skype free България фиксирани
Re: skype free България фиксирани
Токущо и аз си го активирах, но не стана точно така.Имам два профила в скайп,но ползвам само единия.Този който ползвам е с e-mail в abv[.]bg, а другият е в gmail.В абв не получих нищо, но в gmail имах писмо с код за ваучер, който въведох в другия акаунт и всичко стана.
Моят e-mail е в Yahoo и получих ваучер! Активирането е елементарно. 1 месец безплатни разговори до фиксираните мрежи е направо невероятно!
Може ли малко повече информация кои разговори са безплатни и кои са фиксираните мрежи в България.
Аз проведох два разговора с БТК, по-горе Owner е написал и за petrol,news,maxtelecom и др., но не съм опитвал.
Мерси. Аз си звъннах вкъщи на домашния колкото да пробвам и си ми излезе безплатно.
Znaeh si......само един месец е без пари :-)))
Можеше да е като другите СИП сайтове, за поне 3 месеца.
Можеше да е като другите СИП сайтове, за поне 3 месеца.
Кажи някой такъв сайт.
Аз съм на PoivY
Иначе има доста:
InterVoip
VoipZoom
Nonoh
и още 50 такива ;-))))
Иначе има доста:
InterVoip
VoipZoom
Nonoh
и още 50 такива ;-))))
те имат милиони абонати - не могат да се изпратят имейли на всички едновременно. преполагам, че и на другия акаунт ще получиш код тези дни...
аз си ползвам lowratevoip, макар че и там е само 1 месец фрий...
между другото един трик - като си си активирал безплатните разговори до стационарни, си правиш пренасочване от скайпа да ти звъни на домашния телефон или служебния и някой като те набере по скайп, ти звъни телефона и вдигаш да говориш през него :)
между другото един трик - като си си активирал безплатните разговори до стационарни, си правиш пренасочване от скайпа да ти звъни на домашния телефон или служебния и някой като те набере по скайп, ти звъни телефона и вдигаш да говориш през него :)