Skyfire спря да работи в България !!!!
Re: Skyfire спря да работи в България !!!!
[Quote]Вградения браузер ми е много хубав(N97) 8) Имам инстлирани още Опера, опера Мини, Гугъл Хром, Браузер7(руски) , Озон(неочаквано качествен).....Ама все пак ми е чудно защо правят така...все ние ли сме хора втора ръка :S [/Quote]
На каква машина си го инсталирал този Гуугъл Хром? Na N97 ли ? Не знаех, че има версия за Симбиан.
P.S. Инсталирах си uZard и засега изглежда добре. Само че не мога да гледам БТВ.
На каква машина си го инсталирал този Гуугъл Хром? Na N97 ли ? Не знаех, че има версия за Симбиан.
P.S. Инсталирах си uZard и засега изглежда добре. Само че не мога да гледам БТВ.
-
- Регистриран: 23 дек 2009, 15:58
Гугъл Хром има версия за Симбиан ама е Джава....(whistle)
Значи не е версия за Симбиан, а е Джава версия :)
-
- Регистриран: 23 дек 2009, 15:58
Ъпдейтнах си Нокията :D Пипали са вградения браузер и сега работи много добре (yes)(beer)
-
- Регистриран: 13 мар 2007, 17:53
дай линк за теглене
-
- Регистриран: 20 фев 2007, 01:35
Викате ного важно като няма скайфайр еми дайте някакъв браузер който да отваря вбокс клипове и онлине телевизии аз незнам да има такъв за симбиан вградения неще да чете флаш аз съм с нокиа е71 и само скайфайара ми жаршеше работа операта е гола вода а незнам да има мозила или фаирфокс за симбиан
а и плейара е гола вода някой да знае виондовс медиа плейар или VLC за симбиан?
Или плеъар който да отваря суб да може да си гледаш някой филм на теле ама да не е с вградени в него а да са като отделен файл някои знаели такава програма за симбиан?
а и плейара е гола вода някой да знае виондовс медиа плейар или VLC за симбиан?
Или плеъар който да отваря суб да може да си гледаш някой филм на теле ама да не е с вградени в него а да са като отделен файл някои знаели такава програма за симбиан?
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 17:27
Хора някой ... знае ли по какъв начин се отчита местоположението.За скайфайара говоря.Няма ли начин да го излъжем че сме в Америка например или някоя друга страна чиято поддръжка не е изключена???
Вероятно използва IP-то за локализиране.
сега да видим като го пуснат платен в app store на Apple дали пак няма да работи за България :)
Това е въпроса .. междудругото има вече дата - 4-ти Ноември (yes)