Smartbob+
Re: Re: Re: Re: Smartbob+
[Quote]сега ако кажат че може да се смени тарифата и без такса смяна ще са номер 1[/Quote]
9,90лв. е таксата за смяна на тарифа. Сега питах в магазин на bob.
9,90лв. е таксата за смяна на тарифа. Сега питах в магазин на bob.
Re: Re: Re: Smartbob+
Интересното е, че в момента на сайта се повтаря minibob. Дали не чакаме и нещо друго...;)
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Re: Re: Re: Re: Re: Smartbob+
Аз по Коледа ли беше за boombob получих смс че мога да мина без такса смяна тарифа.Ама там беше с по-голяма такса от текущата.
Защо при smartbob+ е изписано, че минутите са общо към мобилни и фиксирани, а при boombob това не е направено? Може би това значи, че при boombob минутите са само към мобилни, а разговорите към фиксирани се заплащат отделно? Някой знае ли подробности?
Re: Re: Smartbob+
polovinata ot minutite gi gubi6 zaradi blokovoto tarifirane 60/60
-
- Регистриран: 10 яну 2010, 20:27
Re: Re: Re: Smartbob+
Е, чак такива загуби от 50% няма, може би реалните са между 25-30%,по простата причина ,че при по-дълги разговори загубите са по-малки и не всеки разговор го приключваш с започване на следващата минута.
Добре е всеки да се съобрази със собственото си потребление и избора на тарифен план да отчита индивидуалните му нужди. Това е важното.
Планът е повече от добър,300минути към всички оператори за 5 лева +4,90 за 500 MB за нет.
Добре е всеки да се съобрази със собственото си потребление и избора на тарифен план да отчита индивидуалните му нужди. Това е важното.
Планът е повече от добър,300минути към всички оператори за 5 лева +4,90 за 500 MB за нет.
-
- Регистриран: 21 май 2012, 20:11
Re: Re: Re: Re: Smartbob+
[Quote]Планът е повече от добър[/Quote]
Планът е по-малко от добър, защото принуждава потребителя да купи доста скъп интернет. Абсолютно сигурен съм, че поне две трети от тия, които ще го купят (сигурен съм също и че те няма да са много), нямат нужда или от интернет, или точно от 500 мб, или пък да са точно от боп.
Планът е по-малко от добър, защото принуждава потребителя да купи доста скъп интернет. Абсолютно сигурен съм, че поне две трети от тия, които ще го купят (сигурен съм също и че те няма да са много), нямат нужда или от интернет, или точно от 500 мб, или пък да са точно от боп.
-
- Регистриран: 10 яну 2010, 20:27
Основното в този план не е интернета,а минутите.Който иска повече GB има планове на други оператори. Изборът на тарифен план трябва да отчита индивидуалните ти нужди и никой не те задължава да го купуваш.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Smartbob+
И според планът е супер и е най-изгодното ако говориш към 300 мин. За справка слим боба е 100 мин. за 2,90 лв. Е, тук цената на минута ти е същата, но пък имаш и 500 мб. нет. Ако индивидуалното ти потребление е друго, то не е правилно да се твърди, че планът не е изгоден, а по скоро, че не е за конкретния потребител.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Smartbob+
Слим боб не се предлага вече,така ,че няма как да сравняваме,а и при него има и 100 мин фиксирани,важящи и към номера 0700 .