скрити такси при М-тел и Глобул
Re: скрити такси при М-тел и Глобул
Аз лично не знаех за тези такси и мисля, че е редно да се известява за подобни неща от страна на операторите, а не ние тук да си пишем и да се чудим ....
То си се известява като отидеш да си купуваш нова сим-ка. Проблема е, че за пореден път дилърите се проявяват като тоталните боклуци и не уведомяват клиента за това, в резултат на което на първа излязла фактура излиза и съответната такса, т.е. клиента очаква едно, а получава фактура с допълнителни 9.90лв. над стойността и, тъй като не е уведомен, че тази сума трябва да заплати още при сключване на договора. Скапани дилърски магазини ..
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
Ако става въпрос за Хенди, дори служител на М-Тел призна, че Хенди доста лъжат. (whistle)
Поредната простотия на наглите оператори. Аз си купувам определен план и не искам и други пакети с него, ама нейсе. Поне ти дават нещо за тия 9,90... Това май също тръгна от боб, както тарифирането 60/60. Май появата им на пазара ще донесе и доста негативи.
Да бе да точно от Боб било тръгнало... Ако си мислеш, че картела не е предвидил това тарифиране 60/60 още преди да излезне Боба, жестоко се лъжеш!
Какво сега - по някаква причина не успя да си вземеш Супер Боб и сега те е яд ли?
Тази такса я има от много време, поне в Мтел - но винаги са я писали, че новите карти "промоционално" са безплатни. Възможно е да са променили това...
Като ви говорех миналата година, че като намалят терминирането и роуминга, операторите ще вдигнат цените, тарифирането и ще въведат всевъзможни такси, вие не ми вярвахте...
Тази такса я има от много време, поне в Мтел - но винаги са я писали, че новите карти "промоционално" са безплатни. Възможно е да са променили това...
Като ви говорех миналата година, че като намалят терминирането и роуминга, операторите ще вдигнат цените, тарифирането и ще въведат всевъзможни такси, вие не ми вярвахте...
Таксата я има в ценовия списък на мобилтел, на техния сайт. http://www.mtel.bg/tseni-na-drugi-uslugi
[Quote]Тема: Re: скрити такси при М-тел и Глобул [Re: His]
Автор: Обективният
Дата: 03.08.2012 17:15
Няма такова нещо. Предплаща се абонаментната такса за съответния тарифен план.[/Quote]
http://www.mobilebulgaria.com/forum/403680/1/0/0/re-скрити-такси-при-м-тел-и-глобул
Така е, няма. Сайта на мобилтел е сгрешен. Трябва да пишем на поддръжката, да го оправят.
[Quote]Тема: Re: скрити такси при М-тел и Глобул [Re: His]
Автор: Обективният
Дата: 03.08.2012 17:15
Няма такова нещо. Предплаща се абонаментната такса за съответния тарифен план.[/Quote]
http://www.mobilebulgaria.com/forum/403680/1/0/0/re-скрити-такси-при-м-тел-и-глобул
Така е, няма. Сайта на мобилтел е сгрешен. Трябва да пишем на поддръжката, да го оправят.
Не, Кобрети, не ме е яд за супербоб, защото съм на точно този план. Яд ме е, че операторите непрекъснато си измислят нови таксички и вдигат средната цена на абонаментните планове, като в същото време се опитват да ни внушат, че видите ли, работят на огромна загуба само и само милионите им потребители да са щастливи и доволни.
Ами, като те е яд, ти страдаш от това... На мен отдавна не ми пука какво правят операторите, просто избирам най-доброто към момента и така... Просто те си правят бизнес, а не са благотворителни организации и е логично, че искат да печелят максимално... Да не ти пука...
Мтел ни връщат в зората на мобилните комуникации, някъде 1995-1996 г. когато инсталационната такса за сим карта беше 200 лв. :D
Поредния им отчаян опит да стабилизират спадащите с огромни темпове приходи. Но така не става, само могат допълнително да отблъснат още повече хората. Тук ще цитирам мнението на @Drone^bug, защото казва много верни неща:
[Quote]От техните проблеми насам нещата стават все по зле за клиента.....
1 . Увеличаване на такса за разговор със *88
2. Автоматично активиране на гласова поща когато телефона ти е спрян за неплатена фактура
3. Такса за активация на сим карта
4. Таксуване 60/60
5. премахване на по-евтините си тарифи (пример малкият селект,в момента ако искаш разговори в мтел най малко 24.90)
Радвам се че си прехвърлих номера в друг оператор.[/Quote]
Поредния им отчаян опит да стабилизират спадащите с огромни темпове приходи. Но така не става, само могат допълнително да отблъснат още повече хората. Тук ще цитирам мнението на @Drone^bug, защото казва много верни неща:
[Quote]От техните проблеми насам нещата стават все по зле за клиента.....
1 . Увеличаване на такса за разговор със *88
2. Автоматично активиране на гласова поща когато телефона ти е спрян за неплатена фактура
3. Такса за активация на сим карта
4. Таксуване 60/60
5. премахване на по-евтините си тарифи (пример малкият селект,в момента ако искаш разговори в мтел най малко 24.90)
Радвам се че си прехвърлих номера в друг оператор.[/Quote]