Закупих апартчето в понеделник и ако ви интересува, ще напиша първите си впечатления.
Пристига в малка кутийка, в която има едно зарядно и нискокачествени слушалки. Необходимият софтуер трябва да се свали от сайта на Сони Ериксон.
Дизайнът му според мене е много добър-този път от фирмата са ударили деветката. Стъклото на дисплея се зацапва при първоначалната употреба и няма сила, която да го изчисти.
Препоръчвам ви да си закупите карта MicroSD и да я поставите заедно със СИМ картата. Батерията е полимерна (а не както пише в ревюто) и е изключителна издръжлива.
Дисплеят е малко тъмен, но ясен и контрастен. Функциите са многобройни и бързо се зареждат. Има добре работещо WiFi. Календарът със задачите може да се изкара на екрана, което го номирам за много удобно.
Слушалките са малко зле, още по-зле е радиото, но и телефона няма претенции за музикален. Препоръчвам да се включи Mega bass и да се подменят слушалките, което значително подобрява нещата.
Апаратът закупих на разплащане към Мтел за около 350 лв. За функциите, които има, нафуканата Нокия ще струва най-малко 500 лв.
Не съжалявам за покупката си, дано съм ви бил полезен с информацията, защото апарата е напълно нов.
Ако нещо съм пропуснал, питайте!
Sony Ericsson Elm
Re: Sony Ericsson Elm
Ами, мерси че се включваш, аз определено се целя в нещо подобно. Другият избор би бил Ц902, заради здравата конструкция и доброто качество на гласа в слушалката, освен останалите. По този повод, да питам - като здравина как го определяш, тоест, дали е много пластмасов, или би издържал няколко падания ? Питам, защото често това се случва на телефоните ми, освен подмятането им насам натам ...
а камерата как е?звъни ли силно телефончето?дисплеят как се държи на слънчева светлина?10х....
Pixel 8
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Telefona e mnogo dobur i udoben.
-
- Регистриран: 29 дек 2008, 18:07
Здрасти!
Камерата е добра. Добре звъни телефончето, но вибрацията е малко слаба.
Дисплеят просто бързо се зацапва.
Камерата е добра. Добре звъни телефончето, но вибрацията е малко слаба.
Дисплеят просто бързо се зацапва.
-
- Регистриран: 29 дек 2008, 18:07
Здрасти!
Телефонът е здрав и удобен. Трудно се разглобява, затова препоръчах да се купи предварително допълнителната карта, че да се поставят и двете едновременно. Добре изработен е, не е като панаирджйската пластмаса на Нокия.
Мисля че е крачка напред от С 902, не знам защо си се спрял на него?
Телефонът е здрав и удобен. Трудно се разглобява, затова препоръчах да се купи предварително допълнителната карта, че да се поставят и двете едновременно. Добре изработен е, не е като панаирджйската пластмаса на Нокия.
Мисля че е крачка напред от С 902, не знам защо си се спрял на него?
Ами, специално за Ц902 съм чел само позитивни ревюта, неща като силна батерия, силна вибрация и силен звук на публично място, здрава конструкция, 3Г, метал в корпуса, отлично качество на звука при разговор, прилична камера (защитена), добър дисплей на слънце, М2 картата не ме притеснява ... от този сорт, а това са неща, на които много държа. Ползването на телефон най-често отнасям до горните показатели, имайки предвид, че го подмятам доста телефона, и не искам скъпа или пластмасова играчка, която да счупя бързо. "Брястът" засега се доближава до тези показатели, с изключение на нещата, за които те питах, а за мен мнението на човек, който го ползва ежедневно и по-продължително е по-важно от бързите ревюта по сайтовете, за това ти благодаря.
Добавям също, че Wi-Fi е екстра, която оценявам, въпреки, че едва ли ще ми се наложи да ползвам, но е чудесно да я има - тук Елм е с крачка напред в сравнение с Ц902. В едно ревю се казваше : има хора, които не искат смартфон, но искат определени функции, а аз съм точно от тях. Друг телефон на СЕ, който много харесвам заради силната батерия, е Найти, но малко трудно се намира - просто ми се налага да тичам насам-натам, говорейки, и често забравям да зареждам телефона, а и нямам време, затова се целя в подобни на прър поглед непретенциозни устройства, но все пак достатъчно фунционални.
Добавям също, че Wi-Fi е екстра, която оценявам, въпреки, че едва ли ще ми се наложи да ползвам, но е чудесно да я има - тук Елм е с крачка напред в сравнение с Ц902. В едно ревю се казваше : има хора, които не искат смартфон, но искат определени функции, а аз съм точно от тях. Друг телефон на СЕ, който много харесвам заради силната батерия, е Найти, но малко трудно се намира - просто ми се налага да тичам насам-натам, говорейки, и често забравям да зареждам телефона, а и нямам време, затова се целя в подобни на прър поглед непретенциозни устройства, но все пак достатъчно фунционални.