Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
Кой е най-евтиният план за нет и ТВ на А1 с минимална скорост и с малко на брой канали?
(За стационарен нет и на цифрова ТВ, не със сателит)
(За стационарен нет и на цифрова ТВ, не със сателит)
В а1 за 8 лева телевизия и 6 лева нет на 50 мгсб иначе може и за 8 лева 150 мгбс...това е най-евтиният вариант за тв и нет. Аз ползвам тв -то чудя се още за нета....
има и интерактивна (скрита е )
Sent from my iPhone using Tapatalk
Кабелна почти никъде не инсталират вече. Xplore tv като цяло е доста опростена, сравнена с ЕОН
Sent from my iPhone using Tapatalk
Здравейте,някой засичал ли е нещо интересно за сателитна телевизия?
На мен навсякъде ми предложиха или да запазя текущите условия с преподписване ( 175 канала / 200 мегабита ) или срещу 2лв повече да ми пуснат повече канали. Месечната беше 37лв. ( с два STB ). Исках да чина на по-ниска такса но ме отрязаха и затова сега съм в Виваком на 30лв. / месец + 6 месеца по1лв. за същата скорост и почти същите канали, пак с две STB.alpinab написа: ↑15 дек 2023, 15:10Днес преподписах с нови 2 години следната оферта за фиксирани услуги на А1:
20.99лв на месец- (след онлайн плащане 19.99лв на месец):
Internet 75 mbps
IP TV 170+ с включен 1бр. STB + 1 безплатна активация на допълнителен смарт ТВ постредством приложението им. Т.е. общо 2 бр. приемника за тази цена.
Няма месеци с по-ниска и по-висока такса. Мисля, че за 20лв това е много добра оферта към момента. Странното, че само в един от 3 посетени офиса ми я пуснаха.
-
- Регистриран: 15 яну 2024, 23:45
[/quote]
На мен навсякъде ми предложиха или да запазя текущите условия с преподписване ( 175 канала / 200 мегабита ) или срещу 2лв повече да ми пуснат повече канали. Месечната беше 37лв. ( с два STB ). Исках да чина на по-ниска такса но ме отрязаха и затова сега съм в Виваком на 30лв. / месец + 6 месеца по1лв. за същата скорост и почти същите канали, пак с две STB.
[/quote]
Кой е този план на Виваком. И къде го предлагат.По телефон,в офис?
На мен навсякъде ми предложиха или да запазя текущите условия с преподписване ( 175 канала / 200 мегабита ) или срещу 2лв повече да ми пуснат повече канали. Месечната беше 37лв. ( с два STB ). Исках да чина на по-ниска такса но ме отрязаха и затова сега съм в Виваком на 30лв. / месец + 6 месеца по1лв. за същата скорост и почти същите канали, пак с две STB.
[/quote]
Кой е този план на Виваком. И къде го предлагат.По телефон,в офис?
Здравейте,за сателитната телевизия на а1 може ли да се предплаща като булсата- плащаш 5,гледаш 6месеца