Smartbob+
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Re: Re: Re: Re: Smartbob+
Да доскоро нямаха план с нет но нали тълсят клиенти които не желаят дългосрочен договор.
Не ми се вярва да предложат дори телефони като Samsung Core 2 или LG L Bello например защото биха се превърнали в конкуренция ( макар и слаба ) на Мтел което е недопустимо .
Не ми се вярва да предложат дори телефони като Samsung Core 2 или LG L Bello например защото биха се превърнали в конкуренция ( макар и слаба ) на Мтел което е недопустимо .
Re: Re: Re: Re: Re: Smartbob+
[Quote]Биха се превърнали в конкуренция ( макар и слаба ) на Мтел което е недопустимо.[/Quote]
По добре абонатите от Мтел да изтекат към боб, отколкото към другите оператори. Мтел го разбраха това по трудния начин, със над 5 годишен спад на клиентите, пазарния дял, приходите и печалбата след злополучната смяна на системата. Сега смятам на новото ръководство им е дошъл акъла в главата и в момента се държат най-адекватно на пазара от трите оператора (пускат най-обхватни промоции). Друго много добро нещо за потребителите е опцията да си поръчат нова карта/преподпишат през сайта на оператора, за което получават една месечна такса подарък. Това не се предлага от никой друг!
По добре абонатите от Мтел да изтекат към боб, отколкото към другите оператори. Мтел го разбраха това по трудния начин, със над 5 годишен спад на клиентите, пазарния дял, приходите и печалбата след злополучната смяна на системата. Сега смятам на новото ръководство им е дошъл акъла в главата и в момента се държат най-адекватно на пазара от трите оператора (пускат най-обхватни промоции). Друго много добро нещо за потребителите е опцията да си поръчат нова карта/преподпишат през сайта на оператора, за което получават една месечна такса подарък. Това не се предлага от никой друг!
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Smartbob+
Аз съм на план Мтел Трансфер.
Сегашните промоции на Мтел също са много добри.
Всеки си решава какво да ползва. Има хора които предпочитат боб защото всеки месец може да си спреш договора. Това съм написал и на колегата @ хрисчо Да не очаква някакви смартфони на специални цене от Боб .
Сегашните промоции на Мтел също са много добри.
Всеки си решава какво да ползва. Има хора които предпочитат боб защото всеки месец може да си спреш договора. Това съм написал и на колегата @ хрисчо Да не очаква някакви смартфони на специални цене от Боб .
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Smartbob+
Аз не очаквам специални цени, а по нови от този нисък сегмент с подобно цена. Например Moto E или Microsoft 535 - смятам, че само биха спечелили от тази инициатива.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Smartbob+
Да, но понеже няма да си с дългосрочен договор, телефона ще е с минимална или нулева субсидия. Какво те бърка тогава да си купиш апарата от друго място, а картата от Боб?
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Smartbob+
Хората предлагат някакви тъпи апарати за малко пари. Логично. Първо ако ти се дават пари няма да ходиш при боб с 0лв месечна такса или там такса под 10лв. В смисъл това за нормалните хора, не за тия с айфони и предплатени карти дето клипват само.
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Smartbob+
Alcatel 2010 е новото попълнение в каталожното семейство на bob. Телефонът идва облечен в бяло и струва само 89.90 лв.
Re: Smartbob+
Не са всички :-) Аз не ползвам VOIP ако мога да говоря по телефон :-) Ако съм в чужбина най-добре се справя скайп, от фб също бях очарован. Вайбър никога не ми е провеждал качествен разговор - без закъснение. Последно си говорих с една приятелка в ирландия от улицата с МАХ LTE sim при пълен обхват и 40down 15up и домашен нет от другата страна връзката се разпадна поне 6-7 пъти за 1 час разговор, поне 3-4 неуспешни набирания :)
Това е бъдещето, но докато дойде... предпочитам разговорите да не са ми изпълнени с какво? не те чух, може ли да повториш, какво каза, чувам си гласа и т.н.
Това е бъдещето, но докато дойде... предпочитам разговорите да не са ми изпълнени с какво? не те чух, може ли да повториш, какво каза, чувам си гласа и т.н.
Re: да не стане като плана с 2.5ГБ за 4лв. на мтел
[Quote]да не стане като плана с 2.5ГБ за 4лв. на мтел[/Quote]
[Quote]Нищо не е ставало с тоя план бе, драги, аз го ползвам. Продават го обаче с условие: да имаш поне някакъв друг абонамент от мтел.[/Quote]
Ок бе, драги, кажи как да го взема тоя план, че в петък бях да си плащам сметката и питах в офиса и познай, какво ми казаха...
[Quote]Нищо не е ставало с тоя план бе, драги, аз го ползвам. Продават го обаче с условие: да имаш поне някакъв друг абонамент от мтел.[/Quote]
Ок бе, драги, кажи как да го взема тоя план, че в петък бях да си плащам сметката и питах в офиса и познай, какво ми казаха...
Re: Smartbob+
И къде го виждаш този план:S.На сайта им няма абсолютно нищо такова