Смартфон с добро звукопроизвеждане
Re: Смартфон с добро звукопроизвеждане
Да разбирам, че на Симбиан не може да се инсталира Опера ли? :(
Може, може.
Добре де, другият телефон, на който съм се спряла е Samsung Wave, той пък излиза, че е още по-зле от Симбиан като е с Бада, знам ли и аз вече :| Скайп за него нямало, което си е проблем за мен. Не знам и аз какво да правя вече, от тези с Андроид ми хареса СЕ Нео, той пък скъп все още, освен това не възпроизвеждал добре музика... :S То при всеки един нещо липсва, няма как да се събере всичко в 1, убедила съм се.
Просто намери още малко пари или изчакай Galaxy S.
Или остави изискванията си за дизайн.
Или остави изискванията си за дизайн.
[Quote]honey90:
То при всеки един нещо липсва, няма как да се събере всичко в 1, убедила съм се. [/Quote]
Има: Galaxy S2, но цената му е чисто 929 лв. (с платени такси за 1 г. договор към Vivacom).
Шегата настрана, но защо не помислиш за варианта на изплащане (примерно за 6 месеца x 100 лв или нещо от този род) щом не ти достигат средства за по-скъп модел?
То при всеки един нещо липсва, няма как да се събере всичко в 1, убедила съм се. [/Quote]
Има: Galaxy S2, но цената му е чисто 929 лв. (с платени такси за 1 г. договор към Vivacom).
Шегата настрана, но защо не помислиш за варианта на изплащане (примерно за 6 месеца x 100 лв или нещо от този род) щом не ти достигат средства за по-скъп модел?
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
То пари ако така се намираха :D Пък и по-напред в темата казвах, че не бих и дала над 500 за телефон, абсурд, та тай ще дойде колкото да си взема още 1 лаптоп! Не ми трябват чудеса на техниката, просто нещо симпатично и функционално дотам, че да ми покрива критериите :) Разбирам, че повечето от вас са доста навътре в нещата и имат много по-високи критерии от моите, затова и писах тук, защото сте наясно и ще можете да ми помогнете. Не ме съдете ако изискванията ми за телефон се различават от вашите :)
В общи линии, ако използваш imo.im, Wave покрива всичко, което искаш. Много, много по-добре от С6-01.
[Quote]! Не ми трябват чудеса на техниката, просто нещо симпатично и функционално дотам, че да ми покрива критериите [/Quote]
Еми то и колегите стигнаха до заключението че това е C6-01. ОС задоволява напълно твоите критерии, звука, скайп Орера Мобайл и още много, не на последно място няма да намериш по-компактен. Въобще Симбиан си е една напълно функционираща ОС. За Бада ти препоръчвам да забравиш! Всичко друго като предложения не съвпада толкова с твоите критерии колкато С6-01 и да се похвалиш като го вземеш:)
Еми то и колегите стигнаха до заключението че това е C6-01. ОС задоволява напълно твоите критерии, звука, скайп Орера Мобайл и още много, не на последно място няма да намериш по-компактен. Въобще Симбиан си е една напълно функционираща ОС. За Бада ти препоръчвам да забравиш! Всичко друго като предложения не съвпада толкова с твоите критерии колкато С6-01 и да се похвалиш като го вземеш:)
Отиди в магазина, тествай уева и нокията и който ти хареса, той :)
samsung omnia 7 ??