Служителите на М-Тел с емоционално послание към клиентите
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Служителите на М-Тел с емоционално послание към клиентите
http://www.mtel.bg/mobiltel/press.php?id=999
Иска се много една голяма компания да се извини за причинение проблеми и неудобства...
Предполагам, че темата ще се напълни с негативни коментари... но като част от "сърцето" което направихме за вас.. също благодаря на всички които останаха с нас!
Иска се много една голяма компания да се извини за причинение проблеми и неудобства...
Предполагам, че темата ще се напълни с негативни коментари... но като част от "сърцето" което направихме за вас.. също благодаря на всички които останаха с нас!
Re: Служителите на М-Тел с емоционално послание към клиентите
Ами да ,винаги е трудно,когато си некадърен и предизвикателствата са извън възможностите ...
Какво да кажа-кофти организация в професионален план.Ти какво очакваш-да се разчувствам ви? :|
Вас Ви напуснах-сега наред е Топлофикация Пловдив и другите австрийци от EVN.Съвета ми е в подобни обстоятелства клиента да си гледа собствените интереси и да бъде безкомпромисен.Защото просто ще види бая зор заради безхаберието и порочността на други.
Какво да кажа-кофти организация в професионален план.Ти какво очакваш-да се разчувствам ви? :|
Вас Ви напуснах-сега наред е Топлофикация Пловдив и другите австрийци от EVN.Съвета ми е в подобни обстоятелства клиента да си гледа собствените интереси и да бъде безкомпромисен.Защото просто ще види бая зор заради безхаберието и порочността на други.
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
[Quote]Ами да ,винаги е трудно,когато си некадърен и предизвикателствата са извън възможностите ...
Какво да кажа-кофти организация в професионален план.Ти какво очакваш-да се разчувствам ви?
Вас Ви напуснах-сега наред е Топлофикация Пловдив и другите австрийци от EVN.Съвета ми е в подобни обстоятелства клиента да си гледа собствените интереси и да бъде безкомпромисен.Защото просто ще види бая зор заради безхаберието и порочността на други.[/Quote] (yes)
Какво да кажа-кофти организация в професионален план.Ти какво очакваш-да се разчувствам ви?
Вас Ви напуснах-сега наред е Топлофикация Пловдив и другите австрийци от EVN.Съвета ми е в подобни обстоятелства клиента да си гледа собствените интереси и да бъде безкомпромисен.Защото просто ще види бая зор заради безхаберието и порочността на други.[/Quote] (yes)
Според мен вместо това послание трябваше да има някакви обезщетения под формата на подаръци или безплатни минути и прочие, хората не се хранят с празни извинения и надежди, а с пари, които по една или друга причина са били иззети от Mtel под формата на надписани фактури, автоматично подновяеми договори и прочие.
[Quote]Пак от днес Мобилтел въвежда нов срок за обслужване на клиентите – 7 работни дни за отговор на запитвания и оплаквания. [/Quote]Това ми допада :)
[Quote][Quote][i]Пак от днес Мобилтел въвежда нов срок за обслужване на клиентите – 7 работни дни за отговор на запитвания и оплаквания.[/i] [/Quote]Това ми допада :)[/Quote]Тук малко се опитват да надцакат Вива, май (whistle)
И ако не отговорят в срок - какво? Глобул на времето не отговориха на жалбата ми, отидох да им потърся обяснение и след още 5 дни пристигна безполезен отговор със задна дата...
По темата - умеят ги тези неща М-Тел. Но въпреки това, аз някак си държа да се фокусирам на най-важното - мобилните услуги и обслужването на клиента.
И ако не отговорят в срок - какво? Глобул на времето не отговориха на жалбата ми, отидох да им потърся обяснение и след още 5 дни пристигна безполезен отговор със задна дата...
По темата - умеят ги тези неща М-Тел. Но въпреки това, аз някак си държа да се фокусирам на най-важното - мобилните услуги и обслужването на клиента.
-
- Регистриран: 31 дек 2006, 11:16
[Quote]"сърцето" което направихме за вас.. [/Quote]
нека да позная от къде са парите за сърцето, което направихте за нас, за изработката на клипа и за разпространението му! (whistle)
нека да позная от къде са парите за сърцето, което направихте за нас, за изработката на клипа и за разпространението му! (whistle)
сори ако не съм разбрал обаче това е реклама а не извинение лично не съм засегнат от пробемите с фактурите и тн. понеже не ползвам услугите ви и не смятам да ги ползвам
Служителите на МТел месеци наред се опитваха да замажат и да отричат, че има проблем и разкарваха клиентите ден след ден до бизнес центровете и им поднасяха непредвидени разходи.
Какво е това "благодаря" - все едно някой да те изнасили и да ти благодари за това, че си бил търпелив и че продължаваш да си клиент. Идиотизъм - нещо типично за високите нива в тази компания.
Хората в БЦ като цяло са с много професионално отношение, но нищо не зависи от тях.
Какво е това "благодаря" - все едно някой да те изнасили и да ти благодари за това, че си бил търпелив и че продължаваш да си клиент. Идиотизъм - нещо типично за високите нива в тази компания.
Хората в БЦ като цяло са с много професионално отношение, но нищо не зависи от тях.
-
- Регистриран: 29 ное 2010, 15:27
Направата на едно сърце, което едва ли е идея на служителите, няма с нищо да промени негативното ми отношение към цялата компания.Това мое отношение не е само към ръководството, което не можа да събере смелост и да се покаже и да каже като на нормални хора какъв е проблема, пък ние тогава можеше да проявим разбиране.Това мое отношение е и към служителите от т.нар. БЦ, които ме мотаха по всички възможни начини след като разбираха че искам да си пренасям номерата.Същите които след като разберяха че искам справка за да я занеса при новият си оператор за да се приложи към поредното заявление за пренос сменяха тона и започваха да ми говорят на "Вие".Бих могъл да пиша още и още все в този тон, тъй като преносът на единият ми новер продължи цели 4 месеца, а за този период съм преминал през доста от безмислените и нелогични обяснение и действия на БЦ-вете....