
Мобилен+Домашен нет+ТВ=35 лв
- 2000 минути към всички
- 6500 МБ бърз интернет
(Плана се води "Безкрай XL")
- 90 ТВ канала + ХД
- 50 Мегабита домашен нет (истинска скорост, не максимално достижима!)
Гледам и невярвам на ушите се, но новите предложения са доста по-неизгодни?!
Лошото е, че и на тези условия не мога да остана, защото шмекерите от Мтел (а и всички други) водят тези цени промоционални за периода на договора (2 години), след изтичането му - цените са брутални...
Толкова относно 'скрити' и прочие оферти.
Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
А1 много бързо забравиха обещанията си, от днес плановете им за нет и телевизия са яко орязани и неизгодни...Всяко чудо за 3 дни...
Re: Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
[Quote]А1 много бързо забравиха обещанията си, от днес плановете им за нет и телевизия са яко орязани и неизгодни...Всяко чудо за 3 дни...[/Quote]
Явно това имали предвид под "Бъдещето е тук". #СамоПоискай
Явно това имали предвид под "Бъдещето е тук". #СамоПоискай
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
[Quote]Мой клиент преди няколко дни преподписа на комбинирана услуга нет 120+ канала + 75мбпс + запазване на стария си промо план за 18 лв с 12 + 2 + 2 ГБ (2+2 фейс и вайбър) + Galaxy S9+ за 107 лв всичко. Много изгодни предложения имат в А1, особено когато са в комбинация.[/Quote]
Днес ми звъняха от а1 да ми предлагат телевизия за 7.99 лв. стандартен план 90+ канала. Питах за офертата която казваш но ми отговориха че нямали такава комбинация. Казаха също че човекът сигурно имал много карти. Аз имам две карти на 18 левовия план 12+2+2.Да кажеш къде е подписал твоят познат за да пробваме и ние?
Днес ми звъняха от а1 да ми предлагат телевизия за 7.99 лв. стандартен план 90+ канала. Питах за офертата която казваш но ми отговориха че нямали такава комбинация. Казаха също че човекът сигурно имал много карти. Аз имам две карти на 18 левовия план 12+2+2.Да кажеш къде е подписал твоят познат за да пробваме и ние?