Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
На някой предлагали ли са нормален план за EON Light , на мен ми предложиха 22 лв +5 лв за втори телевизор което е много скъпо.
Тия оферти са за богаташи! Искаш от картелите най-ниската цена за нет 10-15 кинта и излизат на външна плейлиста. Хем гледаш качество, хем гледаш и навън що стаа. Да не се ограничаваме.
А един хипотетичен казус. Ако живеем със съквартиранти и моят договор изтича за нет+тв, може ли съквартиранта ми да поръча нов нет+тв като нов абонат на негово име? За нови абонати има по-добри оферти от колкото за съществуващи клиенти.. И вече пуснах заявление за прекратяване защото най доброто което можеха да ми дадат е да си запазя стария план.
Може той е дрруг титуляр по договор на същият адрес ( още повече, че не сте и с еднаква фамилия):)
OK, a трябва ли да изчакам да ми изтече 30-дневното предизвестие, да върна апаратурата и тогава? Или няма значение че съм в предизвестие? Предполагам техниците като дойдат, те не ги е грижа и си инсталират нещата?
Ти си изчакай предизвестието и след това си върни устройствата в офис на А1! Съквартирантът ти може по всяко време да сключи договора за същата услуга на същия адрес. А1 не ги вълнува това дали твоето предизвестие ще е изтекло или не. Длъжни са да инсталират новата услуга след подписване на договор от съквартиранта ти. Само че вижте да изберете наистина изгодна оферта, да не вземат да изчезнат докато той реши да подпише!
При смяна на титуляра към А1 продавача ми каза просто да се скрият старите устройства(рутерите) в някой шкаф да не гледат техниците че са инсталирани, кабелите остават. Иначе може да поръчаш инсталация и след месец след подписване на новия договор, ако искаш, аз така направих
Аз съм правил преди същата врътка поне 2 пъти на Виваком - пускам си предизвестие, че си прекратявам договора, след това друг човек си пуска нова услуга на същият адрес.
Прибирам старите устройства, защото така или иначе трябва да ги върна, идват техниците - замерват си оптиката, инсталират новото оборудване и си тръгват.
Прибирам старите устройства, защото така или иначе трябва да ги върна, идват техниците - замерват си оптиката, инсталират новото оборудване и си тръгват.
А какви са актуалните планове за Vivacom (EON + нет)?
Аз в момента съм на EON LIGHT + FiberNet 100 за 31 лв на месец. Беше по-малко, но в края на договора се повишаваш (по договор) + че имаше индексация за инфлацията. Договора ми изтича скоро. По телефона ми предложиха горе долу запазване на сегашната цена, която според мен е висока (предложиха 3 месеца по 1 лв след това 21 месеца по 31.90 лв).
Та се чудя
Първо, дали има начин аз да си преподпише на по-ниска стойност горе-долу същото? Има ли някой във форума, който скоро е преподписвал? Какво се предлага
Второ, ако както предложихте горе, сменя човека (запазвайки адреса), колко по-добре може да е? Какви са актуалните скрити планове за нови абонати във Vivacom?
Трето, заслужава ли си да се смени на друг оператор? Какво предлагат A1 и Yettel за прехвърляне към тях? Или просто за нов абонат?
Аз в момента съм на EON LIGHT + FiberNet 100 за 31 лв на месец. Беше по-малко, но в края на договора се повишаваш (по договор) + че имаше индексация за инфлацията. Договора ми изтича скоро. По телефона ми предложиха горе долу запазване на сегашната цена, която според мен е висока (предложиха 3 месеца по 1 лв след това 21 месеца по 31.90 лв).
Та се чудя
Първо, дали има начин аз да си преподпише на по-ниска стойност горе-долу същото? Има ли някой във форума, който скоро е преподписвал? Какво се предлага
Второ, ако както предложихте горе, сменя човека (запазвайки адреса), колко по-добре може да е? Какви са актуалните скрити планове за нови абонати във Vivacom?
Трето, заслужава ли си да се смени на друг оператор? Какво предлагат A1 и Yettel за прехвърляне към тях? Или просто за нов абонат?