Слънце грее, дъжд вали - "Вивател" дълбоко спи :-(

Blisss
Регистриран: 10 май 2009, 00:14

Re: Слънце грее, дъжд вали -

Мнение от Blisss » 21 май 2009, 18:47

Аз не си гледам таймера на телефона - кой разговор колко секунди ми е - дори не се замислям над това. Прекалено много други неща ме товарят, за да почна да си изчислявам и сметката до стотинки и да смятам....

Не мисля, че 1-2лв са от такова значение - грубо казано - 1 кафе сутрин...толкова ще загубя за цял месец...По никакъв начин това не би ме привлякло, за да стана абонат на Вивател ;)

Spiderman_ot_selo
Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58

Мнение от Spiderman_ot_selo » 21 май 2009, 21:18

"И...проклетото 123 на вивател - налага ми се доста честичко да чакам по 20мин на телефона, докато някой оператор ми вдигне, което е меко казано изнервящо!"

Дали факта,че работиш за Глобул има влияние върху това меко казано дезинформиращо мнение?
Наскоро имах проблем с една сим карта на Вивател и ползвах 123 няколко пъти.Най-дългото ми чакане беше около 15-20 секунди?
Аз ли съм късметлия или ти карък? Или просто е добре да си измислим някаква глупост само и само да очерним конкурента на работодателя ни?
Вземай пример от asenna5,който също работи индиректно за Глобул,но това не му пречи да ги защитава,като същевременно отбелязва и силните страни на Вивател.

"По никакъв начин това не би ме привлякло, за да стана абонат на Вивател ;) "

"Към тях (Вивател) моята сметка месечно не пада под 50-60лв."

Странни същества сте вие жените...

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

Мнение от РПГ - Sage » 21 май 2009, 21:23

>> "... Как си се минал само, цели 10 сек допълнително..."

40 сек. се таксуват за 40 секунди при Вивател. При Глобул се таксуват за 60. Според теб в кой случай съм се минал?
Някои хора май са забравили за какво им служи това облото на раменете...

РПГ - Sage

Мнение от РПГ - Sage » 21 май 2009, 21:27

Определено не това е привлякло и мен, повярвай. По-точно много други неща са ме ОТБЛЪСНАЛИ от М-Тел и Глобул най-вече.

И не виждам как бих се отказал от оператор само защото нямали автоматична настройка за някой GSM модел. Ами по същата логика отпада и М-Тел - през 2007 нямаха автоматични за 5300...
Нека си говорим с факти - много българи стоят при "силния на деня", разбирай "най-големия" и ... най-дебелия :)))

m75
Регистриран: 01 яну 2006, 02:39

Мнение от m75 » 21 май 2009, 22:11

А твойто облото май ти служи само да набутваш другите. Да прекъснеш разговора за да се не минеш и да принудиш другия да ти звънне. То бива дребнавщина, ама това...

Blisss

Мнение от Blisss » 21 май 2009, 22:24

Ако на теб не ти се е случвало да чакаш по 20 мин на телефона за връзка с оператор на Вивател, то на мен и на много други хора им се е случвало. Да не говоря, че ми се е налагало да ходя до 2be, защото служебните им телефони се свързват по-бързо с 123.
Последно говорих с оператор преди един месец горе-долу, когато си сменях сим картата.

Аз съм абонат на Вивател, но не тарифирането на 30 сек ме е привлякло и именно това имах предвид в предишния си пост. Не импровизирай с думите ми и не им придавай отенък, който аз не съм им дала :)

Много далеч съм от идеята да "очерня" който и да е оператор - просто коментирам слабите им страни или в случая - тези на Вивател. Явно на теб не ти е приятно, но за съжаление реалността, с която аз се сблъсквам, е такава.

Spiderman_ot_selo
Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58

Мнение от Spiderman_ot_selo » 21 май 2009, 22:44

Радвам се,че един служител в Глобул ползва именно Вивателска карта за разговорите си и го признава публично :)

А колкото до "наболелите" проблеми на един или друг оператор...ами всеки ги има в някакъв етап-Вивател имаха проблем с 123,който вече не съществува и това е реалността,казвам го от личен опит и не само.
По твоята логика от проблемите с мрежата на Глобул от преди няколко месеца би трябвало да направим генералния извод,че мрежата им не струва и не могат да предложат качествено обслужване на клиентите си.Но дали това ще е правилно?

Идеята ми беше,че не е коректно служител на конкурентен оператор да коментира друг оператор,най-малкото мнението му няма да е обективно.
Аз също не харесвам Мтел и Глобул по една или друга причина,но никога не съм си позволявал да измислям проблеми при тях и да ги коментирам след това.
Нека не отегчаваме другите с някакъв безсмислен спор,а и темата доста се разводни.

Blisss

Мнение от Blisss » 21 май 2009, 23:19

Само ще уточня следното, за да сме напълно ясни:

От телекомуникационно семейство - всички у нас работят за някой оператор :) Аз съм си избрала Глобул по ред лични причини, което не ми пречи да имам и вивателска карта. Смея да твърдя, че съм доста запозната с това какво става както с Глобул, така и с Вивател, и не си "измислям" проблеми - коментирам съществуващи такива.

Това е последният ми пост по тая тема - който каквото разбрал :)

РПГ - Sage

Мнение от РПГ - Sage » 22 май 2009, 06:32

Аз, Вивател-абоната да прекъсна и да накарам другия да звънне? Хаха everybody down :)))
Да не ти попарвам детските мечти, ама когато аз и звъннах, всъщност тя ми клипна. Не ти се отдава мисленето, не се напъвай :)

m75
Регистриран: 01 яну 2006, 02:39

Мнение от m75 » 22 май 2009, 07:41

Eх, Саге, това че клипваш на близките си, вече се знае. Набутването на познатите ти е ново нещо. На теб може да ти е смешно, но на другите, набутаните, не е.

Отговори