Словестните еквилибристики на операторите
Словестните еквилибристики на операторите
Или по-просто казано изключително сложни начини да ни съобщят нелицеприятни неща по договорите. Още по-просто писано как да излъж да подпишем?
Преди малко попаднат на това, от sовнянковците от мтел
"Допълнителният пакет от 3000 МВ мобилен интернет на максимална скорост се активира за нов срок на ползванене, като този срок съвпада със срока на ползване на основния тарифен план, към който се активира. Повече информация е посочена в таб „Условия".
Аз го разбирам като ново начало на договор. А вие?
споделете и вие примери за да ги превеждаме.
Преди малко попаднат на това, от sовнянковците от мтел
"Допълнителният пакет от 3000 МВ мобилен интернет на максимална скорост се активира за нов срок на ползванене, като този срок съвпада със срока на ползване на основния тарифен план, към който се активира. Повече информация е посочена в таб „Условия".
Аз го разбирам като ново начало на договор. А вие?
споделете и вие примери за да ги превеждаме.
Re: Словестните еквилибристики на операторите
Ново начало свършващо с края на основния ти договор. Имаш двугодишен договор за XL, минали са 18 месеца, включваш допълнително пакет за нет, който ще е с трайност на договора 6 месеца. Нищо сложно за разбиране. Във Виваком за такива комбинации дават и намаление в месечната такса...
Re: Re: Словестните еквилибристики на операторите
Грешиш!
[B]Новите срокове ползване[/B] на мобилните планове са съответно 12 и 24 месеца, а тази добавка съвпада с тези срокове.
Всеки вече сам да си чете какво подписва, че за 4лв да не се върже за цяла година, да не са и две.
[B]Новите срокове ползване[/B] на мобилните планове са съответно 12 и 24 месеца, а тази добавка съвпада с тези срокове.
Всеки вече сам да си чете какво подписва, че за 4лв да не се върже за цяла година, да не са и две.
Re: Re: Re: Словестните еквилибристики на операторите
Аз ли нещо не разбирам, или:
Някой иска да ми каже, че му дават още неща за същите пари и той се дърпа и не иска!:|
Не се съгласявайте,. И готово.
Странна работа!
Какво ли щяха да говорят ако се увеличаваха таксите за същата услуга която се ползва в момента!
Някой иска да ми каже, че му дават още неща за същите пари и той се дърпа и не иска!:|
Не се съгласявайте,. И готово.
Странна работа!
Какво ли щяха да говорят ако се увеличаваха таксите за същата услуга която се ползва в момента!
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
[Quote]като този срок [u]съвпада[/u] със [B]срока на ползване на основния тарифен план[/B], към който се активира[/Quote]
Извинявай ама и на мен ми звучи като добавка обвързана със срока на основния план.Някой път издребнявате с тълкуването на звездичките.
Извинявай ама и на мен ми звучи като добавка обвързана със срока на основния план.Някой път издребнявате с тълкуването на звездичките.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Re: Словестните еквилибристики на операторите
Означава удължаване на основния договор. Практика добре позната вече на пазара от едни други оператори. Да не забравяме светлото минало на настоящите мениджъри в Мтел :)
[Quote]Абонатите на тарифни планове Мтел безкрай могат да активират допълнителен пакет от 3000 МВ мобилен интернет на максимална скорост срещу месечна такса от 4 лв. Допълнителният пакет се активира за нов срок на ползване от 1 или 2 години при следните условия: (а) срокът на ползване на допълнителният пакет следва да съвпада със срока на ползване на основния тарифен план, към който се активира; (б) ако срокът на ползване е 1-годишен, абонатът може да активира допълнителния пакет за нов срок на ползване от 1 година, който ще се прилага и за основния тарифен план; и съответно (в) ако срокът на ползване е 2-годишен, абонатът може да активира допълнителния пакет за нов срок на ползване от 2 години, който ще се прилага и за основния тарифен план. За целите на активиране на допълнителния пакет, абонатът следва да подпише нови приложения (за основния тарифен план и за активирания допълнителен пакет), в които се посочва новият срок на ползване.[/Quote]
[Quote]Абонатите на тарифни планове Мтел безкрай могат да активират допълнителен пакет от 3000 МВ мобилен интернет на максимална скорост срещу месечна такса от 4 лв. Допълнителният пакет се активира за нов срок на ползване от 1 или 2 години при следните условия: (а) срокът на ползване на допълнителният пакет следва да съвпада със срока на ползване на основния тарифен план, към който се активира; (б) ако срокът на ползване е 1-годишен, абонатът може да активира допълнителния пакет за нов срок на ползване от 1 година, който ще се прилага и за основния тарифен план; и съответно (в) ако срокът на ползване е 2-годишен, абонатът може да активира допълнителния пакет за нов срок на ползване от 2 години, който ще се прилага и за основния тарифен план. За целите на активиране на допълнителния пакет, абонатът следва да подпише нови приложения (за основния тарифен план и за активирания допълнителен пакет), в които се посочва новият срок на ползване.[/Quote]
[Quote]Да не забравяме светлото минало[/Quote]
Така е. Името на компанията вече говори само за себе си и е нарицателно вече за някой неща - дали мобилтел или само мтел.
Така е. Името на компанията вече говори само за себе си и е нарицателно вече за някой неща - дали мобилтел или само мтел.
Мда, жалко за тях. Във Виваком поне дават намаление за комбинация. Едно време като ползвах пакети за нет на Виваком са били месец за месец. Сега също са така, ползвам +EU Roaming Daily Pass.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Мда, това вече е друго нещо :(
Ако си мислят че това е начина да се задържат и печелят клиенти... тъпите им мениджъри са за трепане не за гонене.
Ако си мислят че това е начина да се задържат и печелят клиенти... тъпите им мениджъри са за трепане не за гонене.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
Сигурно не малко хора ще се подлъжат.