Служителите на М-Тел с емоционално послание към клиентите
Re: Служителите на М-Тел с емоционално послание към клиентите
(woo)(yes)Клипа предоставен от Emuhead е страхотен,не бях го гледал супер,гледайте го(yes)http://www.youtube.com/watch?v=pXMM1KD2fWk mtel-your time has come (дойде и твоят час)
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
Жалко за мацката имаше хубави ц...:D:D:D
Крейзи ти къде си на този клип?
Нали са ви изкарали там от Кукуш 1
:D
Нали са ви изкарали там от Кукуш 1
:D
аз друго си мисля. над 500 парчета взимат заплати там и то едри заплати. егати. кво работят толкова хора. та ние сме направо луди да им плащаме заплатите.
п.с. клипа от по-долу е велик, а и мацето показва хубави цици :)))))
п.с. клипа от по-долу е велик, а и мацето показва хубави цици :)))))
-
- Регистриран: 05 май 2004, 05:54
Голо извинение не ме топли. Искам материална компенсация за причинените ми проблеми, похабените нерви и време, както и за нахалното, и на моменти нагло и арогантно отношение на служителите на М-тел!(angry)
Нещо да не Ви е припарило под четирибуквието, да не казвам друга дума, та сега се сетихте за това?:D:D:D
Нещо да не Ви е припарило под четирибуквието, да не казвам друга дума, та сега се сетихте за това?:D:D:D
-
- Регистриран: 31 май 2007, 06:34
Искам и аз (beer)
-
- Регистриран: 13 юли 2006, 21:30
не, защо? или това е най-умното което успя да измислиш. и да случайно попаднах на блога. вие търсете конспирации колкото искате ;)
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
Ей Док, братле ти имаш ли си на представа, колко хора са потърпевши това не са единични случаи, и мислиш ли че с такива клипчета, ще върнат доверието в хората, да всички лъжат, но това при ментел е безобразие!!!:)
п.с. Не ме разбирай погрешно не искам да се заяждаме, всеки си има право на мнение!:)
п.с. Не ме разбирай погрешно не искам да се заяждаме, всеки си има право на мнение!:)
-
- Регистриран: 13 юли 2006, 21:30
гледай сега, според мен след толкова проблеми, фирмата трябваше да е фалирала вече, но поради една или друга причина, не е (хората трябваше да си тръгнат, ама не си). това няма да го коментирам. много хора си тръгнаха а почти всички бяха потърпевши. това също не го споря (не съм идиот ебати). обаче ме дразни като се отричат хубавите неща, като клипчето, като отстъпките и т.н. естествено, че хората няма да си забравят проблемите след едно клипче или един 5%. или кошница с вино. Но така се прави, така се започва, малки крачки, да видим и тоя прословут БОБ какво ще предложи, да видим дали няма да излязат нови оферти и т.н. Аз не съм останал клиент на мтел, защото съм заблуден фен, наивна овца, платен дряаскач или квото и да е, на мтел съм защото 99% от оказателя ми е мтел, просто ми е най-изгодно, нямам друг вариант. ако вива или глобул пуснат 35-40лв с 2000 минути към всички и нет, тогава ще се изместя като стой та гледай, ама не щото "мразя" мтел, а щото гледам сухото ;)
Хахаха,това му е якото на интернет,той е с теб и срещу теб.Никой не го контролира и за никой не го е жал :D