Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
Здравейте! Някой знае ли за настоящи планове, например с Xplore TV 170 канала и актуални цени?
Здравейте, А1 предлагат ли по-добри цени от тези на сайта за само домашен интернет, ако е комбиниран с мобилна услуга? Преди имаше на сайта им как имат по-ниски цени в комбинация?
Да, но трябва да попиташ в магазинivobel721 написа:Здравейте, А1 предлагат ли по-добри цени от тези на сайта за само домашен интернет, ако е комбиниран с мобилна услуга? Преди имаше на сайта им как имат по-ниски цени в комбинация?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Благодаря, ще отида утре и ще питам. Надявам се да ми предложат нещо адекватно за 300/180.ive123 написа: ↑25 май 2023, 15:27Да, но трябва да попиташ в магазинivobel721 написа:Здравейте, А1 предлагат ли по-добри цени от тези на сайта за само домашен интернет, ако е комбиниран с мобилна услуга? Преди имаше на сайта им как имат по-ниски цени в комбинация?
За настоящи клиенти, които ползват друга услуга, предлагат два плана за домашен интернет
- 75 mbps за 5,99 лв./мес
- 300 mbps за 9,99 лв./мес
Изисква се обаче преподписване на всички други договори с анекс.
На мен ми предложиха 300/180 Mbps, но с 20 000 МБ data SIM или Net Box 50 за 19,99 лв за целия срок на договора. Отказах им, защото ми казаха, че трябва да се анексират всички други мои договори, включително моят за интернет на друг адрес, който е изтекъл вече и искам да прекратя след няколко месеца.
Във Виваком предлагат цени като на сайта, но за първите 4 или 6 месеца са за 1 лв на месец. Взех 600/400 Mbps с телевизия при Виваком, защото е за 1 лв за първите 6 месеца и после е 36,90 лв. Т.е. средно 27,93 лв на месец за тези 24 месеца. Знам, че след това няма да ми дадат по-добра цена, ама след 24 месеца ще го мисля тогава и може да сменя доставчика. Ппц не исках телевизия, но само 600/400 Mbps щеше да е 1 лв за 4 месеца и 31,80 лв за останалите и излизаше 26,67 лв на месец средно.
Знам, че ще кажете, че няма смисъл от тази скорост, но реших, че искам такава скорост и че цената за тези 24 месеца не е толкова лоша. Иначе можех да взема 100/50 и 200/100 Mbps (без телевизия) за 1 лв за първите уж 6 месеца (може да се окаже, че са 4) и после за 16,80 или 19,80 лв на месец съответно.
Днес ми инсталираха телевизията с интернета. Интернетът е супер и предоставят доста адекватно устройство, което е комбинирано ONT, router, switch и access point. Поддържа 2x2 MIMO на 80 MHz и уж има Wi-Fi 6, но това се пускало, като звънна на 123. Постигам 550/400 на техния Wi-Fi, на кабел и на моя Wi-Fi 6 рутер е 600/400. Въпреки че техният рутер е много хубав, спрях неговата access point функционалност.ivobel721 написа: ↑27 май 2023, 10:42Във Виваком предлагат цени като на сайта, но за първите 4 или 6 месеца са за 1 лв на месец. Взех 600/400 Mbps с телевизия при Виваком, защото е за 1 лв за първите 6 месеца и после е 36,90 лв. Т.е. средно 27,93 лв на месец за тези 24 месеца. Знам, че след това няма да ми дадат по-добра цена, ама след 24 месеца ще го мисля тогава и може да сменя доставчика. Ппц не исках телевизия, но само 600/400 Mbps щеше да е 1 лв за 4 месеца и 31,80 лв за останалите и излизаше 26,67 лв на месец средно.
Телевизията е окей, но съм неприятно изненадан, че не може да се сложи Netflix на EON Smart Box.
Техниците ми казаха, че EON Smart Box може да работи само в мрежата на Виваком, а че приложението за телевизор може да работи навсякъде. Това вярно ли е? Обмислям тогава да взема Android TV устройство и да дам на роднини IPTV по този начин. С всяко Android TV устройство ли ще работи EON TV? (Не ми е важно да е 4K)
Здравейте има ли при някой оператор на оферта за домашен интернет 200-300mb от гр.Пловдив съм ,мобилния ми е на уетел.
А1 - 300 мбпс - 12 лвAtanasss написа:Здравейте има ли при някой оператор на оферта за домашен интернет 200-300mb от гр.Пловдив съм ,мобилния ми е на уетел.
....ive123 написа:А1 - 300 мбпс - 12 лвAtanasss написа:Здравейте има ли при някой оператор на оферта за домашен интернет 200-300mb от гр.Пловдив съм ,мобилния ми е на уетел.