Смартфон с добро звукопроизвеждане
Re: Смартфон с добро звукопроизвеждане
Уейвчето е много красив телефон, с доста добър дисплей, а и като цяло добър хардуер.
Но тази Бада ОС никак не ми допада. Никак.
Но тази Бада ОС никак не ми допада. Никак.
Зависи за какво ще използва телефона. Иначе бих препоръчал и омниа 7, пак е със суперамолед, но качеството на говорителите не е от най-добрите.
Имах Samsung Wave и от личен опит ти казвам, че корейците доста са се постарали по отношение дизайн и дисплей, просто перфектно, но....тази Бада е просто страшно нефункционална, Симбияна е супер спрямо нея, какво остава за другите ОС... Много е слабичка и нито скайп върви нито Опера мобайл, и въобще телефона мяза на Java телефон... За всичко друго е Ок. Имаш изисквания и за сърфиране, имай предвид че Wave е до 3 Mbps, по висока скорост в 3G не може да достига....Премисли си добре плюсове и минуси но N8 дава всичко което си описала в първия пост, особено звук и камера, интернет също. Успех в избора.
Еххх, тъкмо си мислех, че съм намерила перфектния телефон, и ето на.. Тая Бада доста ме разколеба :|
Без Скайп, без Опера..гадничко :S
Някой нали спомена, че си е сложил бета версия на Андроид..? Това вариант ли е? Как върви? Аз не съм много наясно с тея неща, смяната на ОС като преинсталиране на PC ли е нещо, или.. :( Май няма да се справя сама..? Пък и от друга страна не ми се и ще да си купя чисто нов телефон и веднага да го разчовърквам.. :S
Пак ще се огледам за нещо дрруго... :|
Без Скайп, без Опера..гадничко :S
Някой нали спомена, че си е сложил бета версия на Андроид..? Това вариант ли е? Как върви? Аз не съм много наясно с тея неща, смяната на ОС като преинсталиране на PC ли е нещо, или.. :( Май няма да се справя сама..? Пък и от друга страна не ми се и ще да си купя чисто нов телефон и веднага да го разчовърквам.. :S
Пак ще се огледам за нещо дрруго... :|
Лесно е, винаги има кой да ти помогне. Така и не разбрах кое те спира да избереш нещо с WP7?
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Какво да кажа, добри телефони са, особено моцарта за звук е страхотен. Но Вигора ще е .... ТОП Дог :)
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
Нокиа н8...
И ще струва много, нали се сещаш?
Ами главно ме спира да си взема телефон с WP7 това, че предложените модели са по-скъпички (сложила съм си таван до към 500лв), пък и честно казано не ми харесват като дизайн, търся нещо по-нежно. :)
Ако искам да си сложа Андроид, трябва ли да го нося в сервиз или и сама ще успея? (blush)
Ако искам да си сложа Андроид, трябва ли да го нося в сервиз или и сама ще успея? (blush)
И сама можеш. Т.е. мисля, че дори в сервиз няма да ти го направят. :D
Впрочем, Galaxy Ace? И пак казвам: iPhone?
Впрочем, Galaxy Ace? И пак казвам: iPhone?