Служителите на М-Тел с емоционално послание към клиентите
-
- Регистриран: 31 май 2007, 06:34
Re: Служителите на М-Тел с емоционално послание към клиентите
Heart се пише без (h)
Hearth е печка на твърдо гориво от средновековието
Hearth е печка на твърдо гориво от средновековието
-
- Регистриран: 10 май 2006, 08:32
Той "нямо ейч" поставя за авторитет, "flat" трябва да стои отпред.
-
(woo)(woo)(woo)
Крейзи пак пропусна да коментира темата за гласовата поща и ползата от нея. Винаги сравняваш как е в белите държави....Сравни ми 9 евро за 1000 минти и сравни 20 лева за 100 минути (актив)
Ако има оферта 18 лева 1000 минути в бг ще ми е все тая за гласовата поща...но сега....грабеж!
Ами не е печка а открито огнище,но както и да е.Защо се заяждате с човека(angry),той е може би единствен който се опитва да помогне с каквото може(yes) а и форумите са за това да си помагаме.В това,че си харесва фирмата в която работи няма нищо лошо,даже е добре защото колко българи си харесват работата:) Аз също не харесвам политиката на мтел,но това не значи да нападам Крейзи просто така за спорТа.Сори за спама,но и малко по толерантни бъдете към личноста
Аз не нападам човека....просто искам като дава сравнения да не ги обръща само в своя позла....крейзи ми казва как големите на запад имат гласова...да каже и че големите имат 10х по изгодни условия това е. Гласовата поща има полза да...но нека да я позлват хора които имат нужда от нея а не да я пускат на всеки. искам като си въведа безплатен ноемр да става до 2 часа а не по 24. Това е . Много ли искам?
-
Никой не го напада. Ако закачката (самия той го прави постоянно) е нападане Крейзито бидейки толко чуФстФителен да си смени работата. Което може да се нарече "печка" с терминологията на 21-ви век ако се ползва за приготовлението на храна.
А за личността - ние не я познаваме. Той изразява тук официална позиция на работодателя си и е абсолютно наясно какво върви с това. Като не му харесва да напусне форума.
А за личността - ние не я познаваме. Той изразява тук официална позиция на работодателя си и е абсолютно наясно какво върви с това. Като не му харесва да напусне форума.
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
[Quote]Като не му харесва да напусне форума.[/Quote] Именно :) Знам в какво се въвличам като пиша ЗА МТЕЛ :) Споко. Относно гласовата поща няма да споря, за мен е страхотна услуга и я ползвам :) Радо, може да потвърди това :D "набутах го" вчера :D
PS: това "h" нямам идея защо не съм го забелязал :) :)
PS: това "h" нямам идея защо не съм го забелязал :) :)
-
За h-то и аз бях убеден че по грешка е там - закачах се.
А гласовата поща няма скоро да се възприеме в БГ. Аз съм свикнал на VM и често предпочитам, но тука като им се включи вместо да остявят съобщение звънят пак!!!
Има го и другия момент, че е кофти да звъниш на телефон и да те таксува без да има обратно обаждане защото масово не си слушат VM.
Във връзка с това имам едно сериозно оплакване и смятам, че е много грозно и неправилно. Не желая да го пиша тук. Ако имаш интерес ще ти кажа на личен.
А гласовата поща няма скоро да се възприеме в БГ. Аз съм свикнал на VM и често предпочитам, но тука като им се включи вместо да остявят съобщение звънят пак!!!
Има го и другия момент, че е кофти да звъниш на телефон и да те таксува без да има обратно обаждане защото масово не си слушат VM.
Във връзка с това имам едно сериозно оплакване и смятам, че е много грозно и неправилно. Не желая да го пиша тук. Ако имаш интерес ще ти кажа на личен.