Smartbob+
Re: Re: Re: Re: Re: Smartbob+
На твое място веднага минавам на новата,на мен редовно ми остават поне половината фиксирани.
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Smartbob+
фиксираните изговарям около 30-40 другите си остават :) ако тарифата е релна най-вероятно ще мина.Ако има оферта без такса смяна на тарифа 9.90 ще е добре, но и да няма сигурно ще се прежаля :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Smartbob+
Според слуховете плана влиза в сила от понеделник. Идва ми перфектно на мен, редовно от 500-те минути ми остават по 150-200 неизговорени. Сега с този план става идеално.
И без това при разговорите има същата тенденция, като при смс-ите. Вече никой не праща смс-и, всеки пише във вайбър, фейсбук или whatsup. По същия начин всеки предпочита дългите разговори да ги насочи през Вайбър или Фейсбук, където те са абсолютно безплатни без значение от продължителноста. Особено радва изключителното качество на звука през фейсбук. Качеството надминава категорично това на разговор през GSM мрежата.
Откакто минах на боб, почти всички познати с минути само към Виваком ми звънят основно през Фейсбук, особено за по-дълги разговори. Телекомите се превръщат в едни прости доставчици на интернет. Тази тенденция е в основата на последните промоции на операторите и това може само да ни радва всички нас, потребителите на мобилни услуги!
И без това при разговорите има същата тенденция, като при смс-ите. Вече никой не праща смс-и, всеки пише във вайбър, фейсбук или whatsup. По същия начин всеки предпочита дългите разговори да ги насочи през Вайбър или Фейсбук, където те са абсолютно безплатни без значение от продължителноста. Особено радва изключителното качество на звука през фейсбук. Качеството надминава категорично това на разговор през GSM мрежата.
Откакто минах на боб, почти всички познати с минути само към Виваком ми звънят основно през Фейсбук, особено за по-дълги разговори. Телекомите се превръщат в едни прости доставчици на интернет. Тази тенденция е в основата на последните промоции на операторите и това може само да ни радва всички нас, потребителите на мобилни услуги!
Re: Re: Re: Smartbob+
щом продават само услуга, за какво са тези шест устройства на сайта им. Според мен е хубаво поне да ги актуализират с малко по-нови от този сегмент. за мен не е нормално устройства на по 2-3 години да си стоят, а камо ли на същата цена. Иначе според мен boombob е по-добрата оферта, която обмислям за мен.
-
- Регистриран: 21 май 2012, 20:11
да не стане като плана с 2.5ГБ за 4лв. на мтел
[Quote]да не стане като плана с 2.5ГБ за 4лв. на мтел[/Quote]
Нищо не е ставало с тоя план бе, драги, аз го ползвам. Продават го обаче с условие: да имаш поне някакъв друг абонамент от мтел.
Нищо не е ставало с тоя план бе, драги, аз го ползвам. Продават го обаче с условие: да имаш поне някакъв друг абонамент от мтел.
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Re: да не стане като плана с 2.5ГБ за 4лв. на мтел
Без Прима :D
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Re: Re: Smartbob+
[Quote]Едно не мога да разбера - защо не пуснат и по-нормални устройства в продажба? [/Quote]
Защото може са си прекратиш договор всеки месец.
Защото може са си прекратиш договор всеки месец.
Re: Re: Re: Smartbob+
[Quote]Защото може са си прекратиш договор всеки месец. [/Quote]
Не е това причината. Преди година бяха пуснали промоция с някакъв дървен апарат на малко по-ниска цена и тримесечен договор. Тоест ако искат могат да предложат евтини смартфони със 3/6/9 месечен договор. Явно досега смартфон потребителите не са им били таргет група. Та те доскоро нямаха план с интернет :) Въпроса е, че вече всеки стана смартфон потребител и от боб/мтел трябва да се замислят по въпроса и да предложат евтини смартфони на клиентите си.
Не е това причината. Преди година бяха пуснали промоция с някакъв дървен апарат на малко по-ниска цена и тримесечен договор. Тоест ако искат могат да предложат евтини смартфони със 3/6/9 месечен договор. Явно досега смартфон потребителите не са им били таргет група. Та те доскоро нямаха план с интернет :) Въпроса е, че вече всеки стана смартфон потребител и от боб/мтел трябва да се замислят по въпроса и да предложат евтини смартфони на клиентите си.
-
- Регистриран: 21 май 2012, 20:11
Re: Re: да не стане като плана с 2.5ГБ за 4лв. на мтел
Наистина без Прима, защото мтел не тълкува примата като абонамент, а само като краткотраен непълноценен договор, което е юридически оспоримо, но едва ли някой потребител на прима ще тръгне да го оспорва - други са им проблемите на тоя вид хора.
Re: Re: Re: да не стане като плана с 2.5ГБ за 4лв. на мтел
Ако имах прима карта и ми трябваше такава карта за нет, най-малкото бих пуснал жалба до оператора с искане да ми се предостави такава. Отдела за жалби на Мтел е известен като най-добрия в България, а и от една жалба потребителя нищо не губи. Ако стане ОК, ако не се търсят други алтернативи.