Слънце грее, дъжд вали - "Вивател" дълбоко спи :-(
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Re: Слънце грее, дъжд вали -
Нещо ти издишат "знанията" - и старите и новите... Пи ли си кафето?
А ти хапчетата? Трябва ли да търся хвалбите ти, че клипваш на близките си или ще си признаеш сам?
Re: ей много прости хора немам думички вече...хахаха
Да прав си интернета е важен и за мен също , скоро жена ми се върна от Брюксел, там е малко по-скъп нета но е неограничен за 10 евра но с приличен телефон може да го ползваш като модем . Само че тук доставчиците на нет трябва в такъв случай или да свалят цените или да вдигнат предложат по-добри пакети за интернет . Което няма как да стане , като се има в предвид че , БТК-VIVATEL са едни от доставчиците на нет ................... Къ я мислиш таяа работа , мойто момче а ....че не моа се сетя язе ,:)))
music_man говориш като 5-годишно недоволно мамино синче, което седи и хленчи.
А относно заплахите ти за Вивател - много ме съмнява, че си си прочел ДМУ-то, а да не говорим за общите условия..
А относно заплахите ти за Вивател - много ме съмнява, че си си прочел ДМУ-то, а да не говорим за общите условия..
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Не клипвам. Абонатите на вивател по правило не клипват. Напиши го за домашно 100 пъти в тетрадка голям формат.
Единствено на братовчедка ми и мъжа и, когато сме в къщи, по нейно настояване и звъним от пикливия b-connect, тя винаги отказва разговора и ни набира, заради 500-те глобулски минути, които плаща а никога не изговаря и на 50%.
В останалото време когато съм навън и на работа, звъня от F30, а ТЯ ми клипва от тъпата си глобулска карта.
Ако ти трябват преподаватели и консултанти да ти разяснят сложната материя, която току що ти изложих (за 18 път) кажи, ще ти уредим.
Единствено на братовчедка ми и мъжа и, когато сме в къщи, по нейно настояване и звъним от пикливия b-connect, тя винаги отказва разговора и ни набира, заради 500-те глобулски минути, които плаща а никога не изговаря и на 50%.
В останалото време когато съм навън и на работа, звъня от F30, а ТЯ ми клипва от тъпата си глобулска карта.
Ако ти трябват преподаватели и консултанти да ти разяснят сложната материя, която току що ти изложих (за 18 път) кажи, ще ти уредим.
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Стига толкова,като гледам вече нищо по темата не се пише,така че >>>
Lock!
Lock!