Смартфон с добро звукопроизвеждане
-
- Регистриран: 03 авг 2006, 20:11
Re: Смартфон с добро звукопроизвеждане
Samsunbg S8500
Sony Ericsson W8
Nokia 5800 - въпреки,че симбиана е кофти,за този телефон имаш доста богат избор от приложения... а е бестселър в класа си (yes)
Sony Ericsson W8
Nokia 5800 - въпреки,че симбиана е кофти,за този телефон имаш доста богат избор от приложения... а е бестселър в класа си (yes)
За звук през слушалките - iPhone, без колебание. През говорителите не мога да бъде обективен, защото никога не е било критиерий за мен.
Съгласен съм, само че не с оригиналните айфон слушалки, защото са боклуци. Иначе аз гласувам за х7, щом нямаш проблеми със симбиана или за уейва... :)
Nokia N8 ще е прекрасен вариант за теб - Отличен звук, перфектна камера, Симбиан Анна - най-добрия симбиян до сега, добра батерия и тъчскрийн, а и цената вече му е добра:)
Не знам как нещо със Symbian може да е перфектен вариант за когото и да било, но, хора - всякакви.
Здравейте,
Прегледах телефоните, които сте ми предложили и май се спрях на Самсунг Уейв (cyber)
Харесва ми на външен вид, а и музиката навсякъде я хвалят. Не бях разглеждала Самсунгите, и ето че съм сгрешила :P Единственото, дето не ми харесва много-много е, че е бая големичък, искаше ми се нещо по-компактно, както и тая операционна система, малко ме притеснява дали ще се оправя с нея :| Гледах няколко видеоревюта и дисплея ми се видя СУПЕР, егати цветовете дет вади :P Абе, като цяло - хареса ми, а и цената е много добра за тези функции, до 450лв спокойно ще си намеря :) И Неото ми харесва иначе на външен вид, но нали казвате, че музиката не е много качествена, пък и цената е по-висока, може би най-вече защото е по-нов.
Колкото за Нокиите, скъпички са ми повечето дет сте предложили, а и са ми някак груби, големи и дебели :|
HTC и Motorola пак така, нещо дизайна не ми е по вкуса..
Иначе много благодаря на всички отговорили, много ми помогнахте! (flower)
Сега остава да поръчам новия си Wave (cyber)
Да ви попитам, тук видях, че има доста фирми, продаващи телефони онлайн. Коя ще ми препоръчате?
Мерси много още веднъж! (flower)(flower)(flower)
П.П. А, да, и още едно въпросче, след като е с тази операционна система Бада, ще мога ли да си инсталирам Скайп, защото в сайта на Скайп видях, че има версии само за Андроид, Симбиах и Айфон.. :| Дали някоя версия ще тръгне на Бада? :S
Прегледах телефоните, които сте ми предложили и май се спрях на Самсунг Уейв (cyber)
Харесва ми на външен вид, а и музиката навсякъде я хвалят. Не бях разглеждала Самсунгите, и ето че съм сгрешила :P Единственото, дето не ми харесва много-много е, че е бая големичък, искаше ми се нещо по-компактно, както и тая операционна система, малко ме притеснява дали ще се оправя с нея :| Гледах няколко видеоревюта и дисплея ми се видя СУПЕР, егати цветовете дет вади :P Абе, като цяло - хареса ми, а и цената е много добра за тези функции, до 450лв спокойно ще си намеря :) И Неото ми харесва иначе на външен вид, но нали казвате, че музиката не е много качествена, пък и цената е по-висока, може би най-вече защото е по-нов.
Колкото за Нокиите, скъпички са ми повечето дет сте предложили, а и са ми някак груби, големи и дебели :|
HTC и Motorola пак така, нещо дизайна не ми е по вкуса..
Иначе много благодаря на всички отговорили, много ми помогнахте! (flower)
Сега остава да поръчам новия си Wave (cyber)
Да ви попитам, тук видях, че има доста фирми, продаващи телефони онлайн. Коя ще ми препоръчате?
Мерси много още веднъж! (flower)(flower)(flower)
П.П. А, да, и още едно въпросче, след като е с тази операционна система Бада, ще мога ли да си инсталирам Скайп, защото в сайта на Скайп видях, че има версии само за Андроид, Симбиах и Айфон.. :| Дали някоя версия ще тръгне на Бада? :S
Темата skype за bada е много болна. Skype за bada няма.
Има java skype, но той е с много ограничена функционалност.
Ако не те притеснява, погледни HTC Hero. По - скъп е, но предлага доста по - добра функционалност от bada.
Много добро решение и е Moto Flipout [Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=F66Tx1l_ykU[/Youtube]
Има java skype, но той е с много ограничена функционалност.
Ако не те притеснява, погледни HTC Hero. По - скъп е, но предлага доста по - добра функционалност от bada.
Много добро решение и е Moto Flipout [Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=F66Tx1l_ykU[/Youtube]
1. И двата имат ужасен звук, ако се сравнява с Уейв.
2. Погледни и айФоун.
3. Аз поръчах Уейв от "Марс" и нямах никакви проблеми.
2. Погледни и айФоун.
3. Аз поръчах Уейв от "Марс" и нямах никакви проблеми.
Flipout с лош звук? :D
Бих препоръчал амазон, около 200 евро се движи (зависи по кое време на деня го купиш най-вече) и доставката до БГ е 10 евро. На бг фирми им нямам доверие, но ако все пак решиш от бг фирма, чекни в темата за оплаквания, за да видиш дали твоята фирма не е спомената там :)