Служителите на М-Тел с емоционално послание към клиентите

DocHoliday
Регистриран: 13 юли 2006, 21:30

Re: Служителите на М-Тел с емоционално послание към клиентите

Мнение от DocHoliday » 12 окт 2011, 14:38

парите са на компанията. що ти чии мислиш, че са?

@Крейзи - иначе клипа е хубав, много хора не ги грее това след всичките нерви, но пък е приятно да се види нещо подобно и в БГ, та за това евала. Няма да се впускам в подорбоности за негативизма (къде заслужен, къде не). Проблеми имаше, големи, който замина - замина, сега всичко изглежда да е ок.

Друго ми направи впечатление обаче, аз искрено се радвам на всички извинения на хората от сърцето, но ми лиспваха едни 3ма души там. И особено един от тия тримата, русоляв, чужденец, дето на третия месец след миграцията обясняваше в едно предаване по една телевизия, че всичко вече е ок... Къде е този човек да се извини за 1 година проблеми? Защото той има не по-малка вина... ама както и да е..и аз и ти знаем отговора на тоя въпрос :)

И пак евала за клипа, хората не ги грее, ама все пак е приятно. Сега направете и един моб бомб и ще е супер :-D

Crazy Heart
Регистриран: 21 дек 2007, 14:17

Мнение от Crazy Heart » 12 окт 2011, 14:40

[Quote]парите са на компанията. що ти чии мислиш, че са?

@Крейзи - иначе клипа е хубав, много хора не ги грее това след всичките нерви, но пък е приятно да се види нещо подобно и в БГ, та за това евала. Няма да се впускам в подорбоности за негативизма (къде заслужен, къде не). Проблеми имаше, големи, който замина - замина, сега всичко изглежда да е ок.

Друго ми направи впечатление обаче, аз искрено се радвам на всички извинения на хората от сърцето, но ми лиспваха едни 3ма души там. И особено един от тия тримата, русоляв, чужденец, дето на третия месец след миграцията обясняваше в едно предаване по една телевизия, че всичко вече е ок... Къде е този човек да се извини за 1 година проблеми? Защото той има не по-малка вина... ама както и да е..и аз и ти знаем отговора на тоя въпрос

И пак евала за клипа, хората не ги грее, ама все пак е приятно. Сега направете и един моб бомб и ще е супер [/Quote](yes)(beer)

hamara boy
Регистриран: 23 юли 2011, 14:59

Мнение от hamara boy » 12 окт 2011, 14:54

[Quote]парите са на компанията. що ти чии мислиш, че са?[/Quote]
Аз пък мислех, че парите са на хората(woo), но явно съм грешал!:D

DocHoliday

Мнение от DocHoliday » 12 окт 2011, 15:03

ами доста грешиш. В момента, в който си платиш за услугата която си ползвал през изминалия месец, парите вече не са твои. Точно както, когато на теб ти дадат заплатата в края на месеца, парите са си твои, а не на фирмата за която работиш, нито на клиента който ги е дал на фирмата за която работиш. Сещаш ли се? На хората били, смешна работа :D

hamara boy
Регистриран: 23 юли 2011, 14:59

Мнение от hamara boy » 12 окт 2011, 15:10

Прав си така е(yes), дори тогава, когато платиш за услугата много повече отколкото трябва? Ето с такива пари се правят и реклами, сърца, с-класи се копуват и т.н.т. Това имах предвид! Но ти много добре знаеш, какво искам да кажа, както и много други тука, ще ти кажат същото.:)

barni2011
Регистриран: 03 сеп 2011, 16:10

Мнение от barni2011 » 12 окт 2011, 15:19

(woo) [Quote]Служителите на М-Тел с емоционално послание към клиентите[/Quote]Направо не можах да спра да плача и всички около мен също,стига циркове само със работа може да докажете че ментел се е променил а до днес това не е тека.............

DocHoliday

Мнение от DocHoliday » 12 окт 2011, 15:24

темата за надписани сметки и т.н. е друга и моето мнение е различно от твоето, да не влизаме в излишни подробности ;)

samoznai
Регистриран: 05 дек 2008, 12:56

Мнение от samoznai » 12 окт 2011, 15:48

Само не видях, нито чух нито веднъж думата "Извинете".
Така че браво на оператора, режисьора, сценариста, прозиводителя на червени тениски и гримьора, но хайде да не се лъжем.
Благодаря е добре, но не е "извинете".

shpekleki
Регистриран: 25 окт 2010, 18:10

Мнение от shpekleki » 12 окт 2011, 16:18

Крейзи какъв е бил стария срок на обслужване ? На запитвания и оплаквания досега се отговаряше в рамките на 48 часа, това означава ли че правите КРАЧКА НАЗАД ???

r3tr0
Регистриран: 03 дек 2009, 00:14

Мнение от r3tr0 » 12 окт 2011, 16:19

И нали не очакваш хилядите излъгани хора от консултантите да Ви повярват ?

Отговори