skype free България фиксирани
Re: skype free България фиксирани
промоцията е до края на юли....
но как да направиш така, че да получиш кода, това не знам... пробвай да си регистрираш нов акаунт, а после кода да го използваш на сегашния си... кодът 100% не е вързан към акаунта... стига да получиш, де...
но как да направиш така, че да получиш кода, това не знам... пробвай да си регистрираш нов акаунт, а после кода да го използваш на сегашния си... кодът 100% не е вързан към акаунта... стига да получиш, де...
Правих нов скайп с нов мейл в gmail,няма нищо :(
И при мен ни вест ни кост вече 2-ри ден ..
bati typoto.. :( na mene nikoga do sega ne sa mi pra6tali ... a tva e ve4e 3ta promociq za koqto znam ..
Men пък ма заливат с промоции ама какви ли не ;-)
Плащам кокошка взимам теле :-D
Плащам кокошка взимам теле :-D
Дискриминация! За нас няма! Как може на някой да пращат, на други- не!? |(
Това което ми идва наум е, че може би офертите са за потребители, които са ползвали по-редовно skype? Или такива, които са от повече време? Или такива, които вече са купували минути или имат някакви абонаменти?
Аз също нямам оферта и си го обяснявам с твърде епизодичното ми ползване на услутата...
Аз също нямам оферта и си го обяснявам с твърде епизодичното ми ползване на услутата...
Ползвам скайп от две години, всеки ден съм по минум 10 часа онлайн, но пък не съм си закупувал минути за сега. :D
@owner:
"Здрасти брат,
прати един бут от телето :-) "
Zdr. непременно ;-)
@keyone:
"Дискриминация! За нас няма! Как може на някой да пращат, на други- не!? |( "
Принципно не са прави да има "подбор".
Всички клиенти трябва да са равни ;-)
@kipe:
"Това което ми идва наум е, че може би офертите са за потребители, които са ползвали по-редовно skype? Или такива, които са от повече време? Или такива, които вече са купували минути или имат някакви абонаменти?
Аз също нямам оферта и си го обяснявам с твърде епизодичното ми ползване на услутата... "
Може би има нещо вярно или подобно.
Да, постоянно ми е включен Скайпа и сам зареждал кредит ;-)
Дори веднъж платих 10$ и нищо не ми заредиха :-D
Получих ордер но код за зареждане няма :-(
Сега ми "дариха" 1 Евро :-D
Останаха още 4 Евра или 6, докато се избия :-D)))
"Здрасти брат,
прати един бут от телето :-) "
Zdr. непременно ;-)
@keyone:
"Дискриминация! За нас няма! Как може на някой да пращат, на други- не!? |( "
Принципно не са прави да има "подбор".
Всички клиенти трябва да са равни ;-)
@kipe:
"Това което ми идва наум е, че може би офертите са за потребители, които са ползвали по-редовно skype? Или такива, които са от повече време? Или такива, които вече са купували минути или имат някакви абонаменти?
Аз също нямам оферта и си го обяснявам с твърде епизодичното ми ползване на услутата... "
Може би има нещо вярно или подобно.
Да, постоянно ми е включен Скайпа и сам зареждал кредит ;-)
Дори веднъж платих 10$ и нищо не ми заредиха :-D
Получих ордер но код за зареждане няма :-(
Сега ми "дариха" 1 Евро :-D
Останаха още 4 Евра или 6, докато се избия :-D)))
аз съм зареждал на предишния си акаунт. на този, на който получих кода, не съм зареждал нищо и дори почти не съм го ползвал.... Така че не е свързано нито с покупка, нито с ползване...